Insteekkaart (CAM- of CI+ module)

De insteekkaart (CAM- of CI+ module) heeft eigenlijk alleen maar voordelen als het gaat om digitale televisie. Deze praktische en slimme oplossing is niet voor niets de populaire vervanger van de digitale (relatief grote) ontvanger.
Extra apparatuur, kabels én het ongemak van een tweede afstandsbediening worden in één klap weggenomen. U steekt de insteekkaart of CI+ module namelijk in de televisie in plaats van het kastje ernaast, zodat uw digitale ontvangst netjes is weggewerkt. Er is geen SCART kabel meer nodig, waardoor signaalverlies uitblijft. Zo kunt u onbezorgd genieten van een verbeterde beeldkwaliteit en prachtig geluid.
En omdat digitale televisie nu direct via de televisie verloopt, kunt u gewoon altijd dezelfde afstandsbediening gebruiken. Dat is het grote voordeel van een insteekkaart of CAM module.

Voordelen van een insteekkaart (CAM- of CI+ module):

  • Draadloos
  • Extra ruimte, geen extra ontvanger
  • Het gemak van alles-in-1 met één afstandsbediening
  • Verbeterde beeldkwaliteit, geen signaalverlies door SCART kabel
  • Geschikt voor meer dan 85% van de (nieuwe) televisies

Voor wie geschikt?

Sinds begin 2009 worden televisies met een aansluiting voor een insteekkaart of CI+ module op de markt gebracht. Dat zijn er inmiddels een heleboel. Als u het aanschaffen van de digitale kaart overweegt, adviseren wij u de handleiding van uw televisie te raadplegen.

Aanbieders insteekkaart of CI+ module:

Doe de postcodecheck om te zien of digitale televisie met CAM module in uw regio beschikbaar is.

Welke diensten zoekt u?

PostcodeHuisnr

DigitaalTVkijken.nl is officieel partner van de volgende televisie-aanbieders: