Algemeen
  NPO 1 Op NPO 1 worden programmas uitgezonden voor een breed publiek, zoals shows, spelletjes, series, drama en comedy. Verder is NPO 1 ook de calamiteitenzender. Wanneer er behoefte is aan een extra journaal voor bijvoorbeeld een
  NPO 1 HD Op NPO 1 HD worden programmas in High Definition (HD) uitgezonden voor een breed publiek, zoals shows, spelletjes, series, drama en comedy, nu ook in perfecte kwaliteit. Op NPO 1 HD ziet u dezelfde programmas als op NPO 1,
  NPO 2 NPO 2 is de meer verdiepende zender, voor de geïnteresseerde kijker. Kunst, cultuur, politiek, samenleving en religie zijn vaste factoren voor NPO 2. Veel van de programmas van de NPS, VPRO, NCRV en EO zijn via dit net te
  NPO 2 HD Op NPO 2 HD worden verdiepende programmas in High Definition (HD) uitgezonden voor de geïnteresseerde kijker, zoals kunst, cultuur, politiek, samenleving en religie, nu ook in perfecte kwaliteit. Op NPO 2 HD ziet u dezelfde
  NPO 3 De zender voor mensen die zich jong voelen. Vernieuwende programmas als de gehele programmering van BNN. Overdag wordt op NPO 3 de kinderprogrammering uitgezonden onder de namen Z@ppelin voor kinderen tot 6 jaar en Z@PP.
  NPO 3 HD Op NPO 3 worden programmas in HD-kwaliteit uitgezonden voor mensen die zich jong voelen. Vernieuwende programmas als de gehele programmering van BNN en overdag de kinderprogrammering van de NPO, nu ook in perfecte kwaliteit.
  RTL 4 Familiezender met succesvol drama als Goede Tijden Slechte Tijden, informatieve programmas als RTL Nieuws en RTL Boulevard en grote shows als X Factor en Dancing with the Stars.
  RTL 4 HD RTL 4 HD is een familiezender met succesvol drama als Goede Tijden Slechte Tijden, informatieve programmas als RTL Nieuws en RTL Boulevard en grote shows als X Factor en Dancing with the Stars.
  RTL 5 RTL 5 richt zich zowel op een breed publiek met programmas als Americas en Hollands Next Top Model, Project Catwalk en Echte Gooise Meisjes, topfilms en series als CSI Miami en Prison Break. Maar ook 112 weekend en Knight Rider.
  RTL 5 HD RTL 5 HD richt zich zowel op een breed publiek met programmas als Americas en Hollands Next Top Model, Project Catwalk en Echte Gooise Meisjes, topfilms en series als CSI Miami en Prison Break. Maar ook 112 weekend en Knight Rider.
  SBS 6 Zender met veel nieuws en programmas die dichtbij en emotioneel zijn, zoals Hart van Nederland, Hart in Actie, Trauma NL en Peter R. de Vries, misdaadverslaggever. Maar ook veel voetbal, autosport en darts.
  SBS 6 HD Zender met veel nieuws en programmas in HD die dichtbij en emotioneel zijn, zoals Hart van Nederland, Hart in Actie, Trauma NL en Peter R. de Vries, misdaadverslaggever. Maar ook veel voetbal, autosport en darts.
  RTL 7 / RTL Z RTL 7 richt zich vooral op de mannelijke kijker met veel zakelijke programmas en sport. Overdag zendt RTL 7 financieel-economisch nieuws en gerelateerde programmas uit. s Avonds verslaat de zender belangrijke tennis- en dartstoernooien en motorsport, maar ook films en series.
  RTL 7 HD RTL 7 HD richt zich vooral op de mannelijke kijker met veel zakelijke programmas en sport, nu ook in HD-kwaliteit. Overdag zendt RTL 7 HD financieel-economisch nieuws en gerelateerde programmas uit. s Avonds verslaat de zender belangrijke tennis- en dartstoernooien en motorsport, maar ook films en series. Op RTL7 HD ziet u dezelfde programmas als op RTL7, maar dan in perfecte HD-kwaliteit.
  Net 5 Wie houdt van topseries als Greys Anatomy, Gilmore Girls, Evelien, Will & Grace en Desperate Housewives of programmas als Passion for Fashion of Restaurant Makeover, stemt af op deze zender.
  Net 5 HD Wie houdt van topseries in HD als Greys Anatomy, Gilmore Girls, Evelien, Will & Grace en Desperate Housewives of programmas als Passion for Fashion of Restaurant Makeover, stemt af op deze zender.
  Veronica / Disney XD Tekenfilmzender Disney XD deelt het kanaal met Veronica en zendt uit van 06.00 tot 18.00 uur. Met Nederlands gesproken series als Totally Spies, Whats With Andy en de Japanse animeserie Pokémon. Verder Jacob Dubbel, Team Galaxy en Captain Flamingo. Tussen 18.00 en 02.00 uur zendt Veronica uit op dit kanaal met spannende en opwindende programmas zoals Temptation Island, De Grote Beurt, Criminal Minds, Numb3rs en populaire films.
  Veronica HD Tekenfilmzender Disney XD deelt het kanaal met Veronica en zendt uit in HD van 06.00 tot 18.00 uur. Met Nederlands gesproken series als Totally Spies, Whats With Andy en de Japanse animeserie Pokémon. Verder Jacob Dubbel, Team Galaxy en Captain Flamingo. Tussen 18.00 en 02.00 uur zendt Veronica uit op dit kanaal met spannende en opwindende programmas zoals Temptation Island, De Grote Beurt, Criminal Minds, Numb3rs en populaire films.
  RTL 8 RTL 8 is de zender voor vrouwen met warme, informatieve en ontroerende programmas als The Oprah Winfrey Show en Dr. Phil, The Ellen Degeneres Show en As The World Turns, lifestyleprogrammas en waargebeurde verhalen. Bij RTL 8 krijgen kijkers ook de mogelijkheid populaire programmas, waaronder Gooise Vrouwen, Expeditie Robinson en Hoe word ik een NY Vrouw nogmaals te kijken.
  RTL 8 HD RTL 8 HD is de zender voor vrouwen met warme, informatieve en ontroerende programmas als The Oprah Winfrey Show en Dr. Phil, The Ellen Degeneres Show en As The World Turns, lifestyleprogrammas en waargebeurde verhalen. Bij RTL 8 HD krijgen kijkers ook de mogelijkheid populaire programmas, waaronder Gooise Vrouwen, Expeditie Robinson en Hoe word ik een NY Vrouw nogmaals te kijken. Op RTL8 HD ziet u dezelfde programmas als op RTL8, maar dan in perfecte HD- kwaliteit.
  ONE
  SBS9 De avonden van de week zijn bij SBS9 thematisch opgebouwd. Variatie op maandag, Komedie op dinsdag, Actie op woensdag, Drama op donderdag, Familie op vrijdag, Spanning op zaterdag en Romantiek op zondag. Met als belangrijke vaste waarde elke avond een film om half 9 bij SBS9. Zo is er duidelijkheid voor de kijker. Naast de beste films -door deals met grote Amerikaanse partijen als Disney, Warner en Universal- zijn de beste series te verwachten bij SBS9: nieuwe series als Blue Bloods, nieuwe afleveringen van bestaande series als The Goodwife en de herhalingen van Nederlandse dramaseries als Danni Lowinski in dezelfde week van uitzending bij zusterzender SBS6.
  SBS9 HD De avonden van de week zijn bij SBS9 thematisch opgebouwd. Variatie op maandag, Komedie op dinsdag, Actie op woensdag, Drama op donderdag, Familie op vrijdag, Spanning op zaterdag en Romantiek op zondag. Met als belangrijke vaste waarde elke avond een film om half 9 bij SBS9. Zo is er duidelijkheid voor de kijker. Naast de beste films -door deals met grote Amerikaanse partijen als Disney, Warner en Universal- zijn de beste series te verwachten bij SBS9: nieuwe series als Blue Bloods, nieuwe afleveringen van bestaande series als The Goodwife en de herhalingen van Nederlandse dramaseries als Danni Lowinski in dezelfde week van uitzending bij zusterzender SBS6.
  ZEN TV
Arabisch
  2M Maroc Marokkaanse radiozender
Belgisch
  Canvas Tweede televisienet van VRT met focus op kwalitatief hoogstaande programmas.
  Canvas HD Tweede televisienet van VRT met focus op kwalitatief hoogstaande programmas.
  ÉÉN Het grootste televisienet van Vlaanderen, met veel nieuws, informatie en familiale gezelligheid in series als Man bijt hond, Flikken en Kaat & en Co.
  ÉÉN HD Het grootste televisienet van Vlaanderen, met in HD veel nieuws, informatie en familiale gezelligheid in series als Man bijt hond, Flikken en Kaat & en Co.
  Ketnet Jonge kinderen worden er gestimuleerd het creatiefste uit zichzelf te halen via programmas als Samson & Gert, Piet Piraat en Disney films.
Duits
  3 Sat Duitstalige zender met de nadruk op cultuur en kennis.
  ARD-Das Erste Overdag worden de hedendaagse actualiteiten besproken gedurende de programma’s Tageschau en Sportschau. ’s Avonds kunt u genieten van een Duitse Krimi van bijvoorbeeld Tatort en Polizeiruf 110. Ook worden er regelmatig films uitgezonden, uiteraard nagesynchroniseerd in het Duits.
  KI.KA Het Duitse kinderkanaal van ARD en ZDF.
  NDR De Norddeutsche Rundfunk (NDR) is de openbare omroep van de Duitse deelstaten Nedersaksen, Hamburg, Sleeswijk-Holstein en Mecklenburg-Voor-Pommeren.
  Pro Sieben ProSieben is een Duitse commerciële tv-zender. De zender richt zich op een breed publiek met series, films en spelshows.
  RTL Television RTL Television (kortweg RTL, wat staat voor Radio Télévision Luxembourg) is een Duitstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die uitzendt vanuit Keulen. De zender is voornamelijk gericht op Duitstaligen in Duitsland.
  Tagesschau 24
  WDR Regionaal gerichte Duitse zender met veel documentaires en aandacht voor kunst en cultuur.
  ZDF Een breed aanbod aan nieuws, cultuur en entertainment, met programmas als Wetten Dass..., Ein Fall für Zwei en veel (nagesynchroniseerde) films.
Engels
  BBC Entertainment BBC Entertaiment (voorheen BBC Prime) is een populair entertainment TV kanaal van de BBC voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Het station is te ontvangen gedurende 18 uur per dag. De overige zes uur worden gebruikt door educatieve programmas van BBC Learning.
  BBC First BBC First brengt de beste Britse dramas en crime series naar Nederland. Sherlock, Ripper Street, Thirteen, Silent Witness en The Living and the Dead: zomaar een greep uit het aanbod dat je gratis en Nederlands ondertiteld kunt bekijken.
  BBC Four BBC Four wil een zender zijn die kijkers intellectueel en cultureel verrijkt, met documentaires, muziek, film en programmas als The State Within en 10 Things You Didnt Know About.
  BBC One BBC One brengt nieuws en informatie over actualiteiten, sportevenementen en programmas zoals The Apprenctice, EastEnders en The Chase.
  BBC One HD
  BBC Two BBC Two laat een mix zien van serieuze, feitelijke programmas en bijzonder drama en comedy om een breed publiek uitdagende, intelligente televisie te bieden. Met Newsnight om 21.30 uur.
  BBC Two HD BBC Two HD laat een mix zien van serieuze, feitelijke programmas en bijzonder drama en comedy om een breed publiek uitdagende, intelligente televisie te bieden. Met Newsnight om 21.30 uur.
Entertainment
  CBS Reality Reality programmas met bijzonderen gebeurtenissen uit het dagelijks leven van mensen. Zonder acteurs, scripts en stunts. Met LA Cops, Border Patrol, Doctors Diaries en het programma Cheaters, waarin echte bedriegers op beeld zijn vastgelegd.
  CI
  Comedy Central Extra De drie belangrijkste pijlers van dit kanaal zijn actualiteiten, volwassen animatie en de heilige graal van comedy; Stand-up. De actualiteiten worden afgestruind met humor als strijdbijl door Jon Stewart van The Daily Show en Stephan Colbert van The Colbert Report om te laten zien hoe geweldig Amerika kan zijn. De volwassen animatie wordt vertegenwoordigd door de nieuwe serie Ugly Americans. En last but not least brengt Comedy Central Extra dagelijks stand-up comedy!
  Comedy Central Family Comedy Central is dé plek voor comedy, entertainment en ontspanning voor het gele gezin. Met Amerikaanse en Nederlandse comedyseries.
  Comedy Central HD Elke dag vanaf 15.00 uur start Comedy Central HD, dé plek voor comedy, entertainment en ontspanning. Met programmas als Saturday Night Live, Scrubs en South Park.
  E! Entertainment Entertainmentzender met het laatste nieuws over films, sterren en de filmbusiness.
  E! Entertainment HD HD Entertainmentzender met het laatste nieuws over films, sterren en de filmbusiness. Met Paris Hiltons The Simple Life en Boulevard of Broken Dreams.
  Fashion TV Fashion TV (FTV) is 24 uur per dag gericht op mode en modellen. Het kanaal is in 1997 begonnen en het is de enige in zijn soort.
  Fashion TV HD FashionTV HD is een entertainment zender die toegang biedt tot de fascinerende fashion industry. Met elke maand de laatste trends, grote fashion shows, designer events en highlights van fashion industry professionals.
  FOX FOX biedt een extra keuze voor de kijker door het aanbieden van hoogwaardige sportprogramma’s, films en series.
  FOX HD FOX biedt een extra keuze voor de kijker door het aanbieden van hoogwaardige sportprogrammas, films en series.
  Ginx Ginx is s werelds eerste internationale videogame TV-kanaal. Ginx brengt game passie, kennis en visuele flair op een nieuw manier in beeld.
  Horse & Country TV Horst & Country TV gaat absoluut goed samen met de agrarische sector. Deze zender heeft allerlei zeer intressante programmas over dieren, natuur, landbouw en paardensport.
  Luxe TV Internationaal netwerk van zenders die zich specifiek richten op luxueus leven.
  Luxe TV HD
  Motorsport TV Motorsport TV is hét motorsportkanaal voor hoge snelheid en biedt de grootste selectie internationale auto- en motorsportevenementen. Een niet te missen kanaal voor snelheidsduivels!
  NPO 101 Digitale jongerenzender van BNN, met vaak korte, heftigen, grappige programmas door BNN. Met de rauwe hiphopshow 101 Barz en Hotdog, een multireligieuze talkshow, gepresenteerd door Arie Boomsma.
  OUTTV OUTTV is de gay lifestyle televisiezender die sinds april 2008 in Nederland en sinds juli 2008 ook in België beschikbaar is via digitale televisie. OUTTV biedt lifestyle en entertainment; internationale succesvolle tv-programmas, films, tv-series, documentaires, talkshows en het laatste gaynieuws.
  RTL Crime De nieuwe zender brengt zeven dagen per week, 24 uur per dag de beste misdaadprogramma’s van eigen bodem en de beste buitenlandse crime series. Het aanbod bestaat uit zowel fictie als waargebeurde verhalen.
  RTL Lounge RTL Lounge biedt populaire RTL-programmas als Gooische Vrouwen, RTL Travel, Nigela Bites, Bouwval Gezocht en Lotte. Maar ook unieke previews van RTL programmas zo is de nieuwe aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden bij RTL Lounge al om 10.30 uur te zien.
  Spike (HD) Spike is grensverleggend, ambitieus en vertelt verhalen waar je je ogen niet vanaf kan houden. Spike is een eigenzinnige zender met rauw entertainment. Spike houdt van het randje. Dit uit zich in onze populairste shows: Ink Master, The Magicians, Taken, Lip Sync Battle en Bellator MMA. Lokaal komt Spike met shows als Gamekings en een geheel nieuwe realityserie rondom de Brabantse kickbokskampioen Nieky Holzken.Spike is 24 uur per dag te zien in heel Nederland. Het aanbod op Spike wordt continu aangevuld met nieuwe, voornamelijk exclusieve, series bestaande uit een mix van reality, entertainment en live sport.
  TLC TLC is er voor vrouwen die vol in het leven staan, met een nadruk op vrouwen tussen 20 en 49 jaar. De zender begrijpt als geen ander dat vrouwen wel eens een steekje laat vallen, dat niemand Superwoman kan zijn. Perfect is ook maar saai! Op TLC vind je dan ook uitzonderlijke verhalen van mensen die fascinerend, maar lang niet altijd perfect zijn. Verhalen die vrouwen kunnen raken.
  TLC HD TLC is er voor vrouwen die vol in het leven staan, met een nadruk op vrouwen tussen 20 en 49 jaar. De zender begrijpt als geen ander dat vrouwen wel eens een steekje laat vallen, dat niemand Superwoman kan zijn. Perfect is ook maar saai! Op TLC vind je dan ook uitzonderlijke verhalen van mensen die fascinerend, maar lang niet altijd perfect zijn. Verhalen die vrouwen kunnen raken.
  Ziggo Sport Golf HD
  Ziggo Sport Racing HD
Erotiek
  Brazzers TV
  Dorcel TV Voor leuke en spannende erotiek in de late uurtjes kunt u met Dorcel TV uw hart ophalen. Deze zender van de Franse erotiekproducent en ondernemer Marc Dorcel brengt dagelijks spannende erotiekfilms zonder grof geweld of sexisme, maar wel nog altijd ‘hardcore’. In de vroege avond brengt de zender spannende reportages en volwassen televisie met een vrouwvriendelijk karakter, waaronder een kijkje achter de schermen van de film die later op de avond wordt uitgezonden.
  Dusk! Dusk! is een digitaal tv-kanaal met erotiek gericht op vrouwen. Op de zender zijn 24 uur per dag films te zien, geselecteerd voor vrouwen, door vrouwen. Erotiek die voldoet aan de wensen van de vrouw; realistisch, expliciet, met de opbouw van seksuele spanning tussen gewone mensen en met respect gemaakt.
  Dusk! Deluxe Erotische tv-zender voor en door vrouwen gemaakt. Realistisch, expliciet en met respect gemaakt.
  Meiden van Holland Hard Een pittige zender die de ware Hollandse erotiek bij u thuis brengt.
  PassieXXX
  Penthouse Penthouse zendt dagelijks s nachts erotiek uit. Met wekelijkse premières, entertainment en thematische nachten biedt Penthouse een divers aanbod.
  Playboy TV Net als het blad: erotisch, ondeugend en vol mooie vrouwen. Dagelijks te zien vanaf 23.00 uur. Het kanaal kan worden geblokkeerd met een pincode als kinderslot.
  Secret Circle Zimra Geurts lanceerde op 1 september 2016 haar eigen stijlvolle erotische tv-zender exclusief bij Ziggo: Secret Circle. Daarmee maakt ze erotiek op televisie weer voelbaar, spannend en helemaal van deze tijd. Ervaar hoe speelse vrijgezellen een verrassingsnacht doorbrengen in de mysterieuze Room 666 of beleef een zwoele zomeravond met Hot Summer. Secret Circle heeft altijd iets nieuws en spannends voor je. Join to play.
Film
  AMC Op AMC (voorheen MGM Movie Channel) worden eigen series als Halt & Catch Fire en The Divide die door AMC Studios zijn geproduceerd exclusief uitgezonden. Ook de Amerikaanse serie The Walking Dead wordt door AMC gemaakt. Deze serie is in Nederland op dit moment bij FOX NL te zien.
  Film1 Action Actiefilms, thrillers en geweldige special effects zie je op deze zender.
  Film1 Action (HD) De beste actiefilms, thrillers, fantasy, sciencefiction en horrorfilms.
  Film1 Drama Met dagelijks een ander thema verrast deze zender je elke avond met een andere film.
  Film1 Drama (HD) Met dagelijks een ander thema verrast deze zender je elke avond met een andere film.
  Film1 Family Zin in iets luchtigs? Op deze zender zie je leuke, grappige films voor het hele gezin.
  Film1 Family (HD)
  Film1 Premiere Het meest recente aanbod van Film1 met iedere avond om 20.30 uur een premièrefilm. Op Film1 Premiere +1 start dezelfde film precies een uur later.
  Film1 Premiere (HD) Het meest recente aanbod van Film1 in HD met iedere avond om 20.30 uur een premièrefilm.
Frans
  TV5 Monde Europe TV5 Monde Europe (het voormalige TV5) is een Franstalige televisiezender die wereldwijd Franse, Belgische, Zwitserse en Canadese programmas uitzendt. Het werd opgericht in januari 1984.
Italiaans
  Mediaset Italia Mediaset is een Italiaans mediaconglomeraat, genoteerd aan de beurs van Milaan. Het bedrijf wordt beheerd door de holding Fininvest van Silvio Berlusconi. Het is het belangrijkste commerciële televisiebedrijf van Italië en ontstond in 1995 doordat Fininvest zijn televisie-activiteiten afscheidde. Het bedrijf heeft zijn zetel in Cologno Monzese in de Italiaanse provincie Milaan.
  Rai Uno Italiaanstalige familiezender met veel sport, nieuws en amusement, zoals de zinderende spelshow Affari tuoi, dagelijks om 20.35 uur.
Kennis & Cultuur
  24 Kitchen (HD) 24Kitchen is een van oorsprong Nederlands digitaal televisiekanaal dat zich richt op alles wat met eten te maken heeft. De zender is de enige Nederlandse foodzender.
  Animal Planet Animal Planet is een van de meest gewaardeerde zenders van Nederland, gemaakt door en voor mensen met een absolute passie voor dieren en natuur. Animals spelen nog vaak de hoofdrol, maar ook onze planet krijgt een steeds grotere rol. Animal Planet heeft de afgelopen jaren bekendheid verworven met programmas als Organutan Island, Monkey Business en Planet Earth.
  Animal Planet HD Animal Planet in HD kwaliteit. Dit is een van de meest gewaardeerde zenders van Nederland, gemaakt door en voor mensen met een absolute passie voor dieren en natuur. Animals spelen nog vaak de hoofdrol, maar ook onze planet krijgt een steeds grotere rol. Animal Planet heeft de afgelopen jaren bekendheid verworven met programmas als Organutan Island, Monkey Business en Planet Earth.
  ARTE Geëngageerde, culturele zender met programmas over theater, ballet, klassieke muziek en opera, maar ook films en documentaires. Alle uitzendingen in Frans en Duits zonder Nederlandse ondertiteling. Met dagelijks om 19.45 uur een overzicht van Europese actualiteiten, films en programmas over politiek en samenleving.
  Brava HDTV Brava HDTV is een nieuwe cultuurzender in Europa die volledig Full High Definition (HD) uitzendt. 24 uur per dag zijn operas, operettes, ballet en concerten in Full HD en Dolby Surround te bekijken.
  Brava NL Brava NL biedt mooie, pakkende en ontroerende programmas vanaf de Nederlandse en Internationale podia. De Berliner Philharmoniker, het Royal Opera House en het Luzern Festival, pianist Lang Lang, operadiva Anna Netrebko en superdirigent Valery Gergiev (om er slechts een aantal te noemen) zijn bij Brava NL te zien.
  Discovery Discovery is dé factual entertainment zender voor jonge, zelfbewuste mannen tussen 25-39 jaar. Discovery laat het leven op een vooruitstrevende manier zien zoals het is; inspirerend, boeiend en verrassend. De populairste programmas zijn Deadliest Catch, MythBusters, Wheeler dealers, Dirty Jobs en Ultimate Survival.
  Discovery HD Discovey HD is dé factual entertainment zender voor jonge, zelfbewuste mannen tussen 25-39 jaar. Discovery HD laat het leven op een vooruitstrevende manier zien zoals het is; inspirerend, boeiend en verrassend. De populairste programmas zijn Deadliest Catch, MythBusters, Wheeler dealers, Dirty Jobs en Ultimate Survival.
  Discovery Science Discovery Science volgt de wetenschap op de voet. Discovery Science brengt boeiende, baanbrekend televisie waarin wetenschap en technologie - en hoe deze met ons dagelijkse leven zijn verweven - centraal staan.
  Discovery World Discovery World biedt kwalitatieve programmering over cultuur, geschiedenis, conflicten en mysteries. Discovery World gaat verder waar andere zenders ophouden. Van de faraos tot de King of Rock & Roll, Discovery World neemt de kijker mee op een boeiende reis door de tijd.
  Family 7 Family7 produceert programmas speciaal voor de christelijke gemeenschap.
  HISTORY HISTORY brengt geschiedenis tot leven met 24 uur per dag programmas over mensen en gebeurtenissen uit de hele wereld, van de prehistorie tot de tegenwoordige tijd.
  HISTORY HD HISTORY HD biedt 24 uur per dag programmas over geschiedenis, politiek, historische personen, misdaad, conflicten en belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis in de hoogste kwaliteit beeld en geluid.
  Investigation Discovery Investigation Discovery (afgekort ID met een knipoog naar identificatie) is als themazender vooral bekend in de Verenigde Staten. Het kanaal draait om criminaliteit en het oplossen van misdaadzaken.
  Nat Geo Wild De beste documentaires over de natuur en wilde dieren, natuurlijke fenomenen en de toekomst van onze planeet. Met bekroonde natuurspecials als Eye of the Leopard en de serie Hunter Hunted, waarin de meedogenloze jaagmethodes van roofdieren worden blootgelegd.
  Nat Geo Wild HD De beste documentaires over de natuur en wilde dieren, natuurlijke fenomenen en de toekomst van onze planeet in HD. Met bekroonde natuurspecials als Eye of the Leopard en de serie Hunter Hunted, waarin de meedogenloze jaagmethodes van roofdieren worden blootgelegd.
  National Geographic Documentairezender met programmas over natuur, cultuur en de maatschappij. Met Seconds from Disaster, Inside the Womb en reportages over de vrijmetselarij in Freemasons on Trial.
  National Geographic HD De kristalheldere HD-kwaliteit in beeld en geluid is goed te ervaren bij het volgen van programmas op dit kanaal, zoals Megastructures, Oceans in Glass en Alien Worlds.
  NPO Cultura De kunst- en cultuurzender met 24 uur per dag de beste programmas uit het Hilversumse omroeparchief. Elke avond om 21.00 is er een themablok met programmas die zijn gerelateerd aan een actueel onderwerp.
  ONS Met deze zender ga je terug in de tijd. Je ziet programmas van de jaren 40 tot de jaren 80, over bijvoorbeeld werken en huishoudens in Nederland.
  Travel Channel Toonaangevende reiszender over alle aspecten van reizen, natuur en cultuur. Met programmas als 1000 Places to See Before You Die en Made in America.
Kinderen
  Baby TV Spelletjes, liedjes en verhaaltjes voor babys en peuters tot 3 jaar. Nederlands gesproken en reclamevrij.
  Boomerang Familietekenfilmzender met cartoons als Cow and Chicken, Pokémon en Robotboy.
  Cartoon Network Tekenfilmzender voor kinderen vanaf 7 jaar, met onder meer Dexters Laboratory, The Powerpuff Girls, Johnny Bravo en Ed, Edd and Eddy.
  CBBC Al jaren is op BBC One en BBC Two het jeugdblok CBBC te zien. Tegenwoordig is er naast deze reguliere uitzendingen ook een aparte zender met  jeugdprogramma’s. Heel de dag door kindertelevisie. Zendt uit tot 8 uur ’s avonds.
  Disney Channel (HD) Disney Channel richt zich op jongeren in de leeftijd van 2-14 jaar jaar en hun ouders. Op Disney Channel zullen bekende en populaire Disney series te zien zijn zoals Hannah Montana en High School Musical. In het weekend staan Disney films op het programma, en dagelijks worden Disney tekenfilms uitgezonden zoals Mickey Mouse Clubhouse, Handy Manny en My Friends Tigger & Pooh.
  Disney Junior Disney Junior heeft als doelgroep 2- tot 7-jarigen.
  Disney XD (24uur) Disney XD is hèt succeskanaal van Walt Disney! Disney XD brengt een mix van live action, animatie-(series), films en meer.
  Duck TV Duck TV is de eerste educatieve en psychologisch verantwoorde televisiezender voor kinderen van 6 tot 36 maanden. De programmatie bestaat uit korte, vriendelijke filmpjes zonder reclame ertussen, die speciaal werden ontworpen ter ontwikkeling van de visuele en auditieve vaardigheden van het kind
  JimJam Nederlands gesproken leerzame en veilige tv voor de allerkleinsten. Met educatieve, stimulerende en kindervriendelijke televisieprogrammas JimJam is een Nederlands gesproken tv zender voor babys en peuters die de ontwikkeling stimuleert en een veilige plek creëert voor de allerkleinsten van 1 tot 4 jaar met animatie, zang en verhaaltjes. Met Bob de Bouwer, Thomas de Stoomlocomotief, Angelina Ballerina, Barney & Zijn Vriendjes, Brandweerman Sam, De Hoobs, De Magische Sleutel, Kipper, James de Kat, Oswald, Rubbadubbers en Wobblyland.
  Nick Jr. Zender die peuters en kleuters stimuleert te leren en spelen. Met vrolijke programmas als Dora, Blues Clues en The Backyardigans.
  Nickelodeon Nickelodeon is een van de meest succesvolle kinderzenders in de wereld. Een plek voor kinderen om zichzelf te uiten en hun fantasie te gebruiken.
  Nickelodeon HD Nickelodeon is een van de meest succesvolle kinderzenders in de wereld. Een plek voor kinderen om zichzelf te uiten en hun fantasie te gebruiken.
  Nicktoons Nicktoons is het digitale kanaal van Nickelodeon dat 24 uur per dag cartoons uitzendt. Dit zijn de cartoons die ook te zien zijn op Nickelodeon, maar nog veel meer dan dat! Op Nicktoons worden namelijk ook exclusieve cartoons uitgezonden.
  NPO Zapp Xtra NPO Zapp Xtra zendt de hele dag de leukste kinderprogramma’s van de publieke omroep uit. Programma’s waar uw kind wat van opsteekt, waar het nieuwe ideeën van krijgt en waarmee het de wereld om zich heen beter leert begrijpen!
  Pebble TV Pebble TV is de digitale tv zender waar Bassie & Adriaan weer te zien zijn, maar ook leuke series zoals Boes, Alfred J. Kwak, Seabert en nog veel meer. Voor de allerkleinsten zijn er leuke en leerzame programmas in PebbleBox en iedere woensdag- en zondagmiddag om 16.00 uur zendt Pebble TV in haar Film Matinee een jeugdspeelfilm uit.
Muziek
  192 TV
  iConcerts De zender brengt live-concerten van internationale artiesten en groepen in de genres rock, blues, jazz, en latin. Veel bekende namen komen langs: U2, Mariah Carey, ZZ Top, Mark Knopfler, Mika, The Kooks, Oscar Peterson, Chick Corea, Miles Davis, Paul McCartney, Sheryl Crow en Eric Clapton. Ook zijn afleveringen te zien van het populaire BBC programma “Later with Jools Holland”. Kortom, een dwarsdoorsnede van de betere lichte muziek uit de afgelopen decennia.
  Mezzo Dé zender voor klassieke muziek, jazz en wereldmuziek, met stijlen die uiteenlopen van barok, romantisch tot eigentijds en ragtime, fusion of soul, gebracht met zang of instrumentaal.
  MTV Brand New Muziekzender met de nieuwste muziek en videoclips van grote acts en nieuwe artiesten met vernieuwende muziek. Elke avond om 18:00 en 22:00 uur zijn er concerten van deze acts.
  MTV Music 24 Uitsluitend muziekvideo’s: 24 uur per dag, 7 dagen per week.
  MTV NL Jongerenkanaal met veel aandacht voor muziek, celebs, lifestyle en dating in programmas als Jackass, Dismissed, Pimp my ride en natuurlijk veel clips.
  MTV NL HD
  Schlager TV SchlagerTV, de eerste Nederlandse TV-zender die zich geheel toelegt op schlagers en andere Volksmusik. Liefhebbers van het Duitstalige levenslied komen volop aan hun trekken bij SchlagerTV.
  SLAM!TV SLAM!TV is televisie voor en door jongeren. Een interactief jongeren tv-kanaal met 7 dagen per week, 24 uur per dag de populairste muziekclips.
  Stingray Djazz Op Stingray Djazz komen alle jazzgenres ruimschoots aan bod: de legendarische swing van Duke Ellington, de virtuoze bebop van Charlie Parker, de fusion van Miles Davis en de nieuwste jazz van Jamie Cullum en Esperanza Spalding. Ook is er veel aandacht voor wereldmuziek, zoals tango, reggae en brazil.
  Stingray Lite TV
  Trace TV Trace TV is een muziekzender met de nadruk op urban music: de hele dag lang hits, backstagereportages en concerten uit de kleurrijke wereld van hiphop, reggae, afro, latin, gospel, etc.
  TV Oranje Muziekzender met 24 uur per dag clips en programmas over Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen via de website dagelijks stemmen voor de Verzoekparade. Elke dag om 19.00 start het Holland clip festival, met muziek, nieuws en roddels.
  VH 1 Zender met programmas over celebrities, dating en muziek.
  VH-1 Classic VH1 is Amerikaanse muziekzender met voornamelijk videoclips en live-opnames uit de jaren 70 en 80 en 90.
  Xite Xite is het nieuwe, interactieve muziekplatform van Nederland dat uitzendt via digitale televisie, mobiel (DVB-H) & internet. Wij bieden u de mogelijkheid om 24/7 uw favoriete videoclips in high quality te bekijken, playlists samen te stellen en dit te delen met uw vrienden. U bepaalt wat u wilt zien!
Nieuws
  Al Jazeera English Het eerste Engelstalige nieuws- en actualiteitenkanaal uit het Midden Oosten. De zender laat onbelichte kanten van nieuwsverhalen zien en bericht over entertainment, financieel nieuws en sport.
  BBC World News 24 uur per dag nieuws en informatie van de BBC. Met elk uur nieuwsbulletins over zakelijke onderwerpen, sport en het weer.
  CNBC Europe Hoofdzakelijk live gebrachte informatie over de Europese aandelenmarkten en financieel-economisch nieuws, maar s avonds en in het weekend ook aandacht voor golf en The Tonight Show met Jay Leno.
  CNN Internationale nieuwszender met het belangrijkste nieuws in beeld, terwijl het gebeurt, maar ook achtergronden, sport en politiek. CNN heeft lokale reporters in veel van zijn nieuws vergarende centra, maar verslaat het nieuws vanuit een internationaal en Amerikaans getint perspectief.
  EuroNews De grootste Europese nieuwszender, met elk halfuur een bulletin over het wereldnieuws vanuit een Europees perspectief.
  NPO Nieuws
  NPO Politiek 24 uur per dag politiek nieuws en debatten vanuit Den Haag.
Radiozenders
  100% NL 100% NL, de muziek van Nederland.
  1Live
  Arrow Classic Rock Arrow Classic Rock is een Nederlandse landelijke commerciële radiozender, die rockmuziek van alle tijden afspeelt.
  BBC Radio 1 Het Britse publieke muziekstation met de nieuwste hits. Te vergelijken met Radio 3 FM.
  BBC Radio 2 Easy listening, “The nations favourite”, zoals de BBC zelf de zender aanduidt.
  BBC Radio 3 Live muziek en “arts”.
  BBC Radio 4 “Intelligent speech”
  BBC World Service
  BNR Nieuwsradio BNR Nieuwsradio met nieuws en live radio over politiek, sport, weer en verkeer (flitsers en files).
  Classic FM Classic FM is het best beluisterde klassieke radiostation van Nederland, met 24 uur per dag licht klassiek voor elk moment.
  Deutschland Funk Deutschlandfunk is een van de twee nationale radiostations van DeutschlandRadio. Deutschlandfunk is de informatie- en achtergrondzender van de publieke landelijke Duitse omroep. Daarbij biedt het een mix van nieuws, actualiteiten, politiek, discussie, literatuur, jazz/rock, cabaret en comedy. Deutschlandfunk wordt vanuit Köln uitgezonden.
  Efteling radio Met Efteling radio haalt u de wereld van de Efteling in huis!
  FunX FunX is de best beluisterde radiozender voor jongeren in de Randstad.
  L1 Radio
  MNM MNM is een Vlaamse radiozender van de openbare omroep VRT. Zijn slagzin luidt: Music & More. MNM draait hits van de jaren 80 tot nu. Vooral pop, poprock, dance en top 50-muziek.
  NDR 1 NDR 1 Niedersachsen is de regionale publieke radiozender voor de regio Niedersachsen. Schlagers, oldies en (regionale) informatie, hoorspelen, sport, service en plezier biedt NDR 1 Niedersachsen. Daarbij biedt NDR 1 Niedersachsen in de ochtend en avondspits nieuwsprogrammas van wereldnieuws tot regionaal nieuws.
  NDR 2 NDR 2 is de publieke muziek en servicezender voor de regio Noord-Duitsland. De radiozender omschrijft zichzelf als ‘aantrekkelijke begeleidingszender voor de jonge en middelbare generatie. Informatie, service en muziek domineert het programma-aanbod van NDR 2. Sport vindt op NDR 2 eveneens haar plek.
  NPO 3FM Radio 3FM is altijd de eerste met nieuwe muziek, achtergronden, festivals en de beste DJs.
  NPO Radio 1 Radio 1 is de nieuws- en sportzender van de publieke omroep. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag, de snelste nieuwsvoorziening.
  NPO Radio 2 Radio 2 is overal. Radio zender die muziek afwisselt met nieuws.
  NPO Radio 4 Op Radio 4 hoort u ieder jaar ruim 350 concerten. Veelal rechtstreeks, vanaf de belangrijkste podia in Europa. Radio 4 is de klassieke zender van Nederland.
  NPO Radio 5 Opiniezender met programmas over politiek, maatschappij, cultuur, onderwijs, minderheden en levensbeschouwing.
  NPO Soul & Jazz
  Omroep Brabant Actualiteiten en informatie uit de provincie Noord-Brabant. Met op woensdag om 19.00 uur Kwaaie Tongen, dat oude en nieuwe verhalen, roddels en mythes uit de regio checkt bij de betrokkenen.
  Omroep Zeeland Regionale omroep voor de provincie Zeeland met het laatste nieuws, weerberichten en radio- en televisie-informatie.
  Omrop Fryslan Actualiteiten en informatie uit de provincie Friesland, in het Fries. Het weerbericht met Piet Paulusma ontbreekt niet, net als programmas speciaal voor Friese kleuters.
  Q-Music Q-music is een commercieel Nederlands radiostation. Ludieke acties waarbij veel geld of gekke dingen zoals een ruimtereis te winnen zijn, en diverse reclame-uitingen brengen het station onder de aandacht.
  Radio 10 Radio 10 (voorheen Radio 10 Gold en Radio 10 FM) is een Nederlandse commerciële radiozender. Het station is één van de oudste, nog bestaande, commerciële radiostations van Nederland.
  Radio 538 Radio 538 (uit te spreken als Radio vijf-drie-acht) is een commercieel Nederlands radiostation dat sinds 1 oktober 2007 in handen is van RTL Nederland. Radio 538 is het best beluisterde radiostation van Nederland.
  Radio Decibel Radio Decibel is de grootste regionale commerciële radiozender van Nederland. Radio Decibel heeft nu vijf regionale edities: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.
  Radio Drenthe Radio Drenthe is de regionale omroep voor de provincie Drenthe. De radiozender bestaat als afzonderlijk radiostation sinds 1989. Daarvoor viel het onder Radio Noord; en van 1957 tot 1977 onder de zender van Regionale Omroep Noord en Oost (RONO) (en daarvoor vanaf 1946 onder Regionale Omroep Noord, RON). Radio Drenthe brengt van 07 tot 18:30 uur nieuws, muziek en praatprogrammas. Een klein deel wordt in het Drents dialect gepresenteerd. s Avonds en s nachts is non stop muziek te horen.
  Radio Flevoland Omroep Flevoland Radio is de regionale omroep voor de provincie Flevoland. De radiozender bestaat sinds 1989. De zender legt de nadruk op (regio)nieuws, licht informatieve programmas en muziek. In het weekeinde veel sport.
  Radio Gelderland Radio Gelderland is de regionale omroep voor de provincie Gelderland. De radiozender bestaat als zelfstandige radiozender sinds 1991; daarvoor werd Gelderland bediend door Radio Oost en daarvoor (van 1965 tot 1988) door Regionale Omroep Noord & Oost. Radio Gelderland legt de nadruk bij nieuws en informatie alsmede muziek en service.
  Radio M Utrecht Radio M Utrecht is de regionale omroep voor de provincie Utrecht.  De zender legt de nadruk bij nieuws en informatie. uit binnenland, buitenland en de provincie Utrecht. Dit wordt afgewisseld met muziek van toen en nu. Daarnaast veel aandacht voor weer, verkeer, uitgaanstips, cultuur en sport.
  Radio Noord Radio Noord is de regionale omroep voor de provincie Groningen. Radio Noord kent een geschiedenis die teruggaat tot 1946. Dan wordt de Regionale Omroep Noord (RON) opgericht (vallend onder de NOS) die voor de provincies Groningen, Drenthe en Fryslan uitzendt. Vanaf 1959 komt daar Overijssel bij en heet de zender RONO. Vanaf 1977 heet de zender Radio Noord, en bedient alleen de provincies Groningen en Drenthe. Vanaf 1989 is Radio Noord exclusief voor de provincie Goningen actief, en onafhankelijk/zelfstandig.
  Radio Noord-Holland Radio Noord-Holland is de regionale omroep voor de provincie Noord-Holland. De radiozender bestaat sinds 1989. De zender legt de nadruk bij nieuws en informatie met twee redacties in Alkmaar en Amsterdam. Daarnaast zijn informatieve en muzikale programmas te horen. Radio Noord-Holland bestaat uit twee versies: een versie Noord en Zuid die tussen12 en 13 uur verschillende regiogebonden programmas bevatten.
  Radio Oost Radio Oost is de regionale omroep voor de provincie Overijssel. Radio Oost bestaat als radiostation sinds 1978 en is sinds 1988 zelfstandig. Vanaf 1957 tot 1988 viel de zender onder Regionale Omroep Noord en Oost (RONO). Oorspronkelijk richtte Radio Oost zich op zowel Overijssel als Gelderland, maar nadat in 1985 Radio Gelderland de eerste eigen programmas kreeg en in 1991 zelfstandig werd, kon Radio Oost zich volledig op Overijssel richten. Radio Oost legt de nadruk bij regionaal nieuws en informatie alsmede muziek en amusement. Ook regiotalen (Twents e.d.) krijgen aandacht.
  Radio Rijnmond Radio Rijnmond is de regionale omroep voor het Zuiden van de provincie Zuid-Holland, oftewel de regios Rotterdam/Rijnond. De radiozender bestaat sinds 1983. De zender legt de nadruk bij regionaal nieuws en informatie, maar ook bij muziek en amusement.
  Radio Veronica Radio Veronica is het station met de beste 80s & 90s hits en DJs als Rob van Someren, Ferry Maat, Patrick Kicken, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen en Ben Liebrand.
  Radio West Radio West is de regionale omroep voor het midden en het Noorden van de provincie Zuid-Holland. De radiozender bestaat sinds 1987. De zender legt de nadruk bij nieuws, muziek, informatie service en amusement. Radio West kent de kerngebieden Den Haag/Haaglanden/Zoetermeer, Delft/Westland, Alphen aan den Rijn/Rjinstreek, Gouda/Midden-Holland en Leiden/Bollenstreek/Duinstreek.
  Sky Radio Sky Radio 101 FM is hét station met 24 uur per dag meer muziek, meer variatie. Geen DJs, dus geen irritatie!
  Slam!FM SLAM!FM (Sound Lifestyle And More) is een Nederlands commercieel, landelijk radiostation dat voornamelijk muziek gericht op jongeren uitzendt.
  Stingray All Day Party NL
  Stingray Arabic
  Stingray Blues
  Stingray Chill Lounge
  Stingray Classic RnB & Soul
  Stingray Classical
  Stingray Cocktail Lounge
  Stingray Comedy
  Stingray Country
  Stingray Dance Classics
  Stingray Dancefloor Fillers
  Stingray Drive
  Stingray Easy Listening
  Stingray Espana
  Stingray Filmmuziek
  Stingray France
  Stingray Hard Rock
  Stingray Hip Hop
  Stingray Hits
  Stingray Indie Classics
  Stingray Italia
  Stingray Jazz
  Stingray Jazz Classic
  Stingray Kiddo FM
  Stingray Kleuterliedjes
  Stingray Lounge
  Stingray Love Songs
  Stingray Motown
  Stingray Musical
  Stingray Nederpop
  Stingray Nederpop Gold
  Stingray NL luisterlied
  Stingray Nostalgie
  Stingray Oldies
  Stingray Opera
  Stingray Operette
  Stingray Piratenhits
  Stingray Reggae
  Stingray Relipop
  Stingray Rock ‘n roll
  Stingray Salsa
  Stingray Schlager
  Stingray Skihut
  Stingray The Spa
  Stingray Trance
  Stingray Turk
  Stingray Xmas/Carnaval/Summer
  StingrayToday’s pop
  Studio Brussel
  Sublime FM Sublime FM biedt een geraffineerde mix van toegankelijke jazz, contemporary jazz, smooth jazz, latin jazz en soul.
  VRT Klara
  VRT Radio 1 VRT Radio 1 heeft als kernwaarden ontdekking en verruiming. De actualiteit vormt de ruggengraat van de zender. Andere peilers zijn cultuur, human interest, muziek (waaronder het Nederlandstalige lied), kennis en wetenschap, humor en satire. Ook sport krijgt ruim baan. De missie van VRT Radio 1 is "een open net dat gedreven wordt door wat in de wereld gebeurt en van daaruit mensen inspireert in voelen en denken. De muziek is s avonds vooral gericht op kwaliteitsvolle pop & rock.
  VRT Radio 2 VRT Radio 2 is het grootste Vlaamse radionet. Het radiostation heeft als kernwaarden warm, gezellig, betrokken, sumpathiek en dichtbij zijn luisteraars. Radio 2 biedt actualiteit uit de ‘eigen regios. VRT Radio 2 biedt een breed en Nederlandstalig muziekprofiel. Middels regionale ontkoppeling wordt naast regionaal nieuws ook regionale sport en populaire culturele informatie geboden. VRT Radio 2 biedt amusement gepresenteerd op eenvoudige en hartelijke wijze
  WDR 2 WDR 2 is de publieke nieuws en informatiezender van de regionale publieke omroep WDR en bedoeld voor Nordrheinwestfahlen. Met de ondertitel ‘Der Sender biedt WDR 2 in de spits elk half uur nieuws, achtergronden, commentaar op het nieuws en meer. Ook biedt WDR 2 regionale informatie uit Nordrheinwestfalen en sportuitzendingen, gecombineerd met muziek
  WDR 3 WDR 3 is de publieke cultuurzender van de regionale publieke omroep WDR en bedoeld voor Nordrheinwestfahlen. Met de ondertitel ‘Aus Lust am Hören en das Kulturereignis klanken voor ‘ontdekkers: klassiek (Symfonisch, opera, kamerconcerten), jazz, nieuwe muziek en akoestische kunst. WDR 3 stelt het ‘hele spectrum van de muziek ten gehore te brengen, van vaak gehoorde klassieke werken tot nauwelijks bekende schatten, grote namen, veelbelovend talent en live concerten, gecombineerd met hoorspelen, theaterregistraties, nieuws en dicussies over klassiek en cultuur, en achtergronden bij muziek.
  WDR 4 WDR 4 is de publieke schlagerzender van de regionale publieke omroep WDR en bedoeld voor Nordrheinwestfahlen. Met de ondertitel ‘Schönes bleibt biedt WDR 4 een mix van evergreens, schlagers, operettemelodiën en muziek om bij te dromen. In sommige regios van Nederland is WDR 4 voor een wat oudere doelgroep een onmisbare zender.
Regionaal
  Salland TV
Spaans
  Antena 3 Internacional Een Spaanse zender met hoogwaardige kwaliteitsprogramma’s, dramaseries, sitcoms, reality, spelprogramma’s, sport en nieuws.
  TVE TVE Internacional vermaakt u met een mix van het beste van de programmering van de binnenlandse Spaanse tv-zender TVE La Primera en TVE La 2. Via deze omroep krijgt u een Spaans venster voor de wereld in uw huiskamer. Met nieuws, Spaanse en Latijnsamerikaanse films, amusement, telenovelas (soaps), sport, magazines, informatieve uitzendingen, muziek en meer.
Sport
  Eurosport Volg live en exclusief uw favoriete sport op Eurosport! Eurosport biedt live beelden en uitgebreide samenvattingen van de grootste internationale tennistoernooien, auto- en motorsportevents, voetbalcompetities en wielerrondes. Maar u kunt ook genieten van uitgebreide verslaggeving van snooker, wintersporten, vechtsporten en nog veel meer.
  Eurosport 2 Eurosport 2 is dé zender voor de liefhebber van extreme- en teamsporten. De zender biedt 1800 uur per jaar aan evenementen, waarvan 600 uur live. Eurosport 2 biedt de sportliefhebber meer keuze: extreme sports, de basketball ULEB Cup, de Franse rugbycompetitie Top 14, de Champions League handbal en volleybal.
  Eurosport 2 HD Eurosport 2 HD is dé zender voor de liefhebber van extreme- en teamsporten. De zender biedt 1800 uur per jaar aan evenementen, waarvan 600 uur live. Eurosport 2 HD biedt de sportliefhebber meer keuze: extreme sports, de basketball ULEB Cup, de Franse rugbycompetitie Top 14, de Champions League handbal en volleybal.
  Eurosport HD Eurosport, de grootste pan-Europese sportzender van Europa, is nu ook in High Definition te zien. Sport, vooral LIVE, is heel spectaculair in High Definition waardoor het kijken van sport op televisie nog meer een belevenis wordt. Diversiteit, LIVE en het grootste in HD geproduceerde sportaanbod in Europa zijn de belangrijkste kenmerken van Eurosport HD.
  FOX Sports 1 Eredivisie (HD) Alle live wedstrijden uit de Eredivisie, voor- en nabeschouwingen, samenvattingen, talkshows en actueel voetbalnieuws.
  FOX Sports 2 HD Barclays Premier League, Serie A, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB-Pokal en UEFA Europa League (m.u.v. Nederlandse clubs)
  FOX Sports 2 International (HD) Barclays Premier League, Serie A, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB-Pokal en UEFA Europa League (m.u.v. Nederlandse clubs)
  FOX Sports 3 Eredivisie (HD) Alle live wedstrijden uit de Eredivisie, voor- en nabeschouwingen, samenvattingen, talkshows en actueel voetbalnieuws.
  FOX Sports 4 International (HD) Barclays Premier League, Serie A, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB-Pokal en UEFA Europa League (m.u.v. Nederlandse clubs)
  FOX Sports 5 Eredivisie (HD) Alle live wedstrijden uit de Eredivisie, voor- en nabeschouwingen, samenvattingen, talkshows en actueel voetbalnieuws.
  FOX Sports 6 International (HD) Barclays Premier League, Serie A, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB-Pokal en UEFA Europa League (m.u.v. Nederlandse clubs)
  Motorsport TV HD
  Ziggo Sport Extra 1 Bij meerdere live sportuitzendingen kun je met dit extra kanaal toch alles blijven volgen.
  Ziggo Sport Extra 2 Bij meerdere live sportuitzendingen kun je met dit extra kanaal toch alles blijven volgen.
  Ziggo Sport Golf Nieuws over de golfsport, achtergronden én de grootste toernooien.
  Ziggo Sport Racing Diverse racetoernooien met Nederlands commentaar.
  Ziggo Sport Select Live wedstrijden van de grootste wedstrijden van diverse sporten.
  Ziggo Sport Voetbal 24 uur per dag, 7 dagen per week voetbal met de beste Europese voetbalcompetities.
Turks
  CNN Turk Turkse nieuwszender.
Lokaal
  AAVISIE
  Alkmaar Centraal
  ATOS
  BEATTV
  Best ut Twente
  Bo
  BredaNu
  Centraal TV
  DB-TV
  Delta TV
  Den Haag TV
  Dorps TV Hooglanderveen
  DRTV
  DTV-OSS
  EENTV
  EVA
  Favoriet TV
  Feelgood TV
  GL8 Media
  HAARLEM105-tv
  HalloGilzeRijen
  Hofstreek TV
  HoiTV
  Ideaal TV
  IJburg TV
  Kabelkrant Veldhoven
  KempenTV
  Kijk527
  Kontakt TV
  Landerd TV
  Lekwaal TV
  LEO TV
  LOCOtv
  LOE (Elburg)
  LOES TV
  Lokale Omroep Stein
  LOM TV
  LOOKTV
  LOO-tv
  LOSTV
  LTV Televisie
  Meer TV
  Merwe TV
  MLATV
  Nieuwe Hanze TV
  NOOS TV
  NTV Nijkerk
  Omroep Berg en Dal
  Omroep Best TV
  Omroep Groesbeek
  Omroep Groot Nuth
  Omroep Helmond TV
  Omroep P&M
  Omroep PIM
  Omroep Sudwest
  Omroep Tilburg TV
  Omroep Venlo TV
  Omroep Zuidplas TV
  Omroepnuenen.nl
  OOGTV
  OPEN Podium
  Open Rotterdam
  ORTS
  Regio FM TV
  Regio8
  Reindonk Horst a/d Maas
  Ridderkerk TV
  RPL Woerden
  RTi Hilversum
  RTV Amstelveen
  RTV ARNHEM
  RTV Assen
  RTV Baarn
  RTV Betuwe
  RTV Dordrecht
  RTV Emmen
  RTV Ijsselmond
  RTV Katwijk
  RTV Lansingerland Berkel en Rodenrijs
  RTV Meppel
  RTV Nijmegen1
  RTV Papendrecht
  RTV Purmerend
  RTV Raalte
  RTV Rijnstreek
  RTV Roermond
  RTV Ronde Venen
  RTV Slogo
  RTV Slos
  RTV Sternet Haaksbergen
  RTV Stichtse Vecht
  RTV Veluwezoom
  RTV Zoo TV
  RTV1
  RTV9
  RTV-Apeldoorn
  RTVSlingeland
  Salto 1 (Amsterdam)
  Salto 2
  Schagen TV
  SIRIS TV SIRIS is de lokale radio- en televisiezender voor de gemeente Asten en de gemeente Someren. Het bedient daarmee tevens de dorpen Heusden, Ommel, Lierop, Someren-Eind en Someren-Heide.
  SkyLine en LOS
  SLOG TV
  SmartRTV
  Stadstv Tiel
  Start TV
  Stichting Lokale Omroep Ede
  StreekTV
  Studio Alphen TV
  Studio Rheden TV
  Studio040 TV
  TV 350
  TV Bodegraven
  TV Enschede FM
  TV Hattem
  TV Hoeksche Waard
  TV Horizon
  TV Krant Rucphen
  TV Maastricht
  TV Meijerij st Oedenrode
  TV Nunspeet
  TV Omroep 3ML
  TV Valkenburg
  TVSoest
  Twente TV
  Unity TV
  UStad
  Vechtdalleeft TV
  VOSTV
  WebTV
  WEEFF TV
  Wijchenseomroep TV
  WOS TV
  Zaan TV
  ZFM Infobox
  ZuidWest TV
Zenderoverzichten worden regelmatig door providers gewijzigd en zijn ook afhankelijk van de regio waarin u kijkt. Wij doen onze uiterste best voor een zo actueel mogelijke weergave van de zenderoverzichten. Voor de juistheid van deze informatie verwijzen wij naar onze disclaimer. Mocht u onjuistheden tegenkomen dan willen wij u vragen dit te sturen naar: info@nedconcepts.nl