HBO

HBO

HBO (Home Box Office) is sinds 9 februari 2012 verkrijgbaar in Nederland. HBO is één van de allergrootste betaalpakketten ter wereld en bestaat uit drie kanalen (HBO, HBO 2 en HBO 3), HBO GO en HBO On Demand.

HBO, HBO 2 en HBO 3

Het HBO abonnement bestaat uit de drie reclamevrije standaard- en HD-zenders HBO, HBO 2 en HBO 3. Dagelijks worden de nieuwste series aangeboden - zoals Luck, Boardwalk Empire en Game of Thrones - en de indrukwekkendste films mét Nederlandse ondertiteling. Maar dat is lang niet alles. HBO biedt naast films en series ook bekroonde miniseries, uiteenlopende documentaires en onvergetelijke concerten. Overigens zijn veruit de meeste originele HBO-programma's al na één dag na de Amerikaanse première in Nederland te zien.

HBO GO

HBO GO is de revolutionaire online dienst van HBO die TV kijken een nieuwe dimensie geeft. Want naast de traditionele televisie kunnen HBO abonnees via HBO GO de nieuwste HBO series, de grootste HBO films en HBO specials ook bekijken op een pc, laptop, tablet en smartphone. Bovendien is van bepaalde series het hele seizoen te bekijken op HBO GO. Soms zijn afleveringen zelfs eerst via HBO GO te zien, en dan pas op televisie op de kanalen HBO, HBO 2 of HBO 3.

Let op! De programma‘s van HBO GO worden in DVD-kwaliteit uitgezonden. Het scherm van uw laptop, computer, smartphone of tablet bepaalt in welke beeldkwaliteit u kijkt. Daarnaast beïnvloedt de internetsnelheid van uw verbinding de beeldkwaliteit. De HBO programma‘s worden op een computer aangeboden met een maximale internetsnelheid van 2 Mb/s. Bij mobiele apparaten is dit maximaal 700 Kb/s.

HBO On Demand

HBO On Demand zit samen met de drie TV-kanalen en HBO GO in hetzelfde pakket. Hieraan zijn dus geen extra kosten verbonden. U kijkt met HBO On Demand uw favoriete series, films of specials op het moment dat het u uitkomt. Zo vaak als u wilt. En natuurlijk kunt u in het HBO on Demand aanbod onbeperkt pauzeren, terugspoelen en vooruitspoelen met uw interactieve ontvanger.

Bekijk de opties op uw adres

Selecteer een type abonnement:
Postcode Huisnr
 

Gerelateerde pagina's

DigitaalTVkijken.nl is officieel partner van de volgende televisie-aanbieders: