Klantenservice

Klantenservice voor DigitaalTVkijken.nl

DigitaalTVkijken.nl is de online digitale tv-specialist, in deze online klantenservice vindt u uitgebreide informatie over abonnementen, aanbieders, apparatuur en allerlei andere zaken op het gebied van digitale televisie. Wilt u liever persoonlijk contact met een van onze medewerkers, bel dan op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur met onze
helpdesk: 030 - 280 18 12 (lokaal tarief). (Op zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur), maar u kunt ook op andere manieren contact met ons opnemen.

Wat is DigitaalTVkijken.nl en waarom zou ik via DigitaalTVkijken.nl bestellen?

  • DigitaalTVkijken.nl is de onafhankelijke digitale televisie vergelijkingsspecialist
  • DigitaalTVkijken.nl beschikt over een eigen professionele helpdesk
  • DigitaalTVkijken.nl heeft een bonusprogramma voor haar digitale tv-klanten
  • DigitaalTVkijken.nl heeft minimaal dezelfde aanbieding als de digitale tv-provider
  • DigitaalTVkijken.nl is een gratis dienst, u betaalt niets extra
  • DigitaalTVkijken.nl is eenvoudig te gebruiken, u vindt snel het beste digitale televisie-abonnement
  • DigitaalTVkijken.nl heeft het Qshops kenmerk, wel zo vertrouwd

Wie zijn wij en wat doen wij voor u?

Op onze vergelijkingswebsites kunt u internet abonnementen, providers en aanbiedingen met elkaar vergelijken. Op de websites ADSLwinkel.nl, DigitaalTVkijken.nl, Mobielinternetbestellen.nl en Glasvezelinternetwinkel.nl vindt u altijd een actueel overzicht van de abonnementen voor ADSL, VDSL, kabel en glasvezel voor vast- en mobiel internet, telefonie en digitale televisie. Maar welk bedrijf zit er nou achter al die vergelijkingswebsites?

Nedconcepts

Nedconcepts is dé specialist op het gebied van online vergelijking van telecomabonnementen. Een groot team van gespecialiseerde en gemotiveerde medewerkers staat voor u klaar bij het maken van uw keuze en begeleid uw aanvraag totdat u goed bent opgeleverd.

Bekijk hier het filmpje over Nedconcepts en haar medewerkers!

DigitaalTVkijken.nl heeft een eigen professionele helpdesk

DigitaalTVkijken.nl heeft een eigen professionele helpdesk die voor u klaar staat als u vragen heeft over digitale tv-abonnementen, providers of aanbiedingen op onze website. Bovendien kunt u bij ons terecht voor al uw vragen over bestellen, overstappen naar een andere tv-provider en alle andere informatie op het gebied van digitale televisie.

Persoonlijk contact met onze medewerkers

Tijdens kantooruren kunt u altijd telefonisch contact opnemen om u te woord te laten staan door een van onze medewerkers. Daarnaast kunt u veel informatie op onze website vinden of ons reactieformulier gebruiken om uw vragen per e-mail te stellen.

Onze helpdesk staat altijd voor u klaar, van het moment voor bestellen tot de daadwerkelijke oplevering en activering van uw digitale tv-abonnement. En dat is uiteraard een prettig en rustgevend idee.

Bestel digitale tv via DigitaalTVkijken.nl en win

Naast de deskundige begeleiding bij het kiezen van het beste digitale tv-abonnement, de service bij het overstappen naar een andere tv-aanbieder en de overige service op het gebied van digitale televisie heeft bestellen via DigitaalTVkijken.nl nog een ander belangrijk pluspunt voor onze klanten.

Gratis digitale tv bonusprogramma

Iedere bezoeker die zijn of haar digitale televisie-abonnement bestelt via DigitaalTVkijken.nl maakt elke maand kans op leuke prijzen. Iedere maand verloten wij namelijk een geweldige prijs onder de klanten van onze website en zolang u gebruik blijft maken van het via ons bestelde tv-abonnement dingt u automatisch mee naar deze extra prijzen.

Tot vandaag hebben wij al een groot aantal klanten blijgemaakt met fantastische LCD televisies, spelcomputers en vele andere extra prijzen. Meer informatie over het bonusprogramma is hier te vinden.

Op DigitaalTVkijken.nl vindt u altijd de beste aanbieding

DigitaalTVKijken.nl biedt u hetzelfde product aan als de tv-providers zelf. U betaalt dus de abonnementskosten die de provider zelf ook rekent, maakt gebruik van de voordelen die u normaal ook zou krijgen en bent geen extra kosten kwijt aan DigitaalTVKijken.nl. U zult dus altijd minimaal dezelfde aanbieding van ons ontvangen en in veel gevallen zelfs een beter aanbod.

Exclusieve aanbiedingen alleen bij ons

Naast de reguliere aanbiedingen van de digitale televisie-providers bieden wij regelmatig exclusieve aanbiedingen voor bezoekers van DigitaalTVKijken.nl, aanbiedingen die alleen geldig zijn indien u uw abonnement bestelt via onze website en niet via de tv-aanbieder zelf. Deze aanbiedingen komen vaak bovenop de reguliere aanbiedingen, en kosten u dus niets extra.

Om te bekijken welke exclusieve aanbiedingen op dit moment gelden kunt u hiernaast uw postcode en huisnummer invullen. U ziet daarna direct welke aanbiedingen op uw adres te bestellen zijn.

Bestellen bij DigitaalTVkijken.nl kost u niets extra

Digitale televisie bestellen via DigitaalTVkijken.nl kost u niets extra. U betaalt gewoon wat u bij de provider zelf zou betalen en gaat geen enkele relatie aan met DigitaalTVkijken.nl. DigitaalTVkijken.nl kan u deze service gratis bieden omdat wij van iedere provider een vergoeding krijgen voor klanten die via onze website iets bestellen. U loopt dus geen enkel risico door gebruik te maken van onze website en geniet wel van alle extra voordelen.

Gratis gebruik maken van onze diensten

Bij DigitaalTVkijken.nl kunt u terecht met al uw vragen over digitale televisie, u kunt uw digitale tv abonnement bij ons bestellen en het hele proces door ons laten verzorgen of de overstap naar een nieuwe tv-aanbieder via ons laten regelen. DigitaalTVkijken.nl rekent u niets voor deze dienst en biedt deze mogelijkheden aan als gratis extra service voor de bezoekers van onze website. U verplicht zich tot niets en gaat alleen een eventuele overeenkomst aan met de provider die u zelf uitkiest.

Natuurlijk hopen wij wel dat u uw nieuwe digitale tv-abonnement via ons zult bestellen, alleen dan kunnen wij u ook na uw bestelling van dienst blijven en kunt u gebruik maken van de vele extra voordelen die DigitaalTVkijken.nl u kan bieden.

Bestel snel en eenvoudig digitale tv via DigitaalTVkijken.nl

Digitale tv bestellen via DigitaalTVkijken.nl is een eenvoudig proces dat u makkelijk zelf kunt doen, om u hierbij te helpen vindt u op onze website alle informatie die u nodig heeft om makkelijk tot de juiste keuze te komen. Controleer de beschikbaarheid van digitale tv op uw adres, vergelijk de digitale tv-aanbieders in uw regio en kies het beste abonnement uit dat bij u past. Zo eenvoudig is het!

Controleer, vergelijk en bestel digitale televisie

U begint met het controleren van de beschikbaarheid van digitale tv op uw adres door hiernaast uw postcode en huisnummer in te vullen. Hierna ziet u direct de beschikbare televisie-abonnementen op uw adres, deze kunt u met elkaar vegrelijken of direct bestellen via onze website. Een uitgebreide uitleg over de werking van DigitaalTVkijken.nl vindt u hier, maar als u begint met het invoeren van uw postcode en huisnummer wijst alles zich eigenlijk vanzelf.

Heeft u liever persoonlijk contact met onze medewerkers, of wilt u uw bestelling telefonisch doorgeven dan kunt u tijdens kantooruren altijd contact met ons opnemen. Meer informatie vindt u hier.

DigitaalTVkijken.nl heeft het Qshops keurmerk, wel zo vertrouwd

DigitaalTVKijken.nl is officeel aangesloten bij de onafhankelijke Qshops organisatie. Het Keurmerk van Qshops.org wordt door haar leden gevoerd op de betreffende sites. Hiermee wordt direct aangegeven dat deze site voldoet aan de gestelde normen en dat gehandeld word volgens de gedragscode. Bedrijven kunnen achter het keurmerk een link plaatsen naar hun eigen bedrijven informatie pagina of naar de homepage van Qshops.org. Zo hebben consumenten direct toegang tot de nodige informatie over Qshops en het aangesloten bedrijf.

DigitaalTVkijken.nl heeft het Qshops keurmerk, wel zo vertrouwd

Controleer onze vermelding

De vermelding van DigitaalTVKijken.nl bij Qshops kunt u zelf controleren door op deze link te klikken. Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen, onze klantenservice staat graag voor u klaar.

Vragen over uw lopende aanvraag

Gemiddeld duurt de levering van een abonnement tussen de 3 en 6 weken. Op de website van uw nieuwe aanbieder kunt u de procedure vinden om uw status na te gaan. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze klantenservice als u vragen heeft over uw bestelling.

Ik wil een abonnement dat ik besteld heb weer annuleren, kan dat nog?

U kunt uw bestelde abonnement binnen 14 dagen (let op: geen werkdagen!) kosteloos annuleren. Als u na deze periode uw aanvraag nog wilt annuleren kan het zijn dat de Internet Service Provider of de netwerkleverancier u kosten in rekening brengt.

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na aanvraag alleen telefonisch annuleren via 030 - 280 18 12. Als u op de laatste dag (14e dag na aanvraag) uw aanvraag na 17:00 uur annuleert kunnen wij deze helaas niet meer verwerken. Vermeld bij een annulering altijd uw bestelnummer dat u van ons heeft ontvangen, anders kunnen wij uw aanvraag niet annuleren. Het kan zijn dat u daarnaast zelf nog stappen dient te ondernemen. U ontvangt hierover meer informatie op het moment dat wij uw annulering hebben ontvangen.

Ik wil een gegeven wijzigen in mijn lopende aanvraag, kan dit?

Als een aanvraag eenmaal in behandeling is genomen kunnen wij uw gegevens helaas niet meer wijzigen. Dit kunt u pas weer doen nadat uw abonnement is opgeleverd. Indien u toch een wijziging wilt doorvoeren binnen 14 dagen na uw bestelling, dan is dit alleen mogelijk door uw aanvraag te annuleren en weer opnieuw in te voeren.

Alles over Digitale TV vindt u op DigitaalTVkijken.nl

Veelgestelde vragen over digitale televisie

Bekijk ook eens : 3DTV | Alles-in-1 | Video on demand
Of ga direct naar de provider : Online | T-Mobile | Tele2 | Ziggo

DigitaalTVkijken.nl is officieel partner van de volgende televisie-aanbieders: