Ziggo

Algemene informatie over Ziggo

Ziggo is de Nederlandse marktleider in de telecommunicatiebranche. Met abonnementen op het gebied van o.a. digitale televisie, kabelinternet en telefonie bedient Ziggo zowel consumenten als zakelijke gebruikers. Met de voordelige alles-in-1 pakketten biedt Ziggo meer dan een aantrekkelijke combinatiemogelijkheid voor internet, telefonie en digitale televisie abonnement. Het grootste voordeel vanZiggozijn de maandelijks opzegbare abonnementen: u zit nergens aan vast!

Het dekkingsgebied van Ziggo

Ziggo bereikt alleen al met haar kabeltelevisiediensten 3,3 miljoen huishoudens in Nederland, de helft van alle huishoudens in ons land. Met meer dan 1,4 miljoen breedbandinternet-, ruim 900.000 digitale tv- en over de 750.000 telefonieabonnementen is Ziggo ook de grootste data- en telecommunicatieaanbieder. Het aantal Ziggo Digitale TV klanten groeit flink met als voornaamste reden datZiggo Digitale TVmaandelijks hetzelfde kost als het standaard kabelabonnement. Er is dus geen enkele reden om niet over te stappen opDigitale TV van Ziggo!

Digitale Televisie van Ziggo

Ziggois een betrouwbaar merk voor internet, telefonie en digitale televisie via de kabel. Het is terecht de keuze van velen. U kunt naast internet en televisie ook voordelig met Ziggo bellen via de kabel. Er is bij Ziggo een groot aantal verschillende abonnementen en pakketten beschikbaar.

Kies voor internet uit snelheden van 2 Mb/s, 22 Mb/s of zelfs 120 Mb/s. Onbeperkt bellen naar vaste nummers in Nederland is mogelijk met een VolopBellen uitbreiding. Voor de 60 standaard digitale kanalen ontvangt u van Ziggo een digitale ontvanger. Bij een alles-in-1 pakket van Ziggo kunt u zelfs kiezen uit de HD ontvanger of de Cisco interactieve HDTV Recorder waarmee u rechtstreeks van de televisie kunt opnemen. Deze 60 digitale kanalen kunt u bij Digitale TV van Ziggo uitbreiden met extra zenderpakketten, zoals HDTVFilm1Sport1 en Eredivisie Live. De eerste twee weken van uw nieuwe Ziggo abonnement kunt u het gehele aanbod gratis bekijken!

Voer de Ziggo postcodecheck uit om te zien of u Ziggo kunt ontvangen.

  • Gebruik de postcodecheck om alle pakketten van  Ziggo te zien

Waarom mijn postcode?

Met uw postcode en huisnummer kunnen wij controleren of Ziggo beschikbaar is op uw adres.

Postcode & Huisnummer

Alles over Digitale TV van Ziggo vindt u op DigitaalTVkijken.nl

DigitaalTVkijken.nl is officieel partner van de volgende televisie-aanbieders: