Algemeen
  NPO 1 Op NPO 1 worden programmas uitgezonden voor een breed publiek, zoals shows, spelletjes, series, drama en comedy. Verder is NPO 1 ook de calamiteitenzender. Wanneer er behoefte is aan een extra journaal voor bijvoorbeeld een
  NPO 1 HD Op NPO 1 HD worden programmas in High Definition (HD) uitgezonden voor een breed publiek, zoals shows, spelletjes, series, drama en comedy, nu ook in perfecte kwaliteit. Op NPO 1 HD ziet u dezelfde programmas als op NPO 1,
  NPO 2 NPO 2 is de meer verdiepende zender, voor de geïnteresseerde kijker. Kunst, cultuur, politiek, samenleving en religie zijn vaste factoren voor NPO 2. Veel van de programmas van de NPS, VPRO, NCRV en EO zijn via dit net te
  NPO 2 HD Op NPO 2 HD worden verdiepende programmas in High Definition (HD) uitgezonden voor de geïnteresseerde kijker, zoals kunst, cultuur, politiek, samenleving en religie, nu ook in perfecte kwaliteit. Op NPO 2 HD ziet u dezelfde
  NPO 3 De zender voor mensen die zich jong voelen. Vernieuwende programmas als de gehele programmering van BNN. Overdag wordt op NPO 3 de kinderprogrammering uitgezonden onder de namen Z@ppelin voor kinderen tot 6 jaar en Z@PP.
  NPO 3 HD Op NPO 3 worden programmas in HD-kwaliteit uitgezonden voor mensen die zich jong voelen. Vernieuwende programmas als de gehele programmering van BNN en overdag de kinderprogrammering van de NPO, nu ook in perfecte kwaliteit.
  RTL 4 Familiezender met succesvol drama als Goede Tijden Slechte Tijden, informatieve programmas als RTL Nieuws en RTL Boulevard en grote shows als X Factor en Dancing with the Stars.
  RTL 4 HD RTL 4 HD is een familiezender met succesvol drama als Goede Tijden Slechte Tijden, informatieve programmas als RTL Nieuws en RTL Boulevard en grote shows als X Factor en Dancing with the Stars.
  RTL 5 RTL 5 richt zich zowel op een breed publiek met programmas als Americas en Hollands Next Top Model, Project Catwalk en Echte Gooise Meisjes, topfilms en series als CSI Miami en Prison Break. Maar ook 112 weekend en Knight Rider.
  RTL 5 HD RTL 5 HD richt zich zowel op een breed publiek met programmas als Americas en Hollands Next Top Model, Project Catwalk en Echte Gooise Meisjes, topfilms en series als CSI Miami en Prison Break. Maar ook 112 weekend en Knight Rider.
  SBS 6 Zender met veel nieuws en programmas die dichtbij en emotioneel zijn, zoals Hart van Nederland, Hart in Actie, Trauma NL en Peter R. de Vries, misdaadverslaggever. Maar ook veel voetbal, autosport en darts.
  SBS 6 HD Zender met veel nieuws en programmas in HD die dichtbij en emotioneel zijn, zoals Hart van Nederland, Hart in Actie, Trauma NL en Peter R. de Vries, misdaadverslaggever. Maar ook veel voetbal, autosport en darts.
  RTL 7 / RTL Z RTL 7 richt zich vooral op de mannelijke kijker met veel zakelijke programmas en sport. Overdag zendt RTL 7 financieel-economisch nieuws en gerelateerde programmas uit. s Avonds verslaat de zender belangrijke tennis- en dartstoernooien en motorsport, maar ook films en series.
  RTL 7 HD RTL 7 HD richt zich vooral op de mannelijke kijker met veel zakelijke programmas en sport, nu ook in HD-kwaliteit. Overdag zendt RTL 7 HD financieel-economisch nieuws en gerelateerde programmas uit. s Avonds verslaat de zender belangrijke tennis- en dartstoernooien en motorsport, maar ook films en series. Op RTL7 HD ziet u dezelfde programmas als op RTL7, maar dan in perfecte HD-kwaliteit.
  Net 5 Wie houdt van topseries als Greys Anatomy, Gilmore Girls, Evelien, Will & Grace en Desperate Housewives of programmas als Passion for Fashion of Restaurant Makeover, stemt af op deze zender.
  Net 5 HD Wie houdt van topseries in HD als Greys Anatomy, Gilmore Girls, Evelien, Will & Grace en Desperate Housewives of programmas als Passion for Fashion of Restaurant Makeover, stemt af op deze zender.
  Veronica / Disney XD Tekenfilmzender Disney XD deelt het kanaal met Veronica en zendt uit van 06.00 tot 18.00 uur. Met Nederlands gesproken series als Totally Spies, Whats With Andy en de Japanse animeserie Pokémon. Verder Jacob Dubbel, Team Galaxy en Captain Flamingo. Tussen 18.00 en 02.00 uur zendt Veronica uit op dit kanaal met spannende en opwindende programmas zoals Temptation Island, De Grote Beurt, Criminal Minds, Numb3rs en populaire films.
  Veronica HD Tekenfilmzender Disney XD deelt het kanaal met Veronica en zendt uit in HD van 06.00 tot 18.00 uur. Met Nederlands gesproken series als Totally Spies, Whats With Andy en de Japanse animeserie Pokémon. Verder Jacob Dubbel, Team Galaxy en Captain Flamingo. Tussen 18.00 en 02.00 uur zendt Veronica uit op dit kanaal met spannende en opwindende programmas zoals Temptation Island, De Grote Beurt, Criminal Minds, Numb3rs en populaire films.
  RTL 8 RTL 8 is de zender voor vrouwen met warme, informatieve en ontroerende programmas als The Oprah Winfrey Show en Dr. Phil, The Ellen Degeneres Show en As The World Turns, lifestyleprogrammas en waargebeurde verhalen. Bij RTL 8 krijgen kijkers ook de mogelijkheid populaire programmas, waaronder Gooise Vrouwen, Expeditie Robinson en Hoe word ik een NY Vrouw nogmaals te kijken.
  RTL 8 HD RTL 8 HD is de zender voor vrouwen met warme, informatieve en ontroerende programmas als The Oprah Winfrey Show en Dr. Phil, The Ellen Degeneres Show en As The World Turns, lifestyleprogrammas en waargebeurde verhalen. Bij RTL 8 HD krijgen kijkers ook de mogelijkheid populaire programmas, waaronder Gooise Vrouwen, Expeditie Robinson en Hoe word ik een NY Vrouw nogmaals te kijken. Op RTL8 HD ziet u dezelfde programmas als op RTL8, maar dan in perfecte HD- kwaliteit.
  Regionale zender(s) Afhankelijk van uw regio ontvangt u 1 of enkele van de volgende zender(s):NHOmrop FryslânRTV DrentheRTV OostTV Flevoland*TV Gelderland*Omroep Brabant*L1 TV*RTV Noord-Holland*AT5Regio TV Utrecht*TV West*TV Rijnmond*Omroep Zeeland*
  SBS9 De avonden van de week zijn bij SBS9 thematisch opgebouwd. Variatie op maandag, Komedie op dinsdag, Actie op woensdag, Drama op donderdag, Familie op vrijdag, Spanning op zaterdag en Romantiek op zondag. Met als belangrijke vaste waarde elke avond een film om half 9 bij SBS9. Zo is er duidelijkheid voor de kijker. Naast de beste films -door deals met grote Amerikaanse partijen als Disney, Warner en Universal- zijn de beste series te verwachten bij SBS9: nieuwe series als Blue Bloods, nieuwe afleveringen van bestaande series als The Goodwife en de herhalingen van Nederlandse dramaseries als Danni Lowinski in dezelfde week van uitzending bij zusterzender SBS6.
  SBS9 HD De avonden van de week zijn bij SBS9 thematisch opgebouwd. Variatie op maandag, Komedie op dinsdag, Actie op woensdag, Drama op donderdag, Familie op vrijdag, Spanning op zaterdag en Romantiek op zondag. Met als belangrijke vaste waarde elke avond een film om half 9 bij SBS9. Zo is er duidelijkheid voor de kijker. Naast de beste films -door deals met grote Amerikaanse partijen als Disney, Warner en Universal- zijn de beste series te verwachten bij SBS9: nieuwe series als Blue Bloods, nieuwe afleveringen van bestaande series als The Goodwife en de herhalingen van Nederlandse dramaseries als Danni Lowinski in dezelfde week van uitzending bij zusterzender SBS6.
Belgisch
  Canvas Tweede televisienet van VRT met focus op kwalitatief hoogstaande programmas.
  Canvas HD Tweede televisienet van VRT met focus op kwalitatief hoogstaande programmas.
  ÉÉN Het grootste televisienet van Vlaanderen, met veel nieuws, informatie en familiale gezelligheid in series als Man bijt hond, Flikken en Kaat & en Co.
  ÉÉN HD Het grootste televisienet van Vlaanderen, met in HD veel nieuws, informatie en familiale gezelligheid in series als Man bijt hond, Flikken en Kaat & en Co.
  Ketnet Jonge kinderen worden er gestimuleerd het creatiefste uit zichzelf te halen via programmas als Samson & Gert, Piet Piraat en Disney films.
Duits
  RTL Television RTL Television (kortweg RTL, wat staat voor Radio Télévision Luxembourg) is een Duitstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die uitzendt vanuit Keulen. De zender is voornamelijk gericht op Duitstaligen in Duitsland.
Engels
  BBC Entertainment BBC Entertaiment (voorheen BBC Prime) is een populair entertainment TV kanaal van de BBC voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Het station is te ontvangen gedurende 18 uur per dag. De overige zes uur worden gebruikt door educatieve programmas van BBC Learning.
Entertainment
  Comedy Central Extra De drie belangrijkste pijlers van dit kanaal zijn actualiteiten, volwassen animatie en de heilige graal van comedy; Stand-up. De actualiteiten worden afgestruind met humor als strijdbijl door Jon Stewart van The Daily Show en Stephan Colbert van The Colbert Report om te laten zien hoe geweldig Amerika kan zijn. De volwassen animatie wordt vertegenwoordigd door de nieuwe serie Ugly Americans. En last but not least brengt Comedy Central Extra dagelijks stand-up comedy!
  Comedy Central HD Elke dag vanaf 15.00 uur start Comedy Central HD, dé plek voor comedy, entertainment en ontspanning. Met programmas als Saturday Night Live, Scrubs en South Park.
  E! Entertainment Entertainmentzender met het laatste nieuws over films, sterren en de filmbusiness.
  FOX FOX biedt een extra keuze voor de kijker door het aanbieden van hoogwaardige sportprogramma’s, films en series.
  FOX HD FOX biedt een extra keuze voor de kijker door het aanbieden van hoogwaardige sportprogrammas, films en series.
  Havoc Havoc is een interactief televisiekanaal en combineert actiesport, muziek en lifestyle. Kijk naar de beste sporters, artiesten en films en volg ondertussen alles wat er op social media gebeurt. Alleen bij Havoc zie je live op televisie de speciale Havoc Twitter feed en kun je live chatten met de artiesten, atleten en celebs die op Havoc te zien zijn. Stem online op jouw favoriete video’s en beïnvloed daarmee direct de programmering. Bij Havoc bepaal jij zelf wat je kijkt en wanneer. Havoc is de enige televisiezender voor de kijker van nu; the Havoc generation.
  Motorsport TV Motorsport TV is hét motorsportkanaal voor hoge snelheid en biedt de grootste selectie internationale auto- en motorsportevenementen. Een niet te missen kanaal voor snelheidsduivels!
  NPO 101 Digitale jongerenzender van BNN, met vaak korte, heftigen, grappige programmas door BNN. Met de rauwe hiphopshow 101 Barz en Hotdog, een multireligieuze talkshow, gepresenteerd door Arie Boomsma.
  RTL Crime De nieuwe zender brengt zeven dagen per week, 24 uur per dag de beste misdaadprogramma’s van eigen bodem en de beste buitenlandse crime series. Het aanbod bestaat uit zowel fictie als waargebeurde verhalen.
  Spike (HD) Spike is grensverleggend, ambitieus en vertelt verhalen waar je je ogen niet vanaf kan houden. Spike is een eigenzinnige zender met rauw entertainment. Spike houdt van het randje. Dit uit zich in onze populairste shows: Ink Master, The Magicians, Taken, Lip Sync Battle en Bellator MMA. Lokaal komt Spike met shows als Gamekings en een geheel nieuwe realityserie rondom de Brabantse kickbokskampioen Nieky Holzken.Spike is 24 uur per dag te zien in heel Nederland. Het aanbod op Spike wordt continu aangevuld met nieuwe, voornamelijk exclusieve, series bestaande uit een mix van reality, entertainment en live sport.
  The Qyou Qyou, ook wel "The Q" genoemd, brengt s werelds meest inspirerende beelden naar je televisie.
  TLC TLC is er voor vrouwen die vol in het leven staan, met een nadruk op vrouwen tussen 20 en 49 jaar. De zender begrijpt als geen ander dat vrouwen wel eens een steekje laat vallen, dat niemand Superwoman kan zijn. Perfect is ook maar saai! Op TLC vind je dan ook uitzonderlijke verhalen van mensen die fascinerend, maar lang niet altijd perfect zijn. Verhalen die vrouwen kunnen raken.
  TLC HD TLC is er voor vrouwen die vol in het leven staan, met een nadruk op vrouwen tussen 20 en 49 jaar. De zender begrijpt als geen ander dat vrouwen wel eens een steekje laat vallen, dat niemand Superwoman kan zijn. Perfect is ook maar saai! Op TLC vind je dan ook uitzonderlijke verhalen van mensen die fascinerend, maar lang niet altijd perfect zijn. Verhalen die vrouwen kunnen raken.
  Ziggo Sport Golf HD
  Ziggo Sport Racing HD
Erotiek
  Brazzers TV
  Dorcel TV Voor leuke en spannende erotiek in de late uurtjes kunt u met Dorcel TV uw hart ophalen. Deze zender van de Franse erotiekproducent en ondernemer Marc Dorcel brengt dagelijks spannende erotiekfilms zonder grof geweld of sexisme, maar wel nog altijd ‘hardcore’. In de vroege avond brengt de zender spannende reportages en volwassen televisie met een vrouwvriendelijk karakter, waaronder een kijkje achter de schermen van de film die later op de avond wordt uitgezonden.
  Meiden van Holland Hard Een pittige zender die de ware Hollandse erotiek bij u thuis brengt.
  PassieXXX
  Penthouse Penthouse zendt dagelijks s nachts erotiek uit. Met wekelijkse premières, entertainment en thematische nachten biedt Penthouse een divers aanbod.
Film
  Film1 Action Actiefilms, thrillers en geweldige special effects zie je op deze zender.
  Film1 Action (HD) De beste actiefilms, thrillers, fantasy, sciencefiction en horrorfilms.
  Film1 Drama Met dagelijks een ander thema verrast deze zender je elke avond met een andere film.
  Film1 Drama (HD) Met dagelijks een ander thema verrast deze zender je elke avond met een andere film.
  Film1 Family Zin in iets luchtigs? Op deze zender zie je leuke, grappige films voor het hele gezin.
  Film1 Family (HD)
  Film1 Premiere Het meest recente aanbod van Film1 met iedere avond om 20.30 uur een premièrefilm. Op Film1 Premiere +1 start dezelfde film precies een uur later.
  Film1 Premiere (HD) Het meest recente aanbod van Film1 in HD met iedere avond om 20.30 uur een premièrefilm.
Kennis & Cultuur
  Animal Planet Animal Planet is een van de meest gewaardeerde zenders van Nederland, gemaakt door en voor mensen met een absolute passie voor dieren en natuur. Animals spelen nog vaak de hoofdrol, maar ook onze planet krijgt een steeds grotere rol. Animal Planet heeft de afgelopen jaren bekendheid verworven met programmas als Organutan Island, Monkey Business en Planet Earth.
  Animal Planet HD Animal Planet in HD kwaliteit. Dit is een van de meest gewaardeerde zenders van Nederland, gemaakt door en voor mensen met een absolute passie voor dieren en natuur. Animals spelen nog vaak de hoofdrol, maar ook onze planet krijgt een steeds grotere rol. Animal Planet heeft de afgelopen jaren bekendheid verworven met programmas als Organutan Island, Monkey Business en Planet Earth.
  Discovery Discovery is dé factual entertainment zender voor jonge, zelfbewuste mannen tussen 25-39 jaar. Discovery laat het leven op een vooruitstrevende manier zien zoals het is; inspirerend, boeiend en verrassend. De populairste programmas zijn Deadliest Catch, MythBusters, Wheeler dealers, Dirty Jobs en Ultimate Survival.
  Discovery HD Discovey HD is dé factual entertainment zender voor jonge, zelfbewuste mannen tussen 25-39 jaar. Discovery laat het leven op een vooruitstrevende manier zien zoals het is; inspirerend, boeiend en verrassend. De populairste programmas zijn Deadliest Catch, MythBusters, Wheeler dealers, Dirty Jobs en Ultimate Survival.
  Discovery Science Discovery Science volgt de wetenschap op de voet. Discovery Science brengt boeiende, baanbrekend televisie waarin wetenschap en technologie - en hoe deze met ons dagelijkse leven zijn verweven - centraal staan.
  Discovery World Discovery World biedt kwalitatieve programmering over cultuur, geschiedenis, conflicten en mysteries. Discovery World gaat verder waar andere zenders ophouden. Van de faraos tot de King of Rock & Roll, Discovery World neemt de kijker mee op een boeiende reis door de tijd.
  HISTORY HISTORY brengt geschiedenis tot leven met 24 uur per dag programmas over mensen en gebeurtenissen uit de hele wereld, van de prehistorie tot de tegenwoordige tijd.
  HISTORY HD HISTORY HD biedt 24 uur per dag programmas over geschiedenis, politiek, historische personen, misdaad, conflicten en belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis in de hoogste kwaliteit beeld en geluid.
  Myzen.tv HD Myzen.tv HD biedt een compleet nieuwe en originele vorm van televisiebeleving. Het is de eerste volledige new age tv-zender. Complete rust en ontspanning met een uniek venster op s werelds mooiste landschappen. Een venster op bossen, rivieren, meren en natuurlijk exotische stranden. Een prachtig kanaal om actief of decoratief te beleven en met de keuze tussen drie audiokanalen. Er kan gekozen worden voor new age muziek, het originele natuurgeluid of coaching.
  National Geographic Documentairezender met programmas over natuur, cultuur en de maatschappij. Met Seconds from Disaster, Inside the Womb en reportages over de vrijmetselarij in Freemasons on Trial.
  National Geographic HD De kristalheldere HD-kwaliteit in beeld en geluid is goed te ervaren bij het volgen van programmas op dit kanaal, zoals Megastructures, Oceans in Glass en Alien Worlds.
  ONS Met deze zender ga je terug in de tijd. Je ziet programmas van de jaren 40 tot de jaren 80, over bijvoorbeeld werken en huishoudens in Nederland.
Kinderen
  Baby TV Spelletjes, liedjes en verhaaltjes voor babys en peuters tot 3 jaar. Nederlands gesproken en reclamevrij.
  CBBC Al jaren is op BBC One en BBC Two het jeugdblok CBBC te zien. Tegenwoordig is er naast deze reguliere uitzendingen ook een aparte zender met  jeugdprogramma’s. Heel de dag door kindertelevisie. Zendt uit tot 8 uur ’s avonds.
  Nick Jr. Zender die peuters en kleuters stimuleert te leren en spelen. Met vrolijke programmas als Dora, Blues Clues en The Backyardigans.
  Nicktoons Nicktoons is het digitale kanaal van Nickelodeon dat 24 uur per dag cartoons uitzendt. Dit zijn de cartoons die ook te zien zijn op Nickelodeon, maar nog veel meer dan dat! Op Nicktoons worden namelijk ook exclusieve cartoons uitgezonden.
  RTL Telekids Programma’s voor kinderen tussen 3 en 9 jaar. Het gaat hier om honderd procent geweldloze en licht educatieve programma’s. Onder meer Bibaboerderij, Green-Kids, Chuggington, Hallo K3!, Brandweerman Sam en Ernst & Bobbie zijn op RTL Telekids te zien.
Muziek
  MTV Brand New Muziekzender met de nieuwste muziek en videoclips van grote acts en nieuwe artiesten met vernieuwende muziek. Elke avond om 18:00 en 22:00 uur zijn er concerten van deze acts.
  MTV Music 24 Uitsluitend muziekvideo’s: 24 uur per dag, 7 dagen per week.
  VH-1 Classic VH1 is Amerikaanse muziekzender met voornamelijk videoclips en live-opnames uit de jaren 70 en 80 en 90.
Nieuws
  NPO Nieuws
  NPO Politiek 24 uur per dag politiek nieuws en debatten vanuit Den Haag.
Radiozenders
  100% NL 100% NL, de muziek van Nederland.
  Arrow Classic Rock Arrow Classic Rock is een Nederlandse landelijke commerciële radiozender, die rockmuziek van alle tijden afspeelt.
  BBC Radio 1 Het Britse publieke muziekstation met de nieuwste hits. Te vergelijken met Radio 3 FM.
  BBC Radio 2 Easy listening, “The nations favourite”, zoals de BBC zelf de zender aanduidt.
  BBC Radio 3 Live muziek en “arts”.
  BBC Radio 4 “Intelligent speech”
  BBC World Service
  BNR Nieuwsradio BNR Nieuwsradio met nieuws en live radio over politiek, sport, weer en verkeer (flitsers en files).
  Classic FM Classic FM is het best beluisterde klassieke radiostation van Nederland, met 24 uur per dag licht klassiek voor elk moment.
  Klara Klara is een radiozender van de VRT die vooral klassieke muziek uitzendt.
  L1 Radio
  MNM MNM is een Vlaamse radiozender van de openbare omroep VRT. Zijn slagzin luidt: Music & More. MNM draait hits van de jaren 80 tot nu. Vooral pop, poprock, dance en top 50-muziek.
  NPO 3FM Radio 3FM is altijd de eerste met nieuwe muziek, achtergronden, festivals en de beste DJs.
  NPO Radio 1 Radio 1 is de nieuws- en sportzender van de publieke omroep. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag, de snelste nieuwsvoorziening.
  NPO Radio 2 Radio 2 is overal. Radio zender die muziek afwisselt met nieuws.
  NPO Radio 4 Op Radio 4 hoort u ieder jaar ruim 350 concerten. Veelal rechtstreeks, vanaf de belangrijkste podia in Europa. Radio 4 is de klassieke zender van Nederland.
  NPO Radio 5 Opiniezender met programmas over politiek, maatschappij, cultuur, onderwijs, minderheden en levensbeschouwing.
  NPO Radio 6 Radio 6 richt zich volledig op soul- en jazzmuziek en bijpassende genres zoals funk, rhythm & blues en de wereldmuziek die aan die stromingen is gerelateerd.
  NPO Soul & Jazz
  Omroep Brabant Actualiteiten en informatie uit de provincie Noord-Brabant. Met op woensdag om 19.00 uur Kwaaie Tongen, dat oude en nieuwe verhalen, roddels en mythes uit de regio checkt bij de betrokkenen.
  Omroep Zeeland Regionale omroep voor de provincie Zeeland met het laatste nieuws, weerberichten en radio- en televisie-informatie.
  Omrop Fryslan Actualiteiten en informatie uit de provincie Friesland, in het Fries. Het weerbericht met Piet Paulusma ontbreekt niet, net als programmas speciaal voor Friese kleuters.
  Pinguin Radio
  Q-Music Q-music is een commercieel Nederlands radiostation. Ludieke acties waarbij veel geld of gekke dingen zoals een ruimtereis te winnen zijn, en diverse reclame-uitingen brengen het station onder de aandacht.
  Radio 10 Radio 10 (voorheen Radio 10 Gold en Radio 10 FM) is een Nederlandse commerciële radiozender. Het station is één van de oudste, nog bestaande, commerciële radiostations van Nederland.
  Radio 538 Radio 538 (uit te spreken als Radio vijf-drie-acht) is een commercieel Nederlands radiostation dat sinds 1 oktober 2007 in handen is van RTL Nederland. Radio 538 is het best beluisterde radiostation van Nederland.
  Radio Decibel Radio Decibel is de grootste regionale commerciële radiozender van Nederland. Radio Decibel heeft nu vijf regionale edities: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.
  Radio Drenthe Radio Drenthe is de regionale omroep voor de provincie Drenthe. De radiozender bestaat als afzonderlijk radiostation sinds 1989. Daarvoor viel het onder Radio Noord; en van 1957 tot 1977 onder de zender van Regionale Omroep Noord en Oost (RONO) (en daarvoor vanaf 1946 onder Regionale Omroep Noord, RON). Radio Drenthe brengt van 07 tot 18:30 uur nieuws, muziek en praatprogrammas. Een klein deel wordt in het Drents dialect gepresenteerd. s Avonds en s nachts is non stop muziek te horen.
  Radio Flevoland Omroep Flevoland Radio is de regionale omroep voor de provincie Flevoland. De radiozender bestaat sinds 1989. De zender legt de nadruk op (regio)nieuws, licht informatieve programmas en muziek. In het weekeinde veel sport.
  Radio Gelderland Radio Gelderland is de regionale omroep voor de provincie Gelderland. De radiozender bestaat als zelfstandige radiozender sinds 1991; daarvoor werd Gelderland bediend door Radio Oost en daarvoor (van 1965 tot 1988) door Regionale Omroep Noord & Oost. Radio Gelderland legt de nadruk bij nieuws en informatie alsmede muziek en service.
  Radio M Utrecht Radio M Utrecht is de regionale omroep voor de provincie Utrecht.  De zender legt de nadruk bij nieuws en informatie. uit binnenland, buitenland en de provincie Utrecht. Dit wordt afgewisseld met muziek van toen en nu. Daarnaast veel aandacht voor weer, verkeer, uitgaanstips, cultuur en sport.
  Radio Noord Radio Noord is de regionale omroep voor de provincie Groningen. Radio Noord kent een geschiedenis die teruggaat tot 1946. Dan wordt de Regionale Omroep Noord (RON) opgericht (vallend onder de NOS) die voor de provincies Groningen, Drenthe en Fryslan uitzendt. Vanaf 1959 komt daar Overijssel bij en heet de zender RONO. Vanaf 1977 heet de zender Radio Noord, en bedient alleen de provincies Groningen en Drenthe. Vanaf 1989 is Radio Noord exclusief voor de provincie Goningen actief, en onafhankelijk/zelfstandig.
  Radio Noord-Holland Radio Noord-Holland is de regionale omroep voor de provincie Noord-Holland. De radiozender bestaat sinds 1989. De zender legt de nadruk bij nieuws en informatie met twee redacties in Alkmaar en Amsterdam. Daarnaast zijn informatieve en muzikale programmas te horen. Radio Noord-Holland bestaat uit twee versies: een versie Noord en Zuid die tussen12 en 13 uur verschillende regiogebonden programmas bevatten.
  Radio Oost Radio Oost is de regionale omroep voor de provincie Overijssel. Radio Oost bestaat als radiostation sinds 1978 en is sinds 1988 zelfstandig. Vanaf 1957 tot 1988 viel de zender onder Regionale Omroep Noord en Oost (RONO). Oorspronkelijk richtte Radio Oost zich op zowel Overijssel als Gelderland, maar nadat in 1985 Radio Gelderland de eerste eigen programmas kreeg en in 1991 zelfstandig werd, kon Radio Oost zich volledig op Overijssel richten. Radio Oost legt de nadruk bij regionaal nieuws en informatie alsmede muziek en amusement. Ook regiotalen (Twents e.d.) krijgen aandacht.
  Radio Rijnmond Radio Rijnmond is de regionale omroep voor het Zuiden van de provincie Zuid-Holland, oftewel de regios Rotterdam/Rijnond. De radiozender bestaat sinds 1983. De zender legt de nadruk bij regionaal nieuws en informatie, maar ook bij muziek en amusement.
  Radio Veronica Radio Veronica is het station met de beste 80s & 90s hits en DJs als Rob van Someren, Ferry Maat, Patrick Kicken, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen en Ben Liebrand.
  Radio West Radio West is de regionale omroep voor het midden en het Noorden van de provincie Zuid-Holland. De radiozender bestaat sinds 1987. De zender legt de nadruk bij nieuws, muziek, informatie service en amusement. Radio West kent de kerngebieden Den Haag/Haaglanden/Zoetermeer, Delft/Westland, Alphen aan den Rijn/Rjinstreek, Gouda/Midden-Holland en Leiden/Bollenstreek/Duinstreek.
  Sky Radio Sky Radio 101 FM is hét station met 24 uur per dag meer muziek, meer variatie. Geen DJs, dus geen irritatie!
  Slam!FM SLAM!FM (Sound Lifestyle And More) is een Nederlands commercieel, landelijk radiostation dat voornamelijk muziek gericht op jongeren uitzendt.
  Studio Brussel
  VRT Radio 1 VRT Radio 1 heeft als kernwaarden ontdekking en verruiming. De actualiteit vormt de ruggengraat van de zender. Andere peilers zijn cultuur, human interest, muziek (waaronder het Nederlandstalige lied), kennis en wetenschap, humor en satire. Ook sport krijgt ruim baan. De missie van VRT Radio 1 is "een open net dat gedreven wordt door wat in de wereld gebeurt en van daaruit mensen inspireert in voelen en denken. De muziek is s avonds vooral gericht op kwaliteitsvolle pop & rock.
  VRT Radio 2 VRT Radio 2 is het grootste Vlaamse radionet. Het radiostation heeft als kernwaarden warm, gezellig, betrokken, sumpathiek en dichtbij zijn luisteraars. Radio 2 biedt actualiteit uit de ‘eigen regios. VRT Radio 2 biedt een breed en Nederlandstalig muziekprofiel. Middels regionale ontkoppeling wordt naast regionaal nieuws ook regionale sport en populaire culturele informatie geboden. VRT Radio 2 biedt amusement gepresenteerd op eenvoudige en hartelijke wijze
  WDR 3 WDR 3 is de publieke cultuurzender van de regionale publieke omroep WDR en bedoeld voor Nordrheinwestfahlen. Met de ondertitel ‘Aus Lust am Hören en das Kulturereignis klanken voor ‘ontdekkers: klassiek (Symfonisch, opera, kamerconcerten), jazz, nieuwe muziek en akoestische kunst. WDR 3 stelt het ‘hele spectrum van de muziek ten gehore te brengen, van vaak gehoorde klassieke werken tot nauwelijks bekende schatten, grote namen, veelbelovend talent en live concerten, gecombineerd met hoorspelen, theaterregistraties, nieuws en dicussies over klassiek en cultuur, en achtergronden bij muziek.
Sport
  Eurosport 2 Eurosport 2 is dé zender voor de liefhebber van extreme- en teamsporten. De zender biedt 1800 uur per jaar aan evenementen, waarvan 600 uur live. Eurosport 2 biedt de sportliefhebber meer keuze: extreme sports, de basketball ULEB Cup, de Franse rugbycompetitie Top 14, de Champions League handbal en volleybal.
  Ziggo Sport Extra 1 Bij meerdere live sportuitzendingen kun je met dit extra kanaal toch alles blijven volgen.
  Ziggo Sport Extra 2 Bij meerdere live sportuitzendingen kun je met dit extra kanaal toch alles blijven volgen.
  Ziggo Sport Golf Nieuws over de golfsport, achtergronden én de grootste toernooien.
  Ziggo Sport Racing Diverse racetoernooien met Nederlands commentaar.
  Ziggo Sport Select Live wedstrijden van de grootste wedstrijden van diverse sporten.
  Ziggo Sport Voetbal 24 uur per dag, 7 dagen per week voetbal met de beste Europese voetbalcompetities.
Zenderoverzichten worden regelmatig door providers gewijzigd en zijn ook afhankelijk van de regio waarin u kijkt. Wij doen onze uiterste best voor een zo actueel mogelijke weergave van de zenderoverzichten. Voor de juistheid van deze informatie verwijzen wij naar onze disclaimer. Mocht u onjuistheden tegenkomen dan willen wij u vragen dit te sturen naar: info@nedconcepts.nl