Draadloos TV kijken

Bijna iedereen maakt gebruik van draadloos internet. Eén van de grote voordelen is dat daar geen kabels voor nodig zijn. Voor draadloos TV kijken geldt hetzelfde. Ideaal voor wie het netjes wil houden in huis. Er zijn drie manieren om draadloos digitale televisie te kijken.

Draadloze Verbindingsset (DVS)

IPTV is televisie kijken via een internetverbinding. Bij deze moderne techniek zit u natuurlijk niet te wachten op draden van uw modem naar uw TV. Draadloos TV kijken via een Draadloze Verbindingsset biedt gelukkig uitkomst.

U kunt een Draadloze Verbindingsset onder meer bestellen bij Online, Ziggo, T-Mobile en Tele2. De installatie is zo gepiept en deze kunt u eenvoudig zelf verzorgen. U bevestigt twee handige apparaatjes in de wandcontactdoos, zodat het internetsignaal voor de televisie automatisch wordt verzonden over het elektriciteitsnetwerk. Dat is alles. De techniek voor draadloos TV kijken werkt direct en ingewikkelde instellingen zijn er niet.

Insteekkaart of CI+ module

Nieuwe flatscreen televisies hebben een aparte CI+ ingang die is geschikt voor de CI+ module. Via een insteekkaart kijkt u in perfecte beeld- en geluidskwaliteit draadloos TV, zonder extra kabels, extra apparaat en extra afstandsbediening.

Indien uw digitale televisie provider de CI+ module ondersteunt, heeft u geen bekabelde ontvanger meer nodig. U kunt de insteekkaart rechtstreeks in de televisie steken in de daarvoor bestemde CI+ ingang.

Contact

Heeft u vragen over draadloos TV kijken? Bel dan gerust, de deskundige medewerkers van onze klantenservice helpen u graag verder!

Welke diensten zoekt u?

PostcodeHuisnr

DigitaalTVkijken.nl is officieel partner van de volgende televisie-aanbieders: