Digitaal TV kijken op meerdere televisies

Twee of meerdere televisies in huis is tegenwoordig heel normaal. Een flatscreen in de woonkamer, eentje op de slaapkamer en misschien nog een oude televisie bij de benjamin van het gezin aan het voeteneind van zijn of haar bedje.

Steeds meer mensen kiezen voor digitale televisie. Wilt u digitaal TV kijken op meerdere televisies, dan zult u zich moeten verdiepen in de voorwaarden en kosten van verschillende aanbieders.

Want de aanschaf van een digitaal pakket geldt helaas voor slechts één televisie. Voor elke extra televisie in huis dient u een aparte decoder of insteekkaart te gebruiken. Het maximale aantal aansluitingsmogelijkheden verschilt per aanbieder. Bij de één huurt u de ontvanger, bij de ander zijn er eenmalige aanschafkosten.

Aanbieders digitale televisie

Kabeltelevisie

Als u momenteel kabeltelevisie heeft, kunt u op uw televisies met een kabelaansluiting gewoon het analoge signaal blijven ontvangen zoals dat nu ook het geval is. Hier zijn geen decoders of insteekkaarten voor nodig.

Laat u vrijblijvend door ons adviseren of doe zelf de postcodecheck om te kijken hoe u digitaal tv kunt kijken op meerdere televisies.

Welke diensten zoekt u?

PostcodeHuisnr

DigitaalTVkijken.nl is officieel partner van de volgende televisie-aanbieders: