Eredivisie Live

Eredivisie Live

Eredivisie Live is per 1 augustus over gegaan in Fox Sports Eredivisie

Eredivisie Live is hét voetbalkanaal bij uitstek voor de Nederlandse voetballiefhebber. Alleen hier ziet u alle wedstrijden uit de Eredivisie volledig, aangevuld met wedstrijden uit de KNVB Beker, Europe League en Jupiler League. Eredivisie Live staat voor de beste coverage van het Nederlandse voetbal met de beste presentatoren, commentatoren en analisten.

Meerdere Eredivisie-wedstrijden tegelijk live

Het aanbod bestaat uit meerdere kanalen. Het precieze aantal is afhankelijk van de provider, het maximaal aantal kanalen is vier. Dat betekent dat u geen enkele wedstrijd in normale speelrondes van de Eredivisie hoeft te missen: er worden namelijk maximaal vier wedstrijden tegelijk gespeeld. Deze worden tegelijkertijd uitgezonden op de verschillende zenders.

Programma's over uw favoriete Eredivisieclub

Bij Eredivisie Live kunt u meer zien dan live voetbalwedstrijden alleen. Drie avonden per week kunt u bijvoorbeeld kijken naar het nieuwsprogramma Eredivisie Magazine. Daarnaast is er Club TV. Dit is een verzamelnaam voor programma´s waarin één club centraal staat. Van "de grote drie" tot en met de nieuwkomers in de Eredivisie. Het aanbod gaat van Ajax TV en Studio Ajax, via PSV TV naar Tricolores TV over Willem II en Vitesse TV. Dus ook een programma over uw favoriete club.

Bekijk de opties op uw adres

Selecteer een type abonnement:
Postcode Huisnr
 

Gerelateerde pagina's

DigitaalTVkijken.nl is officieel partner van de volgende televisie-aanbieders: