Telfort

Algemene informatie over Telfort

Telfort biedt verschillende combinatiemogelijkheden. Zo kunt u 8Mb of 20Mb internet combineren met Digitenne of Interactieve TV en eventueel vast bellen. De abonnementen vanTelfortzijn overzichtelijk, betaalbaar en gemakkelijk te installeren.

Telfort maakt gebruik van het stabiele KPN netwerk. Daarom kunt u uw Telfort pakket uitbreiden met Digitenne van KPN. Liever meer zenders en mogelijkheden? Dan kunt u uw Telfort internetabonnement uitbreiden met Interactieve TV van Telfort.

Gemak staat voorop bij Telfort. Het is de ideale provider voor mensen die internet gebruiken om te internetten, hun telefoon gebruiken om te bellen en voordelig en digitaal televisie willen kijken.

Het dekkingsgebied van Telfort

Telfort levert haar diensten via haar eigen netwerk. Via een telefoonaansluiting kunnen diensten als digitale televisie, internet en vaste telefonie bij een groot aantal huishoudens in Nederland worden geleverd. Alle signalen komen via dezelfde verbinding uw huis binnen waardoor u nog maar met één aanbieder voor al uw diensten te maken heeft. In één abonnement!

Digitale Televisie van Telfort

Digitale TV van Telfort komt in 2 verschillende varianten:

Interactieve TV

Met Interactieve TV van Telfort krijgt u standaard 57 TV- en 90 radiozenders. Ook biedt Interactieve TV mogelijkheden zoals live TV pauzeren, Programma Gemist, een harddiskrecorder, veel extra themazenderpakketten en Videotheek Thuis. Wilt u draadloos TV kunnen kijken? Dan kunt u de Draadloze Verbindingsset van Telfort nemen. Geen kabels door uw huis, want internet van Telfort is standaard draadloos! Interactieve TV van Telfort wordt gratis geïnstalleerd door een monteur.

Digitenne van KPN

Bent u niet op zoek naar een uitgebreid zenderoverzicht maar heeft u voldoende aan de basiszenders? Dan kunt u uw internet- of internet en bellenabonnement van Telfort uitbreiden met Digitenne van KPN. Dat is digitaal televisie kijken voor een vaste lage prijs per maand. Digitenne kunt u bijna overal gebruiken omdat het TV signaal uit de ether wordt gehaald; ideaal voor op de slaapkamer, de boot of de camping. Met Digitenne van KPN krijgt u de populairste TV- en radiozenders en kunt u zelfs, tegen bijbetaling, programma's opnemen op de harddiskrecorder van KPN.

Voer de Telfort postcodecheck uit om te zien of u Telfort kunt ontvangen.

Alles in 1 pakketten van Telfort

 
  • TV-/Radio- zenders  |
  •   Maandprijs | Actieprijs
  • |  Jaarprijs

Waarom mijn postcode?

Met uw postcode en huisnummer kunnen wij controleren of Telfort beschikbaar is op uw adres.

Postcode & Huisnummer

Alles over Digitale TV van Telfort vindt u op DigitaalTVkijken.nl

DigitaalTVkijken.nl is officieel partner van de volgende televisie-aanbieders: