Disclaimer

Disclaimer

DigitaalTVkijken.nl is een vergelijksite en biedt de mogelijkheid hardware en tv-abonnementen te bestellen. Het doel van DigitaalTVkijken is consumenten, bedrijven en instellingen objectief en onafhankelijk te informeren over de diensten en tarieven van digitale televisieaanbieders in Nederland. Op deze site bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos de diensten en tarieven met elkaar te vergelijken en te bestellen.

DigitaalTVkijken.nl is eigendom van Nedconcepts BV. De op de site vertoonde informatie wordt met uiterste zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid van deze gegevens kunnen wij niet instaan en daarom aanvaardt Nedconcepts geen enkele aansprakelijkheid.

Alle op deze site beschikbare informatie is afkomstig van verschillende kanalen van de diverse aanbieders en daarom kunnen wij niet instaan voor de juistheid hiervan. Foutief gecommuniceerde of gehanteerde informatie is geheel voor risico van de gebruiker van deze website. De gebruiker stemt toe digitaalTVkijken.nl dan ook niet aansprakelijk te stellen voor eventueel negatieve gevolgen door het gebruik hiervan.

Copyright 2004- Nedconcepts
Alle op deze site aanwezige en beschikbare informatie, afbeeldingen en techniek is eigendom van Nedconcepts en mag daarom - op wat voor manier dan ook - niet worden verveelvoudigd of gedupliceerd zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Nedconcepts. In geval van misbruik, zullen door Nedconcepts de daartoe behorende stappen worden ondernomen.

Alles over Digitale TV vindt u op DigitaalTVkijken.nl

DigitaalTVkijken.nl is officieel partner van de volgende televisie-aanbieders: