Algemeen
  NPO 1 Op NPO 1 worden programmas uitgezonden voor een breed publiek, zoals shows, spelletjes, series, drama en comedy. Verder is NPO 1 ook de calamiteitenzender. Wanneer er behoefte is aan een extra journaal voor bijvoorbeeld een
  NPO 1 HD Op NPO 1 HD worden programmas in High Definition (HD) uitgezonden voor een breed publiek, zoals shows, spelletjes, series, drama en comedy, nu ook in perfecte kwaliteit. Op NPO 1 HD ziet u dezelfde programmas als op NPO 1,
  NPO 2 NPO 2 is de meer verdiepende zender, voor de geïnteresseerde kijker. Kunst, cultuur, politiek, samenleving en religie zijn vaste factoren voor NPO 2. Veel van de programmas van de NPS, VPRO, NCRV en EO zijn via dit net te
  NPO 2 HD Op NPO 2 HD worden verdiepende programmas in High Definition (HD) uitgezonden voor de geïnteresseerde kijker, zoals kunst, cultuur, politiek, samenleving en religie, nu ook in perfecte kwaliteit. Op NPO 2 HD ziet u dezelfde
  NPO 3 De zender voor mensen die zich jong voelen. Vernieuwende programmas als de gehele programmering van BNN. Overdag wordt op NPO 3 de kinderprogrammering uitgezonden onder de namen Z@ppelin voor kinderen tot 6 jaar en Z@PP.
  NPO 3 HD Op NPO 3 worden programmas in HD-kwaliteit uitgezonden voor mensen die zich jong voelen. Vernieuwende programmas als de gehele programmering van BNN en overdag de kinderprogrammering van de NPO, nu ook in perfecte kwaliteit.
  RTL 4 Familiezender met succesvol drama als Goede Tijden Slechte Tijden, informatieve programmas als RTL Nieuws en RTL Boulevard en grote shows als X Factor en Dancing with the Stars.
  RTL 4 HD RTL 4 HD is een familiezender met succesvol drama als Goede Tijden Slechte Tijden, informatieve programmas als RTL Nieuws en RTL Boulevard en grote shows als X Factor en Dancing with the Stars.
  RTL 5 RTL 5 richt zich zowel op een breed publiek met programmas als Americas en Hollands Next Top Model, Project Catwalk en Echte Gooise Meisjes, topfilms en series als CSI Miami en Prison Break. Maar ook 112 weekend en Knight Rider.
  RTL 5 HD RTL 5 HD richt zich zowel op een breed publiek met programmas als Americas en Hollands Next Top Model, Project Catwalk en Echte Gooise Meisjes, topfilms en series als CSI Miami en Prison Break. Maar ook 112 weekend en Knight Rider.
  SBS 6 Zender met veel nieuws en programmas die dichtbij en emotioneel zijn, zoals Hart van Nederland, Hart in Actie, Trauma NL en Peter R. de Vries, misdaadverslaggever. Maar ook veel voetbal, autosport en darts.
  SBS 6 HD Zender met veel nieuws en programmas in HD die dichtbij en emotioneel zijn, zoals Hart van Nederland, Hart in Actie, Trauma NL en Peter R. de Vries, misdaadverslaggever. Maar ook veel voetbal, autosport en darts.
  RTL 7 / RTL Z RTL 7 richt zich vooral op de mannelijke kijker met veel zakelijke programmas en sport. Overdag zendt RTL 7 financieel-economisch nieuws en gerelateerde programmas uit. s Avonds verslaat de zender belangrijke tennis- en dartstoernooien en motorsport, maar ook films en series.
  RTL 7 HD RTL 7 HD richt zich vooral op de mannelijke kijker met veel zakelijke programmas en sport, nu ook in HD-kwaliteit. Overdag zendt RTL 7 HD financieel-economisch nieuws en gerelateerde programmas uit. s Avonds verslaat de zender belangrijke tennis- en dartstoernooien en motorsport, maar ook films en series. Op RTL7 HD ziet u dezelfde programmas als op RTL7, maar dan in perfecte HD-kwaliteit.
  Net 5 Wie houdt van topseries als Greys Anatomy, Gilmore Girls, Evelien, Will & Grace en Desperate Housewives of programmas als Passion for Fashion of Restaurant Makeover, stemt af op deze zender.
  Net 5 HD Wie houdt van topseries in HD als Greys Anatomy, Gilmore Girls, Evelien, Will & Grace en Desperate Housewives of programmas als Passion for Fashion of Restaurant Makeover, stemt af op deze zender.
  Veronica / Disney XD Tekenfilmzender Disney XD deelt het kanaal met Veronica en zendt uit van 06.00 tot 18.00 uur. Met Nederlands gesproken series als Totally Spies, Whats With Andy en de Japanse animeserie Pokémon. Verder Jacob Dubbel, Team Galaxy en Captain Flamingo. Tussen 18.00 en 02.00 uur zendt Veronica uit op dit kanaal met spannende en opwindende programmas zoals Temptation Island, De Grote Beurt, Criminal Minds, Numb3rs en populaire films.
  Veronica HD Tekenfilmzender Disney XD deelt het kanaal met Veronica en zendt uit in HD van 06.00 tot 18.00 uur. Met Nederlands gesproken series als Totally Spies, Whats With Andy en de Japanse animeserie Pokémon. Verder Jacob Dubbel, Team Galaxy en Captain Flamingo. Tussen 18.00 en 02.00 uur zendt Veronica uit op dit kanaal met spannende en opwindende programmas zoals Temptation Island, De Grote Beurt, Criminal Minds, Numb3rs en populaire films.
  RTL 8 RTL 8 is de zender voor vrouwen met warme, informatieve en ontroerende programmas als The Oprah Winfrey Show en Dr. Phil, The Ellen Degeneres Show en As The World Turns, lifestyleprogrammas en waargebeurde verhalen. Bij RTL 8 krijgen kijkers ook de mogelijkheid populaire programmas, waaronder Gooise Vrouwen, Expeditie Robinson en Hoe word ik een NY Vrouw nogmaals te kijken.
  RTL 8 HD RTL 8 HD is de zender voor vrouwen met warme, informatieve en ontroerende programmas als The Oprah Winfrey Show en Dr. Phil, The Ellen Degeneres Show en As The World Turns, lifestyleprogrammas en waargebeurde verhalen. Bij RTL 8 HD krijgen kijkers ook de mogelijkheid populaire programmas, waaronder Gooise Vrouwen, Expeditie Robinson en Hoe word ik een NY Vrouw nogmaals te kijken. Op RTL8 HD ziet u dezelfde programmas als op RTL8, maar dan in perfecte HD- kwaliteit.
  Lokale zenders Het aanbod is afhankelijk van de gemeente waar je woont. Je vindt de zenders via de Elektronische Programmagids op je televisie.
  SBS9 De avonden van de week zijn bij SBS9 thematisch opgebouwd. Variatie op maandag, Komedie op dinsdag, Actie op woensdag, Drama op donderdag, Familie op vrijdag, Spanning op zaterdag en Romantiek op zondag. Met als belangrijke vaste waarde elke avond een film om half 9 bij SBS9. Zo is er duidelijkheid voor de kijker. Naast de beste films -door deals met grote Amerikaanse partijen als Disney, Warner en Universal- zijn de beste series te verwachten bij SBS9: nieuwe series als Blue Bloods, nieuwe afleveringen van bestaande series als The Goodwife en de herhalingen van Nederlandse dramaseries als Danni Lowinski in dezelfde week van uitzending bij zusterzender SBS6.
  SBS9 HD De avonden van de week zijn bij SBS9 thematisch opgebouwd. Variatie op maandag, Komedie op dinsdag, Actie op woensdag, Drama op donderdag, Familie op vrijdag, Spanning op zaterdag en Romantiek op zondag. Met als belangrijke vaste waarde elke avond een film om half 9 bij SBS9. Zo is er duidelijkheid voor de kijker. Naast de beste films -door deals met grote Amerikaanse partijen als Disney, Warner en Universal- zijn de beste series te verwachten bij SBS9: nieuwe series als Blue Bloods, nieuwe afleveringen van bestaande series als The Goodwife en de herhalingen van Nederlandse dramaseries als Danni Lowinski in dezelfde week van uitzending bij zusterzender SBS6.
  Zender van de maand
  Ziggo TV (HD)
Antilliaans
  RTV-7 Zender met nieuws, soapseries, spelhours, muziek en meer uit de Nederlandse Antillen.
Arabisch
  2M Maroc Marokkaanse radiozender
Aziatisch
  Sony MAX Populaire indiase zender met een groot aanbod van films.
  Sony TV Asia 1 van Indias populairste entertainmentzender gesproken in Hindi. Entertainment voor de hele familie.
  Star Gold De televisiezender Star Gold biedt overwegend Hindi Bollywood films, van hedendaagse tot klassieke films. Star Gold beschikt over één van de grootste Indiase film bibliotheken waardoor de zender een breed scala aan films te bieden heeft voor het hele gezin.
  Star Plus Star Plus biedt algemene Hindi entertainmentprogramma’s, zoals dramaseries, spelshows, kookprogramma’s en exclusieve evenementen.
  ZeeCinema Non-stop filmkanaal uit Bollywood!
  ZeeTV Hindoestaanse zender met films, soaps, series, sport en spelshows.
Belgisch
  Canvas Tweede televisienet van VRT met focus op kwalitatief hoogstaande programmas.
  Canvas HD Tweede televisienet van VRT met focus op kwalitatief hoogstaande programmas.
  ÉÉN Het grootste televisienet van Vlaanderen, met veel nieuws, informatie en familiale gezelligheid in series als Man bijt hond, Flikken en Kaat & en Co.
  ÉÉN HD Het grootste televisienet van Vlaanderen, met in HD veel nieuws, informatie en familiale gezelligheid in series als Man bijt hond, Flikken en Kaat & en Co.
  Ketnet Jonge kinderen worden er gestimuleerd het creatiefste uit zichzelf te halen via programmas als Samson & Gert, Piet Piraat en Disney films.
Duits
  ARD Duitse publieke zender met nieuws, sport en amusement. Dagelijks om 20.00 Tagesschau, politieke documentaires en veel regionale actualiteiten, maar ook met topsoap Mariënhof en crimiserie Tatort.
  ARD HD Overdag worden de hedendaagse actualiteiten besproken gedurende de programmas Tageschau en Sportschau. ´s Avonds kunt u genieten van een Duitse Krimi van bijvoorbeeld Tatort en Polizeiruf 110. Ook worden er regelmatig films uitgezonden, uiteraard nagesynchroniseerd in het Duits.
  NDR De Norddeutsche Rundfunk (NDR) is de openbare omroep van de Duitse deelstaten Nedersaksen, Hamburg, Sleeswijk-Holstein en Mecklenburg-Voor-Pommeren.
  RTL Television RTL Television (kortweg RTL, wat staat voor Radio Télévision Luxembourg) is een Duitstalige Luxemburgse commerciële televisiezender die uitzendt vanuit Keulen. De zender is voornamelijk gericht op Duitstaligen in Duitsland.
  Sat. 1 Sat. 1 is een van de meest populaire Duitse TV-zenders. De zender biedt een mix aan van amusement, reportages, talkshows, nieuws en flms.
  WDR Regionaal gerichte Duitse zender met veel documentaires en aandacht voor kunst en cultuur.
  ZDF Een breed aanbod aan nieuws, cultuur en entertainment, met programmas als Wetten Dass..., Ein Fall für Zwei en veel (nagesynchroniseerde) films.
  ZDF HD Een breed aanbod aan nieuws, cultuur en entertainment, met programmas als Wetten Dass..., Ein Fall für Zwei en veel (nagesynchroniseerde) films.
Engels
  BBC Entertainment BBC Entertaiment (voorheen BBC Prime) is een populair entertainment TV kanaal van de BBC voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Het station is te ontvangen gedurende 18 uur per dag. De overige zes uur worden gebruikt door educatieve programmas van BBC Learning.
  BBC First BBC First brengt de beste Britse dramas en crime series naar Nederland. Sherlock, Ripper Street, Thirteen, Silent Witness en The Living and the Dead: zomaar een greep uit het aanbod dat je gratis en Nederlands ondertiteld kunt bekijken.
  BBC Four BBC Four wil een zender zijn die kijkers intellectueel en cultureel verrijkt, met documentaires, muziek, film en programmas als The State Within en 10 Things You Didnt Know About.
  BBC One BBC One brengt nieuws en informatie over actualiteiten, sportevenementen en programmas zoals The Apprenctice, EastEnders en The Chase.
  BBC One HD
  BBC Two BBC Two laat een mix zien van serieuze, feitelijke programmas en bijzonder drama en comedy om een breed publiek uitdagende, intelligente televisie te bieden. Met Newsnight om 21.30 uur.
  BBC Two HD BBC Two HD laat een mix zien van serieuze, feitelijke programmas en bijzonder drama en comedy om een breed publiek uitdagende, intelligente televisie te bieden. Met Newsnight om 21.30 uur.
  CBS Reality
Entertainment
  Comedy Central Extra De drie belangrijkste pijlers van dit kanaal zijn actualiteiten, volwassen animatie en de heilige graal van comedy; Stand-up. De actualiteiten worden afgestruind met humor als strijdbijl door Jon Stewart van The Daily Show en Stephan Colbert van The Colbert Report om te laten zien hoe geweldig Amerika kan zijn. De volwassen animatie wordt vertegenwoordigd door de nieuwe serie Ugly Americans. En last but not least brengt Comedy Central Extra dagelijks stand-up comedy!
  Comedy Central Family Comedy Central is dé plek voor comedy, entertainment en ontspanning voor het gele gezin. Met Amerikaanse en Nederlandse comedyseries.
  Comedy Central HD Elke dag vanaf 15.00 uur start Comedy Central HD, dé plek voor comedy, entertainment en ontspanning. Met programmas als Saturday Night Live, Scrubs en South Park.
  Crime and Investigation Network Met als doelgroep vrouwen van 25-54 jaar is Crime & Investigation Network uniek in de diversiteit van nieuwe, innovatieve misdaadprogramma’s.
  E! Entertainment Entertainmentzender met het laatste nieuws over films, sterren en de filmbusiness.
  E! Entertainment HD HD Entertainmentzender met het laatste nieuws over films, sterren en de filmbusiness. Met Paris Hiltons The Simple Life en Boulevard of Broken Dreams.
  Fashion TV Fashion TV (FTV) is 24 uur per dag gericht op mode en modellen. Het kanaal is in 1997 begonnen en het is de enige in zijn soort.
  Fashion TV HD FashionTV HD is een entertainment zender die toegang biedt tot de fascinerende fashion industry. Met elke maand de laatste trends, grote fashion shows, designer events en highlights van fashion industry professionals.
  Fine Living Fine Living zal nieuwe programma’s aanbieden op het gebied van wonen, koken, reizen, lifestyle en welzijn.
  Food Network Op Food Network ziet u koken, eten en drinken in al haar facetten. Food Network Channel toont u hoe de heerlijkste gerechten bereid worden door topkoks zoals Nigella Lawson, Tyler Florence en Ina Garten. De zender biedt smakelijke programmas zoals Iron Chef, Chopped, 30 Minute Meals en Tylers Ultimate die tot ieders verbeelding spreken.
  Food Network HD
  FOX FOX biedt een extra keuze voor de kijker door het aanbieden van hoogwaardige sportprogramma’s, films en series.
  FOX HD FOX biedt een extra keuze voor de kijker door het aanbieden van hoogwaardige sportprogrammas, films en series.
  Horse & Country TV Horst & Country TV gaat absoluut goed samen met de agrarische sector. Deze zender heeft allerlei zeer intressante programmas over dieren, natuur, landbouw en paardensport.
  Motorsport TV Motorsport TV is hét motorsportkanaal voor hoge snelheid en biedt de grootste selectie internationale auto- en motorsportevenementen. Een niet te missen kanaal voor snelheidsduivels!
  NPO 101 Digitale jongerenzender van BNN, met vaak korte, heftigen, grappige programmas door BNN. Met de rauwe hiphopshow 101 Barz en Hotdog, een multireligieuze talkshow, gepresenteerd door Arie Boomsma.
  OUTTV OUTTV is de gay lifestyle televisiezender die sinds april 2008 in Nederland en sinds juli 2008 ook in België beschikbaar is via digitale televisie. OUTTV biedt lifestyle en entertainment; internationale succesvolle tv-programmas, films, tv-series, documentaires, talkshows en het laatste gaynieuws.
  RTL Crime De nieuwe zender brengt zeven dagen per week, 24 uur per dag de beste misdaadprogramma’s van eigen bodem en de beste buitenlandse crime series. Het aanbod bestaat uit zowel fictie als waargebeurde verhalen.
  RTL Lounge RTL Lounge biedt populaire RTL-programmas als Gooische Vrouwen, RTL Travel, Nigela Bites, Bouwval Gezocht en Lotte. Maar ook unieke previews van RTL programmas zo is de nieuwe aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden bij RTL Lounge al om 10.30 uur te zien.
  Spike (HD) Spike is grensverleggend, ambitieus en vertelt verhalen waar je je ogen niet vanaf kan houden. Spike is een eigenzinnige zender met rauw entertainment. Spike houdt van het randje. Dit uit zich in onze populairste shows: Ink Master, The Magicians, Taken, Lip Sync Battle en Bellator MMA. Lokaal komt Spike met shows als Gamekings en een geheel nieuwe realityserie rondom de Brabantse kickbokskampioen Nieky Holzken.Spike is 24 uur per dag te zien in heel Nederland. Het aanbod op Spike wordt continu aangevuld met nieuwe, voornamelijk exclusieve, series bestaande uit een mix van reality, entertainment en live sport.
  TLC TLC is er voor vrouwen die vol in het leven staan, met een nadruk op vrouwen tussen 20 en 49 jaar. De zender begrijpt als geen ander dat vrouwen wel eens een steekje laat vallen, dat niemand Superwoman kan zijn. Perfect is ook maar saai! Op TLC vind je dan ook uitzonderlijke verhalen van mensen die fascinerend, maar lang niet altijd perfect zijn. Verhalen die vrouwen kunnen raken.
  TLC HD TLC is er voor vrouwen die vol in het leven staan, met een nadruk op vrouwen tussen 20 en 49 jaar. De zender begrijpt als geen ander dat vrouwen wel eens een steekje laat vallen, dat niemand Superwoman kan zijn. Perfect is ook maar saai! Op TLC vind je dan ook uitzonderlijke verhalen van mensen die fascinerend, maar lang niet altijd perfect zijn. Verhalen die vrouwen kunnen raken.
  Ziggo Sport Golf HD
  Ziggo Sport Racing HD
Erotiek
  Dusk! Dusk! is een digitaal tv-kanaal met erotiek gericht op vrouwen. Op de zender zijn 24 uur per dag films te zien, geselecteerd voor vrouwen, door vrouwen. Erotiek die voldoet aan de wensen van de vrouw; realistisch, expliciet, met de opbouw van seksuele spanning tussen gewone mensen en met respect gemaakt.
  Evil Angel Evil Angel is een van de meest heftige erotiekzenders van de wereld. Sinds 1989 zoekt deze studio de grens op en ontdekt nieuwe pornotrends. Van wereldberoemde regisseurs en supersterren tot nieuwkomers: dagelijks premières en 24-uur non-stop actie.
  Meiden van Holland Hard Een pittige zender die de ware Hollandse erotiek bij u thuis brengt.
  PassieXXX
  Penthouse Penthouse zendt dagelijks s nachts erotiek uit. Met wekelijkse premières, entertainment en thematische nachten biedt Penthouse een divers aanbod.
  Secret Circle Zimra Geurts lanceerde op 1 september 2016 haar eigen stijlvolle erotische tv-zender exclusief bij Ziggo: Secret Circle. Daarmee maakt ze erotiek op televisie weer voelbaar, spannend en helemaal van deze tijd. Ervaar hoe speelse vrijgezellen een verrassingsnacht doorbrengen in de mysterieuze Room 666 of beleef een zwoele zomeravond met Hot Summer. Secret Circle heeft altijd iets nieuws en spannends voor je. Join to play.
  X-MO TV X-MO TV brengt de heetste en spannendste mannen bij u thuis.
Film
  AMC Op AMC (voorheen MGM Movie Channel) worden eigen series als Halt & Catch Fire en The Divide die door AMC Studios zijn geproduceerd exclusief uitgezonden. Ook de Amerikaanse serie The Walking Dead wordt door AMC gemaakt. Deze serie is in Nederland op dit moment bij FOX NL te zien.
  AMC HD
  Film1 Action Actiefilms, thrillers en geweldige special effects zie je op deze zender.
  Film1 Action (HD) De beste actiefilms, thrillers, fantasy, sciencefiction en horrorfilms.
  Film1 Drama Met dagelijks een ander thema verrast deze zender je elke avond met een andere film.
  Film1 Drama (HD) Met dagelijks een ander thema verrast deze zender je elke avond met een andere film.
  Film1 Family Zin in iets luchtigs? Op deze zender zie je leuke, grappige films voor het hele gezin.
  Film1 Family (HD)
  Film1 Premiere Het meest recente aanbod van Film1 met iedere avond om 20.30 uur een premièrefilm. Op Film1 Premiere +1 start dezelfde film precies een uur later.
  Film1 Premiere (HD) Het meest recente aanbod van Film1 in HD met iedere avond om 20.30 uur een premièrefilm.
  Shorts TV Shorts is een wereldwijd unieke zender die zich volledig richt op het aanbieden van korte films. De zender heeft dan ook een uitgebreid aanbod aan korte films. Shorts programmeert haar programma’s in een half uur tot een uur durende thematische blokken zoals komedies, musicals, documentaires, thrillers, drama en animatie.
Frans
  TV5 Monde Europe TV5 Monde Europe (het voormalige TV5) is een Franstalige televisiezender die wereldwijd Franse, Belgische, Zwitserse en Canadese programmas uitzendt. Het werd opgericht in januari 1984.
Italiaans
  Mediaset Italia Mediaset is een Italiaans mediaconglomeraat, genoteerd aan de beurs van Milaan. Het bedrijf wordt beheerd door de holding Fininvest van Silvio Berlusconi. Het is het belangrijkste commerciële televisiebedrijf van Italië en ontstond in 1995 doordat Fininvest zijn televisie-activiteiten afscheidde. Het bedrijf heeft zijn zetel in Cologno Monzese in de Italiaanse provincie Milaan.
Kennis & Cultuur
  24 Kitchen (HD) 24Kitchen is een van oorsprong Nederlands digitaal televisiekanaal dat zich richt op alles wat met eten te maken heeft. De zender is de enige Nederlandse foodzender.
  Animal Planet Animal Planet is een van de meest gewaardeerde zenders van Nederland, gemaakt door en voor mensen met een absolute passie voor dieren en natuur. Animals spelen nog vaak de hoofdrol, maar ook onze planet krijgt een steeds grotere rol. Animal Planet heeft de afgelopen jaren bekendheid verworven met programmas als Organutan Island, Monkey Business en Planet Earth.
  Animal Planet HD Animal Planet in HD kwaliteit. Dit is een van de meest gewaardeerde zenders van Nederland, gemaakt door en voor mensen met een absolute passie voor dieren en natuur. Animals spelen nog vaak de hoofdrol, maar ook onze planet krijgt een steeds grotere rol. Animal Planet heeft de afgelopen jaren bekendheid verworven met programmas als Organutan Island, Monkey Business en Planet Earth.
  ARTE Geëngageerde, culturele zender met programmas over theater, ballet, klassieke muziek en opera, maar ook films en documentaires. Alle uitzendingen in Frans en Duits zonder Nederlandse ondertiteling. Met dagelijks om 19.45 uur een overzicht van Europese actualiteiten, films en programmas over politiek en samenleving.
  Discovery Discovery is dé factual entertainment zender voor jonge, zelfbewuste mannen tussen 25-39 jaar. Discovery laat het leven op een vooruitstrevende manier zien zoals het is; inspirerend, boeiend en verrassend. De populairste programmas zijn Deadliest Catch, MythBusters, Wheeler dealers, Dirty Jobs en Ultimate Survival.
  Discovery HD Discovey HD is dé factual entertainment zender voor jonge, zelfbewuste mannen tussen 25-39 jaar. Discovery laat het leven op een vooruitstrevende manier zien zoals het is; inspirerend, boeiend en verrassend. De populairste programmas zijn Deadliest Catch, MythBusters, Wheeler dealers, Dirty Jobs en Ultimate Survival.
  Discovery Science Discovery Science volgt de wetenschap op de voet. Discovery Science brengt boeiende, baanbrekend televisie waarin wetenschap en technologie - en hoe deze met ons dagelijkse leven zijn verweven - centraal staan.
  Discovery World Discovery World biedt kwalitatieve programmering over cultuur, geschiedenis, conflicten en mysteries. Discovery World gaat verder waar andere zenders ophouden. Van de faraos tot de King of Rock & Roll, Discovery World neemt de kijker mee op een boeiende reis door de tijd.
  Family 7 Family7 produceert programmas speciaal voor de christelijke gemeenschap.
  HISTORY HISTORY brengt geschiedenis tot leven met 24 uur per dag programmas over mensen en gebeurtenissen uit de hele wereld, van de prehistorie tot de tegenwoordige tijd.
  HISTORY HD HISTORY HD biedt 24 uur per dag programmas over geschiedenis, politiek, historische personen, misdaad, conflicten en belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis in de hoogste kwaliteit beeld en geluid.
  Investigation Discovery Investigation Discovery (afgekort ID met een knipoog naar identificatie) is als themazender vooral bekend in de Verenigde Staten. Het kanaal draait om criminaliteit en het oplossen van misdaadzaken.
  Myzen.tv HD Myzen.tv HD biedt een compleet nieuwe en originele vorm van televisiebeleving. Het is de eerste volledige new age tv-zender. Complete rust en ontspanning met een uniek venster op s werelds mooiste landschappen. Een venster op bossen, rivieren, meren en natuurlijk exotische stranden. Een prachtig kanaal om actief of decoratief te beleven en met de keuze tussen drie audiokanalen. Er kan gekozen worden voor new age muziek, het originele natuurgeluid of coaching.
  Nat Geo Wild De beste documentaires over de natuur en wilde dieren, natuurlijke fenomenen en de toekomst van onze planeet. Met bekroonde natuurspecials als Eye of the Leopard en de serie Hunter Hunted, waarin de meedogenloze jaagmethodes van roofdieren worden blootgelegd.
  Nat Geo Wild HD De beste documentaires over de natuur en wilde dieren, natuurlijke fenomenen en de toekomst van onze planeet in HD. Met bekroonde natuurspecials als Eye of the Leopard en de serie Hunter Hunted, waarin de meedogenloze jaagmethodes van roofdieren worden blootgelegd.
  National Geographic Documentairezender met programmas over natuur, cultuur en de maatschappij. Met Seconds from Disaster, Inside the Womb en reportages over de vrijmetselarij in Freemasons on Trial.
  National Geographic HD De kristalheldere HD-kwaliteit in beeld en geluid is goed te ervaren bij het volgen van programmas op dit kanaal, zoals Megastructures, Oceans in Glass en Alien Worlds.
  NPO Cultura De kunst- en cultuurzender met 24 uur per dag de beste programmas uit het Hilversumse omroeparchief. Elke avond om 21.00 is er een themablok met programmas die zijn gerelateerd aan een actueel onderwerp.
  ONS Met deze zender ga je terug in de tijd. Je ziet programmas van de jaren 40 tot de jaren 80, over bijvoorbeeld werken en huishoudens in Nederland.
  Star Life OK
  Stingray Brava Stingray Brava is een tv-zender met: opera, klassieke muziek en ballet zijn vanaf nu toegankelijk voor een breed Nederlands televisiepubliek van muziekliefhebbers. Nergens ter wereld bestaat een televisiezender met 24 uur per dag zendtijd voor klassieke muziek uit eigen land.
  Travel Channel Toonaangevende reiszender over alle aspecten van reizen, natuur en cultuur. Met programmas als 1000 Places to See Before You Die en Made in America.
  Travel Channel HD Toonaangevende reiszender in HD kwaliteit over alle aspecten van reizen, natuur en cultuur. Met programmas als 1000 Places to See Before You Die en Made in America.
  VICELAND (HD) Jij staat centraal bij VICELAND. Dat deed je al bij het magazine VICE en op Vice.com. Je vraagt je misschien af waarom, want is een magazine en een website nog niet genoeg? Nu kun je VICE kijken op alle schermen die je gebruikt, waarbij op de tv-zender VICELAND natuurlijk video centraal staat. En video, dat kijk je natuurlijk. Midden in de nacht filmpje kijken in de McDonalds. In de spits in de trein serieschranzen, of gewoon een keertje thuis loungend VICELAND kijken. Dat kan nu allemaal.
Kinderen
  Baby TV Spelletjes, liedjes en verhaaltjes voor babys en peuters tot 3 jaar. Nederlands gesproken en reclamevrij.
  Boomerang Familietekenfilmzender met cartoons als Cow and Chicken, Pokémon en Robotboy.
  Cartoon Network Tekenfilmzender voor kinderen vanaf 7 jaar, met onder meer Dexters Laboratory, The Powerpuff Girls, Johnny Bravo en Ed, Edd and Eddy.
  CBBC Al jaren is op BBC One en BBC Two het jeugdblok CBBC te zien. Tegenwoordig is er naast deze reguliere uitzendingen ook een aparte zender met  jeugdprogramma’s. Heel de dag door kindertelevisie. Zendt uit tot 8 uur ’s avonds.
  Disney Channel Disney Channel richt zich op jongeren in de leeftijd van 2-14 jaar jaar en hun ouders. Op Disney Channel zullen bekende en populaire Disney series te zien zijn zoals Hannah Montana en High School Musical. In het weekend staan Disney films op het programma, en dagelijks worden Disney tekenfilms uitgezonden zoals Mickey Mouse Clubhouse, Handy Manny en My Friends Tigger & Pooh.
  Disney Channel (HD) Disney Channel richt zich op jongeren in de leeftijd van 2-14 jaar jaar en hun ouders. Op Disney Channel zullen bekende en populaire Disney series te zien zijn zoals Hannah Montana en High School Musical. In het weekend staan Disney films op het programma, en dagelijks worden Disney tekenfilms uitgezonden zoals Mickey Mouse Clubhouse, Handy Manny en My Friends Tigger & Pooh.
  Disney Junior Disney Junior heeft als doelgroep 2- tot 7-jarigen.
  Disney XD (24uur) Disney XD is hèt succeskanaal van Walt Disney! Disney XD brengt een mix van live action, animatie-(series), films en meer.
  JimJam Nederlands gesproken leerzame en veilige tv voor de allerkleinsten. Met educatieve, stimulerende en kindervriendelijke televisieprogrammas JimJam is een Nederlands gesproken tv zender voor babys en peuters die de ontwikkeling stimuleert en een veilige plek creëert voor de allerkleinsten van 1 tot 4 jaar met animatie, zang en verhaaltjes. Met Bob de Bouwer, Thomas de Stoomlocomotief, Angelina Ballerina, Barney & Zijn Vriendjes, Brandweerman Sam, De Hoobs, De Magische Sleutel, Kipper, James de Kat, Oswald, Rubbadubbers en Wobblyland.
  Nick Jr. Zender die peuters en kleuters stimuleert te leren en spelen. Met vrolijke programmas als Dora, Blues Clues en The Backyardigans.
  Nick Music
  Nickelodeon Nickelodeon is een van de meest succesvolle kinderzenders in de wereld. Een plek voor kinderen om zichzelf te uiten en hun fantasie te gebruiken.
  Nickelodeon HD Nickelodeon is een van de meest succesvolle kinderzenders in de wereld. Een plek voor kinderen om zichzelf te uiten en hun fantasie te gebruiken.
  Nicktoons Nicktoons is het digitale kanaal van Nickelodeon dat 24 uur per dag cartoons uitzendt. Dit zijn de cartoons die ook te zien zijn op Nickelodeon, maar nog veel meer dan dat! Op Nicktoons worden namelijk ook exclusieve cartoons uitgezonden.
  NPO Zapp Xtra NPO Zapp Xtra zendt de hele dag de leukste kinderprogramma’s van de publieke omroep uit. Programma’s waar uw kind wat van opsteekt, waar het nieuwe ideeën van krijgt en waarmee het de wereld om zich heen beter leert begrijpen!
  Pebble TV Pebble TV is de digitale tv zender waar Bassie & Adriaan weer te zien zijn, maar ook leuke series zoals Boes, Alfred J. Kwak, Seabert en nog veel meer. Voor de allerkleinsten zijn er leuke en leerzame programmas in PebbleBox en iedere woensdag- en zondagmiddag om 16.00 uur zendt Pebble TV in haar Film Matinee een jeugdspeelfilm uit.
  RTL Telekids Programma’s voor kinderen tussen 3 en 9 jaar. Het gaat hier om honderd procent geweldloze en licht educatieve programma’s. Onder meer Bibaboerderij, Green-Kids, Chuggington, Hallo K3!, Brandweerman Sam en Ernst & Bobbie zijn op RTL Telekids te zien.
Muziek
  100% NL TV Op 100% NL TV zijn non-stop en 24 uur per dag de clips van bekende artiesten uit Nederland te zien evenals Nederpop klassiekers. 100% NL TV is een samenwerking tussen radiozender 100% NL en de makers van Lite TV.
  192 TV
  DanceTrippin DanceTrippin TV is een digitale commerciële televisiezender gericht op dance- en clubmuziek, die werd opgericht in 2011. De programmering bestaat met name uit live-registraties van dancefeesten en uit interviews met bekende djs uit de dancescene.
  Mezzo Dé zender voor klassieke muziek, jazz en wereldmuziek, met stijlen die uiteenlopen van barok, romantisch tot eigentijds en ragtime, fusion of soul, gebracht met zang of instrumentaal.
  MTV Brand New Muziekzender met de nieuwste muziek en videoclips van grote acts en nieuwe artiesten met vernieuwende muziek. Elke avond om 18:00 en 22:00 uur zijn er concerten van deze acts.
  MTV Live HD Op MTV Live HD zijn 24 uur per dag muziekprogramma’s in HD-kwaliteit te zien. Naast veel muziekclips zijn ook registraties van muziekfestivals, concerten en documentaires te zien.
  MTV Music 24 Uitsluitend muziekvideo’s: 24 uur per dag, 7 dagen per week.
  MTV NL Jongerenkanaal met veel aandacht voor muziek, celebs, lifestyle en dating in programmas als Jackass, Dismissed, Pimp my ride en natuurlijk veel clips.
  MTV NL HD
  SLAM!TV SLAM!TV is televisie voor en door jongeren. Een interactief jongeren tv-kanaal met 7 dagen per week, 24 uur per dag de populairste muziekclips.
  Stingray Djazz Op Stingray Djazz komen alle jazzgenres ruimschoots aan bod: de legendarische swing van Duke Ellington, de virtuoze bebop van Charlie Parker, de fusion van Miles Davis en de nieuwste jazz van Jamie Cullum en Esperanza Spalding. Ook is er veel aandacht voor wereldmuziek, zoals tango, reggae en brazil.
  Stingray Lite TV
  TV Oranje Muziekzender met 24 uur per dag clips en programmas over Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen via de website dagelijks stemmen voor de Verzoekparade. Elke dag om 19.00 start het Holland clip festival, met muziek, nieuws en roddels.
  TV538 Ook op TV wil Radio 538 net even anders zijn. Een beetje tegendraads. Maar wel echt. Met een gezond gevoel voor humor, met aansprekende items en natuurlijk heel veel muziek. Met de beste hits van dit moment, net als op het radiostation. Afgewisseld met items en programma’s waar alleen Radio 538 aan kan komen.
  VH-1 Classic VH1 is Amerikaanse muziekzender met voornamelijk videoclips en live-opnames uit de jaren 70 en 80 en 90.
  Xite Xite is het nieuwe, interactieve muziekplatform van Nederland dat uitzendt via digitale televisie, mobiel (DVB-H) & internet. Wij bieden u de mogelijkheid om 24/7 uw favoriete videoclips in high quality te bekijken, playlists samen te stellen en dit te delen met uw vrienden. U bepaalt wat u wilt zien!
  Xite HD
Nieuws
  Al Jazeera English Het eerste Engelstalige nieuws- en actualiteitenkanaal uit het Midden Oosten. De zender laat onbelichte kanten van nieuwsverhalen zien en bericht over entertainment, financieel nieuws en sport.
  BBC World News 24 uur per dag nieuws en informatie van de BBC. Met elk uur nieuwsbulletins over zakelijke onderwerpen, sport en het weer.
  CNBC Europe Hoofdzakelijk live gebrachte informatie over de Europese aandelenmarkten en financieel-economisch nieuws, maar s avonds en in het weekend ook aandacht voor golf en The Tonight Show met Jay Leno.
  CNN Internationale nieuwszender met het belangrijkste nieuws in beeld, terwijl het gebeurt, maar ook achtergronden, sport en politiek. CNN heeft lokale reporters in veel van zijn nieuws vergarende centra, maar verslaat het nieuws vanuit een internationaal en Amerikaans getint perspectief.
  EuroNews De grootste Europese nieuwszender, met elk halfuur een bulletin over het wereldnieuws vanuit een Europees perspectief.
  NPO Nieuws
  NPO Politiek 24 uur per dag politiek nieuws en debatten vanuit Den Haag.
Radiozenders
  100% NL 100% NL, de muziek van Nederland.
  1Live
  All Day Party
  Arrow Classic Rock Arrow Classic Rock is een Nederlandse landelijke commerciële radiozender, die rockmuziek van alle tijden afspeelt.
  Bass Breaks & Beats
  BBC Radio 1 Het Britse publieke muziekstation met de nieuwste hits. Te vergelijken met Radio 3 FM.
  BBC Radio 2 Easy listening, “The nations favourite”, zoals de BBC zelf de zender aanduidt.
  BBC Radio 3 Live muziek en “arts”.
  BBC Radio 4 “Intelligent speech”
  BBC World Service
  BNR Nieuwsradio BNR Nieuwsradio met nieuws en live radio over politiek, sport, weer en verkeer (flitsers en files).
  Classic FM Classic FM is het best beluisterde klassieke radiostation van Nederland, met 24 uur per dag licht klassiek voor elk moment.
  Classic Rock
  Classical Calm
  Classical Greats
  Classical Orchestral
  Concertzender Serieuze muziek uit alle stijlperioden en van alle genres. Klassiek, jazz, blues , avant-garde en wereldmuziek.
  Cool Jazz
  Dance Floor Filler
  Efteling radio Met Efteling radio haalt u de wereld van de Efteling in huis!
  FIP
  FunX FunX is de best beluisterde radiozender voor jongeren in de Randstad.
  Jazz Classics
  Klara Klara is een radiozender van de VRT die vooral klassieke muziek uitzendt.
  L1 Radio
  MNM MNM is een Vlaamse radiozender van de openbare omroep VRT. Zijn slagzin luidt: Music & More. MNM draait hits van de jaren 80 tot nu. Vooral pop, poprock, dance en top 50-muziek.
  NDR Kultur NDR Kultur is de klassieke en culturele publieke radiozender voor de regio Noord-Duitsland. Met slogans als modern, actueel en fris presenteert NDR Kultur hetgeen zij biedt: programmas voor cultuurliefhebbers dat lust voor klassiek oproept en cultuur als belevenis wil laten ervaren. NDR Kultur biedt zwaar en licht klassiek, opera, hoorspelen en discussies en achtergronden bij cultuur en klassiek.
  NDR1
  NDR2
  NH Radio
  NPO 3FM Radio 3FM is altijd de eerste met nieuwe muziek, achtergronden, festivals en de beste DJs.
  NPO Radio 1 Radio 1 is de nieuws- en sportzender van de publieke omroep. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag, de snelste nieuwsvoorziening.
  NPO Radio 2 Radio 2 is overal. Radio zender die muziek afwisselt met nieuws.
  NPO Radio 4 Op Radio 4 hoort u ieder jaar ruim 350 concerten. Veelal rechtstreeks, vanaf de belangrijkste podia in Europa. Radio 4 is de klassieke zender van Nederland.
  NPO Radio 5 Opiniezender met programmas over politiek, maatschappij, cultuur, onderwijs, minderheden en levensbeschouwing.
  NPO Soul & Jazz
  Omroep Brabant Actualiteiten en informatie uit de provincie Noord-Brabant. Met op woensdag om 19.00 uur Kwaaie Tongen, dat oude en nieuwe verhalen, roddels en mythes uit de regio checkt bij de betrokkenen.
  Omroep Zeeland Regionale omroep voor de provincie Zeeland met het laatste nieuws, weerberichten en radio- en televisie-informatie.
  Omrop Fryslan Actualiteiten en informatie uit de provincie Friesland, in het Fries. Het weerbericht met Piet Paulusma ontbreekt niet, net als programmas speciaal voor Friese kleuters.
  Q-Music Q-music is een commercieel Nederlands radiostation. Ludieke acties waarbij veel geld of gekke dingen zoals een ruimtereis te winnen zijn, en diverse reclame-uitingen brengen het station onder de aandacht.
  Radio 10 Radio 10 (voorheen Radio 10 Gold en Radio 10 FM) is een Nederlandse commerciële radiozender. Het station is één van de oudste, nog bestaande, commerciële radiostations van Nederland.
  Radio 538 Radio 538 (uit te spreken als Radio vijf-drie-acht) is een commercieel Nederlands radiostation dat sinds 1 oktober 2007 in handen is van RTL Nederland. Radio 538 is het best beluisterde radiostation van Nederland.
  Radio 8 FM
  Radio Continu
  Radio Decibel Radio Decibel is de grootste regionale commerciële radiozender van Nederland. Radio Decibel heeft nu vijf regionale edities: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.
  Radio Drenthe Radio Drenthe is de regionale omroep voor de provincie Drenthe. De radiozender bestaat als afzonderlijk radiostation sinds 1989. Daarvoor viel het onder Radio Noord; en van 1957 tot 1977 onder de zender van Regionale Omroep Noord en Oost (RONO) (en daarvoor vanaf 1946 onder Regionale Omroep Noord, RON). Radio Drenthe brengt van 07 tot 18:30 uur nieuws, muziek en praatprogrammas. Een klein deel wordt in het Drents dialect gepresenteerd. s Avonds en s nachts is non stop muziek te horen.
  Radio Flevoland Omroep Flevoland Radio is de regionale omroep voor de provincie Flevoland. De radiozender bestaat sinds 1989. De zender legt de nadruk op (regio)nieuws, licht informatieve programmas en muziek. In het weekeinde veel sport.
  Radio France International Radio France Internationale (RFI) is de brenger van informatie, cultuur, waardem van en voor Fransen in de wereld, alsmede alle geinteresseerden. RFI zendt 24 uur per dag nieuws en informatie uit, gecombineerd met muziek en magazines. Het nieuws richt zich zowel op Frans als wereldnieuws
  Radio Gelderland Radio Gelderland is de regionale omroep voor de provincie Gelderland. De radiozender bestaat als zelfstandige radiozender sinds 1991; daarvoor werd Gelderland bediend door Radio Oost en daarvoor (van 1965 tot 1988) door Regionale Omroep Noord & Oost. Radio Gelderland legt de nadruk bij nieuws en informatie alsmede muziek en service.
  Radio M Utrecht Radio M Utrecht is de regionale omroep voor de provincie Utrecht.  De zender legt de nadruk bij nieuws en informatie. uit binnenland, buitenland en de provincie Utrecht. Dit wordt afgewisseld met muziek van toen en nu. Daarnaast veel aandacht voor weer, verkeer, uitgaanstips, cultuur en sport.
  Radio NL Radio NL is een Nederlandstalig radiostation met 24 uur per dag Hollandse hits.
  Radio Noord Radio Noord is de regionale omroep voor de provincie Groningen. Radio Noord kent een geschiedenis die teruggaat tot 1946. Dan wordt de Regionale Omroep Noord (RON) opgericht (vallend onder de NOS) die voor de provincies Groningen, Drenthe en Fryslan uitzendt. Vanaf 1959 komt daar Overijssel bij en heet de zender RONO. Vanaf 1977 heet de zender Radio Noord, en bedient alleen de provincies Groningen en Drenthe. Vanaf 1989 is Radio Noord exclusief voor de provincie Goningen actief, en onafhankelijk/zelfstandig.
  Radio Oost Radio Oost is de regionale omroep voor de provincie Overijssel. Radio Oost bestaat als radiostation sinds 1978 en is sinds 1988 zelfstandig. Vanaf 1957 tot 1988 viel de zender onder Regionale Omroep Noord en Oost (RONO). Oorspronkelijk richtte Radio Oost zich op zowel Overijssel als Gelderland, maar nadat in 1985 Radio Gelderland de eerste eigen programmas kreeg en in 1991 zelfstandig werd, kon Radio Oost zich volledig op Overijssel richten. Radio Oost legt de nadruk bij regionaal nieuws en informatie alsmede muziek en amusement. Ook regiotalen (Twents e.d.) krijgen aandacht.
  Radio Rijnmond Radio Rijnmond is de regionale omroep voor het Zuiden van de provincie Zuid-Holland, oftewel de regios Rotterdam/Rijnond. De radiozender bestaat sinds 1983. De zender legt de nadruk bij regionaal nieuws en informatie, maar ook bij muziek en amusement.
  Radio Veronica Radio Veronica is het station met de beste 80s & 90s hits en DJs als Rob van Someren, Ferry Maat, Patrick Kicken, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen en Ben Liebrand.
  Radio West Radio West is de regionale omroep voor het midden en het Noorden van de provincie Zuid-Holland. De radiozender bestaat sinds 1987. De zender legt de nadruk bij nieuws, muziek, informatie service en amusement. Radio West kent de kerngebieden Den Haag/Haaglanden/Zoetermeer, Delft/Westland, Alphen aan den Rijn/Rjinstreek, Gouda/Midden-Holland en Leiden/Bollenstreek/Duinstreek.
  Revival 60s & 70s
  RNE Radio
  Sky Radio Sky Radio 101 FM is hét station met 24 uur per dag meer muziek, meer variatie. Geen DJs, dus geen irritatie!
  Slam!FM SLAM!FM (Sound Lifestyle And More) is een Nederlands commercieel, landelijk radiostation dat voornamelijk muziek gericht op jongeren uitzendt.
  Stingray Blues
  Stingray Chill Lounge
  Stingray Classic RnB & Soul
  Stingray Country
  Stingray Hip Hop
  Stingray Hits
  Stingray Indie Classics
  Stingray Kleuterliedjes
  Stingray Lounge
  Stingray Love Songs
  Stingray Nederpop
  Stingray Nederpop Gold
  Stingray Piratenhits
  Stingray Rock ‘n roll
  Stingray Rock Anthems
  Stingray Schlager
  Studio Brussel
  Sublime FM Sublime FM biedt een geraffineerde mix van toegankelijke jazz, contemporary jazz, smooth jazz, latin jazz en soul.
  Sunrise FM
  Total Hits Italy
  Total Hits Netherlands
  Total Hits Spain
  Total Hits UK
  VRT Radio 1 VRT Radio 1 heeft als kernwaarden ontdekking en verruiming. De actualiteit vormt de ruggengraat van de zender. Andere peilers zijn cultuur, human interest, muziek (waaronder het Nederlandstalige lied), kennis en wetenschap, humor en satire. Ook sport krijgt ruim baan. De missie van VRT Radio 1 is "een open net dat gedreven wordt door wat in de wereld gebeurt en van daaruit mensen inspireert in voelen en denken. De muziek is s avonds vooral gericht op kwaliteitsvolle pop & rock.
  VRT Radio 2 VRT Radio 2 is het grootste Vlaamse radionet. Het radiostation heeft als kernwaarden warm, gezellig, betrokken, sumpathiek en dichtbij zijn luisteraars. Radio 2 biedt actualiteit uit de ‘eigen regios. VRT Radio 2 biedt een breed en Nederlandstalig muziekprofiel. Middels regionale ontkoppeling wordt naast regionaal nieuws ook regionale sport en populaire culturele informatie geboden. VRT Radio 2 biedt amusement gepresenteerd op eenvoudige en hartelijke wijze
  WDR 5 WDR 5 is de publieke serieuze zender van de regionale publieke omroep WDR en bedoeld voor Nordrheinwestfahlen. Met de ondertitel ‘Hören Erleben biedt WDR 5 Reportages, achtergronden, diskussies, cultuur, wetenschap, service en politiek
  WDR2
  WDR3
  WDR4
  World Carnival
Regionaal
  Regionale zender(s) De doorgifte van de zenders en het aantal zenders is afhankelijk van de regio waar u woont.
Russisch
  RT RT – voorheen Russia Today - is een Russische zender (Engelstalig) met rond-de-klok nieuwsbulletins, documentaires, talkshows, debatten, sport nieuws en culturele programmas.
Spaans
  TVE TVE Internacional vermaakt u met een mix van het beste van de programmering van de binnenlandse Spaanse tv-zender TVE La Primera en TVE La 2. Via deze omroep krijgt u een Spaans venster voor de wereld in uw huiskamer. Met nieuws, Spaanse en Latijnsamerikaanse films, amusement, telenovelas (soaps), sport, magazines, informatieve uitzendingen, muziek en meer.
Sport
  Eurosport Volg live en exclusief uw favoriete sport op Eurosport! Eurosport biedt live beelden en uitgebreide samenvattingen van de grootste internationale tennistoernooien, auto- en motorsportevents, voetbalcompetities en wielerrondes. Maar u kunt ook genieten van uitgebreide verslaggeving van snooker, wintersporten, vechtsporten en nog veel meer.
  Eurosport 2 Eurosport 2 is dé zender voor de liefhebber van extreme- en teamsporten. De zender biedt 1800 uur per jaar aan evenementen, waarvan 600 uur live. Eurosport 2 biedt de sportliefhebber meer keuze: extreme sports, de basketball ULEB Cup, de Franse rugbycompetitie Top 14, de Champions League handbal en volleybal.
  Eurosport 2 HD Eurosport 2 HD is dé zender voor de liefhebber van extreme- en teamsporten. De zender biedt 1800 uur per jaar aan evenementen, waarvan 600 uur live. Eurosport 2 HD biedt de sportliefhebber meer keuze: extreme sports, de basketball ULEB Cup, de Franse rugbycompetitie Top 14, de Champions League handbal en volleybal.
  Eurosport HD Eurosport, de grootste pan-Europese sportzender van Europa, is nu ook in High Definition te zien. Sport, vooral LIVE, is heel spectaculair in High Definition waardoor het kijken van sport op televisie nog meer een belevenis wordt. Diversiteit, LIVE en het grootste in HD geproduceerde sportaanbod in Europa zijn de belangrijkste kenmerken van Eurosport HD.
  Extreme Sports Channel Extreme Sports Channel is de zender voor grensverleggende extreme sporten.,Alles over skaten, surfen, snowboarden, BMX en een groot aantal andere extreme sporten komt uitgebreid en spectaculair aan bod op dit sportkanaal.
  FOX Sports 1 Eredivisie (HD) Alle live wedstrijden uit de Eredivisie, voor- en nabeschouwingen, samenvattingen, talkshows en actueel voetbalnieuws.
  FOX Sports 2 HD Barclays Premier League, Serie A, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB-Pokal en UEFA Europa League (m.u.v. Nederlandse clubs)
  FOX Sports 2 International (HD) Barclays Premier League, Serie A, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB-Pokal en UEFA Europa League (m.u.v. Nederlandse clubs)
  FOX Sports 3 Eredivisie (HD) Alle live wedstrijden uit de Eredivisie, voor- en nabeschouwingen, samenvattingen, talkshows en actueel voetbalnieuws.
  FOX Sports 4 International (HD) Barclays Premier League, Serie A, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB-Pokal en UEFA Europa League (m.u.v. Nederlandse clubs)
  FOX Sports 5 Eredivisie (HD) Alle live wedstrijden uit de Eredivisie, voor- en nabeschouwingen, samenvattingen, talkshows en actueel voetbalnieuws.
  FOX Sports 6 International (HD) Barclays Premier League, Serie A, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB-Pokal en UEFA Europa League (m.u.v. Nederlandse clubs)
  Ziggo Sport
  Ziggo Sport Extra 1 Bij meerdere live sportuitzendingen kun je met dit extra kanaal toch alles blijven volgen.
  Ziggo Sport Extra 2 Bij meerdere live sportuitzendingen kun je met dit extra kanaal toch alles blijven volgen.
  Ziggo Sport Golf Nieuws over de golfsport, achtergronden én de grootste toernooien.
  Ziggo Sport Racing Diverse racetoernooien met Nederlands commentaar.
  Ziggo Sport Select Live wedstrijden van de grootste wedstrijden van diverse sporten.
  Ziggo Sport Voetbal 24 uur per dag, 7 dagen per week voetbal met de beste Europese voetbalcompetities.
Turks
  ATV Avrupa ATV Avrupa is een zender met kwaliteitsprogrammas voor alle leden van de familie. Naast discussieprogrammas zoals Siyaset Meydani en Hugo (een kinderprogramma), concentreert ATV Avrupa zich op lokaal geproduceerde sitcoms met hoge kijkcijfers.
  Euro D Euro D is een general interest zender die zich richt op het grote publiek. Euro D zendt o.a. eigen versies uit van ‘The Apprentice’, ‘Survivor’,’Can I call you mother’ en ‘Star Academy’. Euro D is de best bekeken zender onder de Turkse bevolking in Europa.
  Eurostar Op deze Turkse zender kijk je nieuws, sport, entertainment en educatie.
  Kral TV Avrupa
  ShowTurk ShowTurk is een entertainmentkanaal en biedt naast wereldberoemde series, ook succesvolle Turkse series.
  TRT TRT Türk is een publieke omroep uit Turkije. TRT Türk richt zich op Turken in West-Europa en is een belangrijke nieuwsbron voor zowel Turks nieuws als Nederlands nieuws. Via deze zender blijven Turken in Nederland op de hoogte van hetgeen in Turkije én in Nederland gebeurt.
  TRT 1
  TRT Cocuk
  TRT Sport De sportzender van Turkije houdt je altijd op de hoogte over het laatste sportnieuws.
  TRT Turk
  TV 8
Chinees
  CGTN CGTN is een Chinese nationale nieuwszender (Engelstalig) met een gevarieerd contentaanbod voor een brede doelgroep zoals nieuws, business, travel, cultuur, docus en zelfs Chinese lessen.
Zenderoverzichten worden regelmatig door providers gewijzigd en zijn ook afhankelijk van de regio waarin u kijkt. Wij doen onze uiterste best voor een zo actueel mogelijke weergave van de zenderoverzichten. Voor de juistheid van deze informatie verwijzen wij naar onze disclaimer. Mocht u onjuistheden tegenkomen dan willen wij u vragen dit te sturen naar: info@nedconcepts.nl