Alle digitale-televisie-aanbieders op een rij!

Kies de juiste Digitale tv aanbieder

Vroeger had u analoge televisie en was de keuze makkelijk – u kon dit alleen afnemen bij uw kabelprovider. Maar met de komst van digitale televisie is ook de hoeveelheid providers die de televisiediensten aanbieden toegenomen.

Verschillende providers – verschillende mogelijkheden

Wij zetten alle providers met hun sterke punten en combinatiemogelijkheden voor u op een rij. Klik op de naam van een provider om er meer over te lezen, of doe de postcodecheck om te kijken welke providers op uw adres leveren!

KPN interactief kijken via uw internetverbinding, maar gewoon op uw televisietoestel. Pauzeer uw tv of huur films met uw afstandsbediening. Gecombineerd met KPN internet en uit te breiden met KPN telefonie.
 
Online Met Digitale TV van Online.nl ontvangt u de 49 meest populaire tv en radion zenders in haarscherpe digitale kwaliteit. Aansluiten is erg eenvoudig en kost niet meer dan 10 minuten. Digitale TV van Online.nl maakt gebruik van een onopvallende mini-antenne, dus u kunt overal in huis televisie kijken zonder vervelende kabels. Gecombineerd met Online internet en uit te breiden met telefonie.
 
T-Mobile Met digitale televisie van T-Mobile kiest u voor haarscherp beeld en glashelder geluid. Bij T-Mobile krijgt u veel waar voor uw geld. Verder kunt u het pakket uitbreiden met vast internet en telefonie.
 
Telfort Met interactieve televisie van Telfort en Digitenne van KPN. Betaalbaar uit te breiden met internet en vaste telefonie.
 
Tele2 digitaal, interactief, met of zonder HDTV. Gecombineerd met internet en vaste telefonie van Tele2.
 
 
xs4all Bij XS4ALL kunt u rekenen op een goede service. Door de Consumentenbond is XS4ALL mede hierdoor herhaaldelijk benoemd tot beste provider van Nederland. Ook scoorde XS4ALL volgens de Consumentenbond goed op stabiliteit van de verbinding.
 
Ziggo Analoge en digitale televisie. Ook Ziggo is uit te breiden met HDTV en interactieve televisie, maar ook met veel themapakketten, waarmee u nog meer zenders heeft. Natuurlijk kunt u ook Ziggo uitbreiden met snel kabelinternet en vaste telefonie.

Kies uw aanbieder met de postcodecheck

Doe de postcodecheck, vergelijk alle digitale tv aanbieders en kies de provider die bij uw wensen past!

Welke diensten zoekt u?

PostcodeHuisnr

DigitaalTVkijken.nl is officieel partner van de volgende televisie-aanbieders: