Kinderzenders

Kinderzenders

Heeft u kinderen, dan weet u dat de meeste kinderen houden van tv kijken. En als ouder wilt u natuurlijk dat uw kind op een leuke maar verantwoorde manier programma's kan kijken. Daarom is het fijn als er goede kinderprogramma's op tv zijn. U kunt er dan op vertrouwen dat uw kinderen geen ongepaste beelden zien. Met digitale televisie kunt u uw televisieabonnement vaak uitbreiden met extra kinderzenders. Deze zenders zijn meestal reclamevrij en speciaal afgestemd op de behoeften van kinderen.

Kinderzenders voor jonge en oudere kinderen

Is uw kind nog geen 6 jaar? Dan is hij of zij waarschijnlijk volop aan het ontdekken en aan het leren. U wilt dan het liefste een zender die zijn ontwikkeling stimuleert. Zenders als Baby TV, JimJam en Nick Jr. zijn gericht op spelenderwijs leren. Onderwerpen die worden behandeld zijn bijvoorbeeld kleuren, woorden en getallen. U kunt hierbij denken aan de populaire programma's "Bob de Bouwer", "Blue's Clues" en Dora.

Is uw kind al wat ouder, dan verandert zijn voorkeur naar avontuurlijke en spannende programma's. Ook grappige tekenfilms zijn dan populair. U kunt dan kiezen voor zenders als Disney Channel, Disney XD, Nickelodeon en Nick Toons.

Bekijk de opties op uw adres

Selecteer een type abonnement:
Postcode Huisnr
 

Gerelateerde pagina's

DigitaalTVkijken.nl is officieel partner van de volgende televisie-aanbieders: