Digitale televisie op uw eigen tv

Digitale televisie kan op iedere televisie worden aangesloten

Iedere decoder heeft verschillende uitgangen om het signaal naar uw TV te zenden, bij ieder abonnement kunt u meer informatie vinden over de mogelijkheden op elke decoder. U kunt op uw huidige televisietoestel in ieder geval altijd de decoder aansluiten op de COAX-kabel (dit is de kabel waarmee u nu ook het analoge beeld op uw TV ontvangt).

De decoders bieden o.a. de volgende mogelijkheid om uw TV aan te sluiten, bekijk de specificaties bij ieder abonnement voor de exacte mogelijkheden van de decoder en controleer of deze mogelijkheid ook op uw toestel beschikbaar is.

Coax
Dit is de 'normale televisiekabel' waar u nu uw huidige signaal mee ontvangt, de decoder zet dit om in een digitaal signaal waardoor u op iedere televisie digitaal TV kunt kijken

   

Scart
Via de Scart-kabel wordt het signaal van de decoder naar uw televisie gestuurd, de meeste moderne TV's heben de mogelijkheid om een Scart-kabel aan te sluiten. Deze vindt u meestal achterop uw toestel.

   
   

HDMI (High Definition Multimedia Interface)
De HDMI-aansluiting wordt gebruikt om het 'High Definition' televisiesignaal over te brengen naar een HD-TV. Deze aansluiting heeft u alleen nodig bij de zogenaamde HD-decoders, speciaal bestemd voor HDTV.

Stap 1: Welke pakketten?

Stap 2: Uw adresgegevens

 
Alles over Digitale TV vindt u op DigitaalTVkijken.nl

Algemene- / technische informatie

DigitaalTVkijken.nl is officieel partner van de volgende televisie-aanbieders: