Nieuws

Vaste lage prijs Telfort

februari 24 2014

  • Deel dit bericht via:
  • Deel dit artikel met MSN Reporter
  • Deel dit artikel met Delicious
  • Deel dit artikel met Digg
  • Deel dit artikel met eKudos
  • Deel dit artikel met NUjij
  • Deel dit artikel met Twitter
  • Deel dit artikel met LinkedIn
  • Deel dit artikel met Google
  • Deel dit artikel met Facebook

Wist u dat Telfort een supervoordelig Alles-in-1 basispakket heeft? Dat is Interactieve TV kijken op uw computer, laptop, tablet, smartphone en natuurlijk ook uw tv. Met snel internet tot 30 Mb/s en supervoordelig bellen naar vaste en mobiele nummers. Telfort kiest, in tegenstelling tot andere aanbieders, niet voor tijdelijke kortingen maar voor elke maand dezelfde lage prijs van 36,-
 

Uw favoriete programma's kijken wanneer u wilt

Interactieve TV van Telfort betekent extra veel tv-beleving. Met Programma Gemist en live tv pauzeren kijkt u programma's wanneer het u uitkomt. U beschikt over meer dan 60 zenders, waarvan 11 in HD-kwaliteit (indien beschikbaar op uw adres).
 

Top 3 Consumentenbond ProviderMonitor

Dat het wel goed zit met de kwaliteit van TV van Telfort, blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. In de Providermonitor van juli t/m december 2013 staat Telfort in de top 3 van digitale tv-providers. Dit betekent haarscherpe beeld- en geluidskwaliteit.
 

Maak gratis kennis met zenderpakketten

We laten u graag kennismaken met aanvullende zenderpakketten. Probeer nu het Pluspakket en/of Video Unlimited de eerste twee maanden gratis. U ontvangt van Telfort aan het einde van deze periode een herinneringsmail. Na deze twee maanden zijn de zenderpakketten dagelijks opzegbaar.
                                                                                                                               

Stap nu zorgeloos over

Wij helpen u bij het overstappen, zodat u geen dag zonder internet, tv en bellen zit. U ontvangt een eenvoudig Doe-het-Zelf pakket met een TV-ontvanger t.w.v. 199,- en WiFi-modem t.w.v. 139,- gratis in bruikleen. Kiest u voor een Telfort pakket met Interactieve TV? Dan zorgt de Installatie Garantie ervoor dat het pakket gegarandeerd goed geïnstalleerd wordt.
 

Meer informatie en bestellen

Uiteraard zijn er bij Telfort meerdere pakketten mogelijk; bijvoorbeeld zonder vast bellen of met een hogere internetsnelheid. Wilt u hier meer informatie over en bestellen? Bekijk dan de Telfort abonnementen.

Welke diensten zoekt u?

PostcodeHuisnr

Andere nieuwsberichten

DigitaalTVkijken.nl is officieel partner van de volgende televisie-aanbieders: