Algemeen
  NPO 1 Op NPO 1 worden programmas uitgezonden voor een breed publiek, zoals shows, spelletjes, series, drama en comedy. Verder is NPO 1 ook de calamiteitenzender. Wanneer er behoefte is aan een extra journaal voor bijvoorbeeld een
  NPO 1 HD Op NPO 1 HD worden programmas in High Definition (HD) uitgezonden voor een breed publiek, zoals shows, spelletjes, series, drama en comedy, nu ook in perfecte kwaliteit. Op NPO 1 HD ziet u dezelfde programmas als op NPO 1,
  NPO 2 NPO 2 is de meer verdiepende zender, voor de geïnteresseerde kijker. Kunst, cultuur, politiek, samenleving en religie zijn vaste factoren voor NPO 2. Veel van de programmas van de NPS, VPRO, NCRV en EO zijn via dit net te
  NPO 2 HD Op NPO 2 HD worden verdiepende programmas in High Definition (HD) uitgezonden voor de geïnteresseerde kijker, zoals kunst, cultuur, politiek, samenleving en religie, nu ook in perfecte kwaliteit. Op NPO 2 HD ziet u dezelfde
  NPO 3 De zender voor mensen die zich jong voelen. Vernieuwende programmas als de gehele programmering van BNN. Overdag wordt op NPO 3 de kinderprogrammering uitgezonden onder de namen Z@ppelin voor kinderen tot 6 jaar en Z@PP.
  NPO 3 HD Op NPO 3 worden programmas in HD-kwaliteit uitgezonden voor mensen die zich jong voelen. Vernieuwende programmas als de gehele programmering van BNN en overdag de kinderprogrammering van de NPO, nu ook in perfecte kwaliteit.
  RTL 4 Familiezender met succesvol drama als Goede Tijden Slechte Tijden, informatieve programmas als RTL Nieuws en RTL Boulevard en grote shows als X Factor en Dancing with the Stars.
  RTL 4 HD RTL 4 HD is een familiezender met succesvol drama als Goede Tijden Slechte Tijden, informatieve programmas als RTL Nieuws en RTL Boulevard en grote shows als X Factor en Dancing with the Stars.
  RTL 5 RTL 5 richt zich zowel op een breed publiek met programmas als Americas en Hollands Next Top Model, Project Catwalk en Echte Gooise Meisjes, topfilms en series als CSI Miami en Prison Break. Maar ook 112 weekend en Knight Rider.
  RTL 5 HD RTL 5 HD richt zich zowel op een breed publiek met programmas als Americas en Hollands Next Top Model, Project Catwalk en Echte Gooise Meisjes, topfilms en series als CSI Miami en Prison Break. Maar ook 112 weekend en Knight Rider.
  SBS 6 Zender met veel nieuws en programmas die dichtbij en emotioneel zijn, zoals Hart van Nederland, Hart in Actie, Trauma NL en Peter R. de Vries, misdaadverslaggever. Maar ook veel voetbal, autosport en darts.
  SBS 6 HD Zender met veel nieuws en programmas in HD die dichtbij en emotioneel zijn, zoals Hart van Nederland, Hart in Actie, Trauma NL en Peter R. de Vries, misdaadverslaggever. Maar ook veel voetbal, autosport en darts.
  RTL 7 / RTL Z RTL 7 richt zich vooral op de mannelijke kijker met veel zakelijke programmas en sport. Overdag zendt RTL 7 financieel-economisch nieuws en gerelateerde programmas uit. s Avonds verslaat de zender belangrijke tennis- en dartstoernooien en motorsport, maar ook films en series.
  RTL 7 HD RTL 7 HD richt zich vooral op de mannelijke kijker met veel zakelijke programmas en sport, nu ook in HD-kwaliteit. Overdag zendt RTL 7 HD financieel-economisch nieuws en gerelateerde programmas uit. s Avonds verslaat de zender belangrijke tennis- en dartstoernooien en motorsport, maar ook films en series. Op RTL7 HD ziet u dezelfde programmas als op RTL7, maar dan in perfecte HD-kwaliteit.
  Net 5 Wie houdt van topseries als Greys Anatomy, Gilmore Girls, Evelien, Will & Grace en Desperate Housewives of programmas als Passion for Fashion of Restaurant Makeover, stemt af op deze zender.
  Net 5 HD Wie houdt van topseries in HD als Greys Anatomy, Gilmore Girls, Evelien, Will & Grace en Desperate Housewives of programmas als Passion for Fashion of Restaurant Makeover, stemt af op deze zender.
  Veronica / Disney XD Tekenfilmzender Disney XD deelt het kanaal met Veronica en zendt uit van 06.00 tot 18.00 uur. Met Nederlands gesproken series als Totally Spies, Whats With Andy en de Japanse animeserie Pokémon. Verder Jacob Dubbel, Team Galaxy en Captain Flamingo. Tussen 18.00 en 02.00 uur zendt Veronica uit op dit kanaal met spannende en opwindende programmas zoals Temptation Island, De Grote Beurt, Criminal Minds, Numb3rs en populaire films.
  Veronica HD Tekenfilmzender Disney XD deelt het kanaal met Veronica en zendt uit in HD van 06.00 tot 18.00 uur. Met Nederlands gesproken series als Totally Spies, Whats With Andy en de Japanse animeserie Pokémon. Verder Jacob Dubbel, Team Galaxy en Captain Flamingo. Tussen 18.00 en 02.00 uur zendt Veronica uit op dit kanaal met spannende en opwindende programmas zoals Temptation Island, De Grote Beurt, Criminal Minds, Numb3rs en populaire films.
  RTL 8 RTL 8 is de zender voor vrouwen met warme, informatieve en ontroerende programmas als The Oprah Winfrey Show en Dr. Phil, The Ellen Degeneres Show en As The World Turns, lifestyleprogrammas en waargebeurde verhalen. Bij RTL 8 krijgen kijkers ook de mogelijkheid populaire programmas, waaronder Gooise Vrouwen, Expeditie Robinson en Hoe word ik een NY Vrouw nogmaals te kijken.
  RTL 8 HD RTL 8 HD is de zender voor vrouwen met warme, informatieve en ontroerende programmas als The Oprah Winfrey Show en Dr. Phil, The Ellen Degeneres Show en As The World Turns, lifestyleprogrammas en waargebeurde verhalen. Bij RTL 8 HD krijgen kijkers ook de mogelijkheid populaire programmas, waaronder Gooise Vrouwen, Expeditie Robinson en Hoe word ik een NY Vrouw nogmaals te kijken. Op RTL8 HD ziet u dezelfde programmas als op RTL8, maar dan in perfecte HD- kwaliteit.
  Regionale zender(s) Afhankelijk van uw regio ontvangt u 1 of enkele van de volgende zender(s):NHOmrop FryslânRTV DrentheRTV OostTV Flevoland*TV Gelderland*Omroep Brabant*L1 TV*RTV Noord-Holland*AT5Regio TV Utrecht*TV West*TV Rijnmond*Omroep Zeeland*
  SBS9 De avonden van de week zijn bij SBS9 thematisch opgebouwd. Variatie op maandag, Komedie op dinsdag, Actie op woensdag, Drama op donderdag, Familie op vrijdag, Spanning op zaterdag en Romantiek op zondag. Met als belangrijke vaste waarde elke avond een film om half 9 bij SBS9. Zo is er duidelijkheid voor de kijker. Naast de beste films -door deals met grote Amerikaanse partijen als Disney, Warner en Universal- zijn de beste series te verwachten bij SBS9: nieuwe series als Blue Bloods, nieuwe afleveringen van bestaande series als The Goodwife en de herhalingen van Nederlandse dramaseries als Danni Lowinski in dezelfde week van uitzending bij zusterzender SBS6.
  SBS9 HD De avonden van de week zijn bij SBS9 thematisch opgebouwd. Variatie op maandag, Komedie op dinsdag, Actie op woensdag, Drama op donderdag, Familie op vrijdag, Spanning op zaterdag en Romantiek op zondag. Met als belangrijke vaste waarde elke avond een film om half 9 bij SBS9. Zo is er duidelijkheid voor de kijker. Naast de beste films -door deals met grote Amerikaanse partijen als Disney, Warner en Universal- zijn de beste series te verwachten bij SBS9: nieuwe series als Blue Bloods, nieuwe afleveringen van bestaande series als The Goodwife en de herhalingen van Nederlandse dramaseries als Danni Lowinski in dezelfde week van uitzending bij zusterzender SBS6.
  Zender van de maand (HD)
Arabisch
  Al Jazeera Al Jazeera is de Arabische nieuwszender, die 24 uur per dag nieuws en politieke programmas uitzendt over met name het Palestijns - Israelisch conflict en de oorlog in Irak. Aljazeera brengt ook politieke talkshows met debatten over actualiteit, business, cultuur, sport en gezondheid.
Belgisch
  Canvas Tweede televisienet van VRT met focus op kwalitatief hoogstaande programmas.
  Canvas HD Tweede televisienet van VRT met focus op kwalitatief hoogstaande programmas.
  ÉÉN Het grootste televisienet van Vlaanderen, met veel nieuws, informatie en familiale gezelligheid in series als Man bijt hond, Flikken en Kaat & en Co.
  ÉÉN HD Het grootste televisienet van Vlaanderen, met in HD veel nieuws, informatie en familiale gezelligheid in series als Man bijt hond, Flikken en Kaat & en Co.
  Ketnet Jonge kinderen worden er gestimuleerd het creatiefste uit zichzelf te halen via programmas als Samson & Gert, Piet Piraat en Disney films.
Duits
  ARD Duitse publieke zender met nieuws, sport en amusement. Dagelijks om 20.00 Tagesschau, politieke documentaires en veel regionale actualiteiten, maar ook met topsoap Mariënhof en crimiserie Tatort.
  RTL Television RTL Television (kortweg RTL, wat staat voor Radio Télévision Luxembourg) is een Duitstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die uitzendt vanuit Keulen. De zender is voornamelijk gericht op Duitstaligen in Duitsland.
  ZDF Een breed aanbod aan nieuws, cultuur en entertainment, met programmas als Wetten Dass..., Ein Fall für Zwei en veel (nagesynchroniseerde) films.
Engels
  CBS Reality
Entertainment
  24Kitchen 24Kitchen is een 24-uurs foodzender met voornamelijk Nederlandse producties over voeding en de bereiding van ons dagelijkse eten. De programma’s worden gepresenteerd door gevestigde namen van
  24Kitchen HD 24Kitchen HD is een 24-uurs foodzender met voornamelijk Nederlandse producties over voeding en de bereiding van ons dagelijkse eten. De programmas worden gepresenteerd door gevestigde namen.
  Comedy Central HD Elke dag vanaf 15.00 uur start Comedy Central HD, dé plek voor comedy, entertainment en ontspanning. Met programmas als Saturday Night Live, Scrubs en South Park.
  E! Entertainment Entertainmentzender met het laatste nieuws over films, sterren en de filmbusiness.
  EsportsTV (HD) eSportsTV is het # 1 eSports-kanaal ter wereld die de enige wereldwijde pay-tv-omroeper van ESLs toernooien is, evenals andere top internationale toernooien. Toernooien zijn onder andere topmerken zoals ESL One, ESL Pro League, Dreamhack en ESL Intel Extreme Masters. Gespeelde spellen zijn onder meer Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dota2, Starcraft 2, Heroes of the Storm en nog veel meer.
  Fashion TV Fashion TV (FTV) is 24 uur per dag gericht op mode en modellen. Het kanaal is in 1997 begonnen en het is de enige in zijn soort.
  FOX FOX biedt een extra keuze voor de kijker door het aanbieden van hoogwaardige sportprogramma’s, films en series.
  FOX HD FOX biedt een extra keuze voor de kijker door het aanbieden van hoogwaardige sportprogrammas, films en series.
  Ginx Ginx is s werelds eerste internationale videogame TV-kanaal. Ginx brengt game passie, kennis en visuele flair op een nieuw manier in beeld.
  Horse & Country TV Horst & Country TV gaat absoluut goed samen met de agrarische sector. Deze zender heeft allerlei zeer intressante programmas over dieren, natuur, landbouw en paardensport.
  Motorsport TV Motorsport TV is hét motorsportkanaal voor hoge snelheid en biedt de grootste selectie internationale auto- en motorsportevenementen. Een niet te missen kanaal voor snelheidsduivels!
  NPO 101 Digitale jongerenzender van BNN, met vaak korte, heftigen, grappige programmas door BNN. Met de rauwe hiphopshow 101 Barz en Hotdog, een multireligieuze talkshow, gepresenteerd door Arie Boomsma.
  NPO Best Het mooiste uit de schatkist van de Hilversumse programmamakers is terug te zien op NPO Best. Met series als Pleidooi en Toen was geluk nog heel gewoon, kluchten met Piet Bambergen en de talkshows van Catherine Keyl.
  OUTTV OUTTV is de gay lifestyle televisiezender die sinds april 2008 in Nederland en sinds juli 2008 ook in België beschikbaar is via digitale televisie. OUTTV biedt lifestyle en entertainment; internationale succesvolle tv-programmas, films, tv-series, documentaires, talkshows en het laatste gaynieuws.
  RTL Crime De nieuwe zender brengt zeven dagen per week, 24 uur per dag de beste misdaadprogramma’s van eigen bodem en de beste buitenlandse crime series. Het aanbod bestaat uit zowel fictie als waargebeurde verhalen.
  RTL Lounge RTL Lounge biedt populaire RTL-programmas als Gooische Vrouwen, RTL Travel, Nigela Bites, Bouwval Gezocht en Lotte. Maar ook unieke previews van RTL programmas zo is de nieuwe aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden bij RTL Lounge al om 10.30 uur te zien.
  Spike (HD) Spike is grensverleggend, ambitieus en vertelt verhalen waar je je ogen niet vanaf kan houden. Spike is een eigenzinnige zender met rauw entertainment. Spike houdt van het randje. Dit uit zich in onze populairste shows: Ink Master, The Magicians, Taken, Lip Sync Battle en Bellator MMA. Lokaal komt Spike met shows als Gamekings en een geheel nieuwe realityserie rondom de Brabantse kickbokskampioen Nieky Holzken.Spike is 24 uur per dag te zien in heel Nederland. Het aanbod op Spike wordt continu aangevuld met nieuwe, voornamelijk exclusieve, series bestaande uit een mix van reality, entertainment en live sport.
  The Qyou Qyou, ook wel "The Q" genoemd, brengt s werelds meest inspirerende beelden naar je televisie.
  TLC TLC is er voor vrouwen die vol in het leven staan, met een nadruk op vrouwen tussen 20 en 49 jaar. De zender begrijpt als geen ander dat vrouwen wel eens een steekje laat vallen, dat niemand Superwoman kan zijn. Perfect is ook maar saai! Op TLC vind je dan ook uitzonderlijke verhalen van mensen die fascinerend, maar lang niet altijd perfect zijn. Verhalen die vrouwen kunnen raken.
Erotiek
  Brazzers TV
  Penthouse Penthouse zendt dagelijks s nachts erotiek uit. Met wekelijkse premières, entertainment en thematische nachten biedt Penthouse een divers aanbod.
  Reality Kings
  VividTV Diverse erotische programmas.
Film
  Film Europe (HD) Ben jij een echte filmliefhebber en gaat jouw interesse verder dan de gemiddelde Amerikaanse blockbuster? Dan ben je bij Film Europe HD aan het juiste adres!Dag en nacht draaien op Film Europe HD de mooiste, exclusieve, Europese films. Toppers die vaak al hun sporen hebben verdiend en in de prijzen zijn gevallen op één of meerdere internationale filmfestivals. We vertonen als enige aanbieder de nieuwste films uit Italië, Frankrijk, Zweden en andere Europese landen. Zowel bekende acteurs als jonge talenten schitteren in deze films, die altijd in hun originele versie getoond worden. De films zijn allemaal voorzien van Nederlandse ondertiteling.
  Film1 Action Actiefilms, thrillers en geweldige special effects zie je op deze zender.
  Film1 Action (HD) De beste actiefilms, thrillers, fantasy, sciencefiction en horrorfilms.
  Film1 Drama Met dagelijks een ander thema verrast deze zender je elke avond met een andere film.
  Film1 Drama (HD) Met dagelijks een ander thema verrast deze zender je elke avond met een andere film.
  Film1 Family Zin in iets luchtigs? Op deze zender zie je leuke, grappige films voor het hele gezin.
  Film1 Family (HD)
  Film1 Premiere Het meest recente aanbod van Film1 met iedere avond om 20.30 uur een premièrefilm. Op Film1 Premiere +1 start dezelfde film precies een uur later.
  Film1 Premiere (HD) Het meest recente aanbod van Film1 in HD met iedere avond om 20.30 uur een premièrefilm.
Frans
  France 24 Franse wereldwijde 24 uurs nieuwszender.
Italiaans
  Mediaset Italia Mediaset is een Italiaans mediaconglomeraat, genoteerd aan de beurs van Milaan. Het bedrijf wordt beheerd door de holding Fininvest van Silvio Berlusconi. Het is het belangrijkste commerciële televisiebedrijf van Italië en ontstond in 1995 doordat Fininvest zijn televisie-activiteiten afscheidde. Het bedrijf heeft zijn zetel in Cologno Monzese in de Italiaanse provincie Milaan.
Kennis & Cultuur
  24 Kitchen (HD) 24Kitchen is een van oorsprong Nederlands digitaal televisiekanaal dat zich richt op alles wat met eten te maken heeft. De zender is de enige Nederlandse foodzender.
  Animal Planet Animal Planet is een van de meest gewaardeerde zenders van Nederland, gemaakt door en voor mensen met een absolute passie voor dieren en natuur. Animals spelen nog vaak de hoofdrol, maar ook onze planet krijgt een steeds grotere rol. Animal Planet heeft de afgelopen jaren bekendheid verworven met programmas als Organutan Island, Monkey Business en Planet Earth.
  ARTE Geëngageerde, culturele zender met programmas over theater, ballet, klassieke muziek en opera, maar ook films en documentaires. Alle uitzendingen in Frans en Duits zonder Nederlandse ondertiteling. Met dagelijks om 19.45 uur een overzicht van Europese actualiteiten, films en programmas over politiek en samenleving.
  Brava HDTV Brava HDTV is een nieuwe cultuurzender in Europa die volledig Full High Definition (HD) uitzendt. 24 uur per dag zijn operas, operettes, ballet en concerten in Full HD en Dolby Surround te bekijken.
  Brava NL Brava NL biedt mooie, pakkende en ontroerende programmas vanaf de Nederlandse en Internationale podia. De Berliner Philharmoniker, het Royal Opera House en het Luzern Festival, pianist Lang Lang, operadiva Anna Netrebko en superdirigent Valery Gergiev (om er slechts een aantal te noemen) zijn bij Brava NL te zien.
  Discovery Discovery is dé factual entertainment zender voor jonge, zelfbewuste mannen tussen 25-39 jaar. Discovery laat het leven op een vooruitstrevende manier zien zoals het is; inspirerend, boeiend en verrassend. De populairste programmas zijn Deadliest Catch, MythBusters, Wheeler dealers, Dirty Jobs en Ultimate Survival.
  Discovery Science Discovery Science volgt de wetenschap op de voet. Discovery Science brengt boeiende, baanbrekend televisie waarin wetenschap en technologie - en hoe deze met ons dagelijkse leven zijn verweven - centraal staan.
  Family 7 Family7 produceert programmas speciaal voor de christelijke gemeenschap.
  HISTORY HISTORY brengt geschiedenis tot leven met 24 uur per dag programmas over mensen en gebeurtenissen uit de hele wereld, van de prehistorie tot de tegenwoordige tijd.
  HISTORY HD HISTORY HD biedt 24 uur per dag programmas over geschiedenis, politiek, historische personen, misdaad, conflicten en belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis in de hoogste kwaliteit beeld en geluid.
  Investigation Discovery Investigation Discovery (afgekort ID met een knipoog naar identificatie) is als themazender vooral bekend in de Verenigde Staten. Het kanaal draait om criminaliteit en het oplossen van misdaadzaken.
  Nat Geo Wild De beste documentaires over de natuur en wilde dieren, natuurlijke fenomenen en de toekomst van onze planeet. Met bekroonde natuurspecials als Eye of the Leopard en de serie Hunter Hunted, waarin de meedogenloze jaagmethodes van roofdieren worden blootgelegd.
  Nat Geo Wild HD De beste documentaires over de natuur en wilde dieren, natuurlijke fenomenen en de toekomst van onze planeet in HD. Met bekroonde natuurspecials als Eye of the Leopard en de serie Hunter Hunted, waarin de meedogenloze jaagmethodes van roofdieren worden blootgelegd.
  National Geographic Documentairezender met programmas over natuur, cultuur en de maatschappij. Met Seconds from Disaster, Inside the Womb en reportages over de vrijmetselarij in Freemasons on Trial.
  National Geographic HD De kristalheldere HD-kwaliteit in beeld en geluid is goed te ervaren bij het volgen van programmas op dit kanaal, zoals Megastructures, Oceans in Glass en Alien Worlds.
  NPO Cultura De kunst- en cultuurzender met 24 uur per dag de beste programmas uit het Hilversumse omroeparchief. Elke avond om 21.00 is er een themablok met programmas die zijn gerelateerd aan een actueel onderwerp.
  ONS Met deze zender ga je terug in de tijd. Je ziet programmas van de jaren 40 tot de jaren 80, over bijvoorbeeld werken en huishoudens in Nederland.
  Stingray Brava Stingray Brava is een tv-zender met: opera, klassieke muziek en ballet zijn vanaf nu toegankelijk voor een breed Nederlands televisiepubliek van muziekliefhebbers. Nergens ter wereld bestaat een televisiezender met 24 uur per dag zendtijd voor klassieke muziek uit eigen land.
Kinderen
  Boomerang Familietekenfilmzender met cartoons als Cow and Chicken, Pokémon en Robotboy.
  Cartoon Network Tekenfilmzender voor kinderen vanaf 7 jaar, met onder meer Dexters Laboratory, The Powerpuff Girls, Johnny Bravo en Ed, Edd and Eddy.
  Disney Channel Disney Channel richt zich op jongeren in de leeftijd van 2-14 jaar jaar en hun ouders. Op Disney Channel zullen bekende en populaire Disney series te zien zijn zoals Hannah Montana en High School Musical. In het weekend staan Disney films op het programma, en dagelijks worden Disney tekenfilms uitgezonden zoals Mickey Mouse Clubhouse, Handy Manny en My Friends Tigger & Pooh.
  Disney Channel (HD) Disney Channel richt zich op jongeren in de leeftijd van 2-14 jaar jaar en hun ouders. Op Disney Channel zullen bekende en populaire Disney series te zien zijn zoals Hannah Montana en High School Musical. In het weekend staan Disney films op het programma, en dagelijks worden Disney tekenfilms uitgezonden zoals Mickey Mouse Clubhouse, Handy Manny en My Friends Tigger & Pooh.
  Disney Junior Disney Junior heeft als doelgroep 2- tot 7-jarigen.
  Duck TV Duck TV is de eerste educatieve en psychologisch verantwoorde televisiezender voor kinderen van 6 tot 36 maanden. De programmatie bestaat uit korte, vriendelijke filmpjes zonder reclame ertussen, die speciaal werden ontworpen ter ontwikkeling van de visuele en auditieve vaardigheden van het kind
  JimJam Nederlands gesproken leerzame en veilige tv voor de allerkleinsten. Met educatieve, stimulerende en kindervriendelijke televisieprogrammas JimJam is een Nederlands gesproken tv zender voor babys en peuters die de ontwikkeling stimuleert en een veilige plek creëert voor de allerkleinsten van 1 tot 4 jaar met animatie, zang en verhaaltjes. Met Bob de Bouwer, Thomas de Stoomlocomotief, Angelina Ballerina, Barney & Zijn Vriendjes, Brandweerman Sam, De Hoobs, De Magische Sleutel, Kipper, James de Kat, Oswald, Rubbadubbers en Wobblyland.
  Nick Jr. Zender die peuters en kleuters stimuleert te leren en spelen. Met vrolijke programmas als Dora, Blues Clues en The Backyardigans.
  Nickelodeon Nickelodeon is een van de meest succesvolle kinderzenders in de wereld. Een plek voor kinderen om zichzelf te uiten en hun fantasie te gebruiken.
  Nickelodeon HD Nickelodeon is een van de meest succesvolle kinderzenders in de wereld. Een plek voor kinderen om zichzelf te uiten en hun fantasie te gebruiken.
  Nicktoons Nicktoons is het digitale kanaal van Nickelodeon dat 24 uur per dag cartoons uitzendt. Dit zijn de cartoons die ook te zien zijn op Nickelodeon, maar nog veel meer dan dat! Op Nicktoons worden namelijk ook exclusieve cartoons uitgezonden.
  NPO Zapp Xtra NPO Zapp Xtra zendt de hele dag de leukste kinderprogramma’s van de publieke omroep uit. Programma’s waar uw kind wat van opsteekt, waar het nieuwe ideeën van krijgt en waarmee het de wereld om zich heen beter leert begrijpen!
  Pebble TV Pebble TV is de digitale tv zender waar Bassie & Adriaan weer te zien zijn, maar ook leuke series zoals Boes, Alfred J. Kwak, Seabert en nog veel meer. Voor de allerkleinsten zijn er leuke en leerzame programmas in PebbleBox en iedere woensdag- en zondagmiddag om 16.00 uur zendt Pebble TV in haar Film Matinee een jeugdspeelfilm uit.
  RTL Telekids Programma’s voor kinderen tussen 3 en 9 jaar. Het gaat hier om honderd procent geweldloze en licht educatieve programma’s. Onder meer Bibaboerderij, Green-Kids, Chuggington, Hallo K3!, Brandweerman Sam en Ernst & Bobbie zijn op RTL Telekids te zien.
Muziek
  192 TV
  iConcerts De zender brengt live-concerten van internationale artiesten en groepen in de genres rock, blues, jazz, en latin. Veel bekende namen komen langs: U2, Mariah Carey, ZZ Top, Mark Knopfler, Mika, The Kooks, Oscar Peterson, Chick Corea, Miles Davis, Paul McCartney, Sheryl Crow en Eric Clapton. Ook zijn afleveringen te zien van het populaire BBC programma “Later with Jools Holland”. Kortom, een dwarsdoorsnede van de betere lichte muziek uit de afgelopen decennia.
  Mezzo Dé zender voor klassieke muziek, jazz en wereldmuziek, met stijlen die uiteenlopen van barok, romantisch tot eigentijds en ragtime, fusion of soul, gebracht met zang of instrumentaal.
  MTV Brand New Muziekzender met de nieuwste muziek en videoclips van grote acts en nieuwe artiesten met vernieuwende muziek. Elke avond om 18:00 en 22:00 uur zijn er concerten van deze acts.
  MTV Music 24 Uitsluitend muziekvideo’s: 24 uur per dag, 7 dagen per week.
  MTV NL Jongerenkanaal met veel aandacht voor muziek, celebs, lifestyle en dating in programmas als Jackass, Dismissed, Pimp my ride en natuurlijk veel clips.
  MTV NL HD
  Schlager TV SchlagerTV, de eerste Nederlandse TV-zender die zich geheel toelegt op schlagers en andere Volksmusik. Liefhebbers van het Duitstalige levenslied komen volop aan hun trekken bij SchlagerTV.
  SLAM!TV SLAM!TV is televisie voor en door jongeren. Een interactief jongeren tv-kanaal met 7 dagen per week, 24 uur per dag de populairste muziekclips.
  Stingray Djazz Op Stingray Djazz komen alle jazzgenres ruimschoots aan bod: de legendarische swing van Duke Ellington, de virtuoze bebop van Charlie Parker, de fusion van Miles Davis en de nieuwste jazz van Jamie Cullum en Esperanza Spalding. Ook is er veel aandacht voor wereldmuziek, zoals tango, reggae en brazil.
  Trace TV Trace TV is een muziekzender met de nadruk op urban music: de hele dag lang hits, backstagereportages en concerten uit de kleurrijke wereld van hiphop, reggae, afro, latin, gospel, etc.
  TV Oranje Muziekzender met 24 uur per dag clips en programmas over Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen via de website dagelijks stemmen voor de Verzoekparade. Elke dag om 19.00 start het Holland clip festival, met muziek, nieuws en roddels.
  VH 1 Zender met programmas over celebrities, dating en muziek.
  VH-1 Classic VH1 is Amerikaanse muziekzender met voornamelijk videoclips en live-opnames uit de jaren 70 en 80 en 90.
  Xite Xite is het nieuwe, interactieve muziekplatform van Nederland dat uitzendt via digitale televisie, mobiel (DVB-H) & internet. Wij bieden u de mogelijkheid om 24/7 uw favoriete videoclips in high quality te bekijken, playlists samen te stellen en dit te delen met uw vrienden. U bepaalt wat u wilt zien!
Nieuws
  Bloomberg Financiele Nieuws TV zender uit de VS
  CNN Internationale nieuwszender met het belangrijkste nieuws in beeld, terwijl het gebeurt, maar ook achtergronden, sport en politiek. CNN heeft lokale reporters in veel van zijn nieuws vergarende centra, maar verslaat het nieuws vanuit een internationaal en Amerikaans getint perspectief.
  EuroNews De grootste Europese nieuwszender, met elk halfuur een bulletin over het wereldnieuws vanuit een Europees perspectief.
  NPO Nieuws
  NPO Politiek 24 uur per dag politiek nieuws en debatten vanuit Den Haag.
Radiozenders
  100% NL 100% NL, de muziek van Nederland.
  Arrow Classic Rock Arrow Classic Rock is een Nederlandse landelijke commerciële radiozender, die rockmuziek van alle tijden afspeelt.
  BBC Radio 1 Het Britse publieke muziekstation met de nieuwste hits. Te vergelijken met Radio 3 FM.
  BBC Radio 2 Easy listening, “The nations favourite”, zoals de BBC zelf de zender aanduidt.
  BBC Radio 3 Live muziek en “arts”.
  BBC Radio 4 “Intelligent speech”
  BBC World Service
  BNR Nieuwsradio BNR Nieuwsradio met nieuws en live radio over politiek, sport, weer en verkeer (flitsers en files).
  Concertzender Serieuze muziek uit alle stijlperioden en van alle genres. Klassiek, jazz, blues , avant-garde en wereldmuziek.
  Deutschland Funk Deutschlandfunk is een van de twee nationale radiostations van DeutschlandRadio. Deutschlandfunk is de informatie- en achtergrondzender van de publieke landelijke Duitse omroep. Daarbij biedt het een mix van nieuws, actualiteiten, politiek, discussie, literatuur, jazz/rock, cabaret en comedy. Deutschlandfunk wordt vanuit Köln uitgezonden.
  FunX FunX is de best beluisterde radiozender voor jongeren in de Randstad.
  Klara Klara is een radiozender van de VRT die vooral klassieke muziek uitzendt.
  NPO 3FM Radio 3FM is altijd de eerste met nieuwe muziek, achtergronden, festivals en de beste DJs.
  NPO Radio 1 Radio 1 is de nieuws- en sportzender van de publieke omroep. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag, de snelste nieuwsvoorziening.
  NPO Radio 2 Radio 2 is overal. Radio zender die muziek afwisselt met nieuws.
  NPO Radio 4 Op Radio 4 hoort u ieder jaar ruim 350 concerten. Veelal rechtstreeks, vanaf de belangrijkste podia in Europa. Radio 4 is de klassieke zender van Nederland.
  NPO Radio 5 Opiniezender met programmas over politiek, maatschappij, cultuur, onderwijs, minderheden en levensbeschouwing.
  Q-Music Q-music is een commercieel Nederlands radiostation. Ludieke acties waarbij veel geld of gekke dingen zoals een ruimtereis te winnen zijn, en diverse reclame-uitingen brengen het station onder de aandacht.
  Radio 10 Radio 10 (voorheen Radio 10 Gold en Radio 10 FM) is een Nederlandse commerciële radiozender. Het station is één van de oudste, nog bestaande, commerciële radiostations van Nederland.
  Radio 538 Radio 538 (uit te spreken als Radio vijf-drie-acht) is een commercieel Nederlands radiostation dat sinds 1 oktober 2007 in handen is van RTL Nederland. Radio 538 is het best beluisterde radiostation van Nederland.
  Radio 8 FM
  Radio Decibel Radio Decibel is de grootste regionale commerciële radiozender van Nederland. Radio Decibel heeft nu vijf regionale edities: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.
  Radio NL Radio NL is een Nederlandstalig radiostation met 24 uur per dag Hollandse hits.
  Radio Veronica Radio Veronica is het station met de beste 80s & 90s hits en DJs als Rob van Someren, Ferry Maat, Patrick Kicken, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen en Ben Liebrand.
  Sky Radio Sky Radio 101 FM is hét station met 24 uur per dag meer muziek, meer variatie. Geen DJs, dus geen irritatie!
  Slam!FM SLAM!FM (Sound Lifestyle And More) is een Nederlands commercieel, landelijk radiostation dat voornamelijk muziek gericht op jongeren uitzendt.
  Stingray Jazz
  Studio Brussel
  Sublime FM Sublime FM biedt een geraffineerde mix van toegankelijke jazz, contemporary jazz, smooth jazz, latin jazz en soul.
  WDR3
Regionaal
  RTV Rijnmond Actualiteiten en informatie uit de regio Zuid-Holland-Zuid. Met iedere donderdagmiddag het havenprogramma Ik ziet de haven al! en Jobhopper, over bijzondere en gewone beroepen.
Sport
  EDGE 24 uur per dag actiesporten als BMX, surfen, snowboarden en freestyle motocross
  Eurosport Volg live en exclusief uw favoriete sport op Eurosport! Eurosport biedt live beelden en uitgebreide samenvattingen van de grootste internationale tennistoernooien, auto- en motorsportevents, voetbalcompetities en wielerrondes. Maar u kunt ook genieten van uitgebreide verslaggeving van snooker, wintersporten, vechtsporten en nog veel meer.
  Eurosport 2 Eurosport 2 is dé zender voor de liefhebber van extreme- en teamsporten. De zender biedt 1800 uur per jaar aan evenementen, waarvan 600 uur live. Eurosport 2 biedt de sportliefhebber meer keuze: extreme sports, de basketball ULEB Cup, de Franse rugbycompetitie Top 14, de Champions League handbal en volleybal.
  Eurosport HD Eurosport, de grootste pan-Europese sportzender van Europa, is nu ook in High Definition te zien. Sport, vooral LIVE, is heel spectaculair in High Definition waardoor het kijken van sport op televisie nog meer een belevenis wordt. Diversiteit, LIVE en het grootste in HD geproduceerde sportaanbod in Europa zijn de belangrijkste kenmerken van Eurosport HD.
  FOX Sports 1 Eredivisie (HD) Alle live wedstrijden uit de Eredivisie, voor- en nabeschouwingen, samenvattingen, talkshows en actueel voetbalnieuws.
  FOX Sports 2 HD Barclays Premier League, Serie A, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB-Pokal en UEFA Europa League (m.u.v. Nederlandse clubs)
  FOX Sports 2 International (HD) Barclays Premier League, Serie A, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB-Pokal en UEFA Europa League (m.u.v. Nederlandse clubs)
  FOX Sports 3 Eredivisie (HD) Alle live wedstrijden uit de Eredivisie, voor- en nabeschouwingen, samenvattingen, talkshows en actueel voetbalnieuws.
  FOX Sports 4 International (HD) Barclays Premier League, Serie A, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB-Pokal en UEFA Europa League (m.u.v. Nederlandse clubs)
  FOX Sports 5 Eredivisie (HD) Alle live wedstrijden uit de Eredivisie, voor- en nabeschouwingen, samenvattingen, talkshows en actueel voetbalnieuws.
  FOX Sports 6 International (HD) Barclays Premier League, Serie A, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB-Pokal en UEFA Europa League (m.u.v. Nederlandse clubs)
Zenderoverzichten worden regelmatig door providers gewijzigd en zijn ook afhankelijk van de regio waarin u kijkt. Wij doen onze uiterste best voor een zo actueel mogelijke weergave van de zenderoverzichten. Voor de juistheid van deze informatie verwijzen wij naar onze disclaimer. Mocht u onjuistheden tegenkomen dan willen wij u vragen dit te sturen naar: info@nedconcepts.nl