Veilig bestellen op DigitaalTVkijken.nl

De gegevens die u invult op onze website worden alleen gebruikt voor het correct verwerken van uw bestelling. Wij garanderen dat wij uw gegevens niet doorverkopen aan derden. Uw gegevens worden via een zogenaamd SSL-certificaat doorgestuurd.

Herkennen van veilige verbinding

Een voorbeeld: de website van de ING bank heeft ook een SSL-certificaat zodat er veilig en verantwoord met de gegevens van de klant wordt omgegaan, zie hieronder:

In uw browser ziet een veilige verbinding er zo uit

Dit kan per browser en browser versie verschillen.

Een SSL-certificaat is dus een soort digitale identiteitskaart van onze website zodat u als bezoeker weet dat wij echt eigenaar zijn van onze website. Met een SSL-certificaat beveiligde websites zijn herkenbaar aan de https:// in de adresbalk. Ziet u dit staan, dan weet u dat u met een gerust hart uw gegevens kunt achterlaten bij ons Onze website is dus 100% veilig!

SSL-Certificaat

Een SSL-certificaat garandeert het veilig uitwisselen van gegevens tussen uw computer en onze website, zonder het risico dat deze in handen vallen van derden. SSL staat voor Secure Sockets Layer. SSL is een standaardprotocol voor transactieveiligheid. Dit is een gecodeerde link uw internetbrowser en onze server. Doordat deze link er is, zal alle informatie tussen uw browser en onze server vertrouwelijk blijven.

Bezoekers van de website weten dat er veilig met hun persoonsgegevens wordt omgegaan en kwaadwillenden dit niet kunnen 'afkijken'. Door het certificaat weten bezoekers bovendien dat de gegevens alleen bij ons als eigenaar terecht zullen komen.

Veilig bestellen

Laatste nieuws

DigitaalTVkijken.nl is officieel partner van de volgende televisie-aanbieders: