Digitale televisie decoders

Tuners voor digitale tv van alle aanbieders

Om digitale televisie te kunnen bekijken dient u te beschikken over een decoder. Hieronder vindt u een overzicht van de digitale decoders die momenteel te bestellen zijn als u digitale tv bestelt via digitaalTVkijken.nl.

Om een decoder uit te zoeken dient u eerst een postcodecheck uit te voeren om te zien welke abonnementen op uw adres beschikbaar zijn. Hierna kunt u tijdens uw bestelling aangeven welke decoder u bij uw abonnement wenst.

Samsung DCB-B270R

Samsung DCB-B270R

Om het beeld van uw HD-Ready LCD-TV of Plasmascherm volledig tot z'n recht te laten komen, kiest u voor deze digitale ontvanger. TV-programma's worden storingsvrij en haarscherp weergegeven. Het geluid is uiteraard ook van prima kwaliteit.

bekijk de specificaties Ziggo

Samsung DCB-H360R

Samsung DCB-H360R

Deze tuner is voorzien van een HDMI-uitgang. HDMI staat garant voor 100% transmissie van digitale beelden en geluid. Deze aansluiting verzekert een perfecte overbrenging van beeld en geluid van PC, Digitale ontvanger of DVD naar de TV.

bekijk de specificaties Ziggo

Samsung DCB-P850R

Samsung DCB-P850R

Met deze nieuwe Digitale Televisie Harddisk Recorder kunt u niet alleen televisie kijken in digitale kwaliteit, maar ook programma's opnemen op een harde schijf en later afspelen. Uiteraard ook in digitale kwaliteit!

bekijk de specificaties Ziggo

KPN Single Tuner

KPN Single Tuner

Kijk TV met haarscherpe beeldkwaliteit en fantastisch geluid, dankzij het storingvrije digitale signaal. U beschikt bovendien over de handige electronische programmagids waarmee u direct uw televisiegids op uw scherm heeft.

bekijk de specificaties KPN

Topfield PVR 160

Topfield PVR 160

Kijk TV met haarscherpe beeldkwaliteit en fantastisch geluid, dankzij het storingvrije digitale signaal. Met de Topfield harddisk recorder met 160 GB kunt u tot wel 90 uur opnemen. Met de Electronische Programma Gids stelt u uw ideale televisieweek samen en u kijkt wanneer u maar wilt.

bekijk de specificaties KPN

Interactieve TV van KPN Tuner

Interactieve TV van KPN Tuner

Kijk TV met haarscherpe beeldkwaliteit en fantastisch geluid, dankzij het storingvrije digitale signaal. Het Interactieve TV van KPN startpakket is geschikt voor 1 tv-toestel en bestaat uit een digitale tuner met Personal Recorder van 160 GB (100 uur opnamecapaciteit).

bekijk de specificaties KPN

Tele2 Decoder

Tele2 Decoder

De digitale decoder zet digitale signalen om in analoge beeld-- en geluidssignalen. Zo kunt u Live Eredivisie voetbal op uw TV volgen. Ook is het mogelijk om van TV- en radiokanalen te genieten op uw televisie en stereoinstallatie via de digitale decoder.

bekijk de specificaties Tele2 Vision

UPC Media Box

UPC Media Box

Kijk TV met haarscherpe beeldkwaliteit en fantastisch geluid, dankzij het storingvrije digitale signaal. De kern van UPC Digital TV is dat de consument maximale keuze en controle krijgt over het televisie- en informatieaanbod. De kijker heeft controle over de televisie.

bekijk de specificaties UPC

UPC Media Box - Digital Video Recorder

UPC Media Box - Digital Video Recorder

Kijk TV met haarscherpe beeldkwaliteit en fantastisch geluid, dankzij het storingvrije digitale signaal. Met de Digitale Video Recorder kunt u tot 65 uur opnemen in digitale kwaliteit. Bepaal dus voortaan zelf wanneer u uw favoriete programma kijkt met de Digitale Video recorder!

bekijk de specificaties UPC

Philips DSR 2210

Philips DSR 2210

De Philips DSR 2210 satellietontvanger is een stijlvol apparaat dat het signaal van CanalDigitaal doorstuurt naar uw TV. Via de audio-uitgang kunt u via een Home Cinema Systeem genieten van spectaculaire geluidseffecten en muziek.

bekijk de specificaties Canal Digitaal
Alles over Digitale TV vindt u op DigitaalTVkijken.nl

DigitaalTVkijken.nl is officieel partner van de volgende televisie-aanbieders: